NickTG Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Πάει άκυρο, καθώς το μπατζετ μου ήταν σχεδόν ίσα- ίσα για αμάξι και ίσως για τελωνίο, αν ήταν κοντά στα 5.000 ευρώ. Τελικά κατέληξα σε άλλο. Ευχαριστώ! Με 5 χιλιάρικα ήθελες να πάρεις Supra, να πληρώσεις μεταφορά και εκτελωνισμό? Πετυχημένο. Σίγουρα μερικοί σε πίστεψαν. 2
toyo73 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Με 5 χιλιάρικα ήθελες να πάρεις Supra, να πληρώσεις μεταφορά και εκτελωνισμό? Πετυχημένο. Σίγουρα μερικοί σε πίστεψαν. Ισως εννοουσε στα 5 χιλιαρικα το τελωνειο 2
saleit Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Τι πηρες και ποσο; Toyota Hilux 2.4 diesel 150 hp 4x4. Ελαφρώς μεταχειρισμένο. Το πήρα 17.500 ευρώ, καινούργιο κάνει περίπου 25.000 Με 5 χιλιάρικα ήθελες να πάρεις Supra, να πληρώσεις μεταφορά και εκτελωνισμό? Πετυχημένο. Σίγουρα μερικοί σε πίστεψαν. Το αμάξι το βρήκα 25.000, το είπα και πιο πάνω στην πρώτη σελίδα. Τα λοιπά έξοδα εννοούσα. Ισως εννοουσε στα 5 χιλιαρικα το τελωνειο Ακριβώς! Ευχαριστώ. 2
kage Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Εχουν εκτελωνιστει ξανα supra στην Ελλαδα... Η μηχανολογικη μελετη που λες για ελληνικο αυτοκινητο μετατροπη ηταν 500€ το 2006...Τωρα δεν ξερω οχι για αλλαγη μηχανης υπερκυβισμου ή υποκυβισμου..ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΥΠΟΥ λεγεται.http://www.yme.gr/index.php?tid=1436 Οχι supra skyline γενικα αλλα για καθε mk-μοντελο του.. 1
NT1G Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Toyota Hilux 2.4 diesel 150 hp 4x4. Ελαφρώς μεταχειρισμένο. Το πήρα 17.500 ευρώ, καινούργιο κάνει περίπου 25.000... Δηλαδή οι επιλογές σου ήταν ή Supra ή Hilux ; Ή αυτό, ή αυτό; 3
saleit Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δηλαδή οι επιλογές σου ήταν ή Supra ή Hilux ; Ή αυτό, ή αυτό; Όχι ακριβώς. Ήθελα Supra, γιατί ήταν όνειρο ζωής. Απλά, λόγω των συγκυριών, όπως καταλαβαίνεις, δε μπόρεσα να το εισάγω. Έπειτα σκέφτηκα για μικρού κυβισμού καινούργιο, αλλά κανένα δε μου άρεσε, πέρα από ένα δύο, που είναι αρκετά ακριβά, πέρα από το νέο micra. Έπειτα όμως, σκέφτηκα ότι μπορώ να πάρω ένα δυνατό αμάξι και μεγάλο, το hilux, με τις ανέσεις του. Εκμεταλλεύτηκα το δικαίωμά μου να έχω αγροτικό ( έχω ελιές), και κατέληξα με το hilux, σχεδόν καινούργιο, μια επιλογή που δε θα μετανιώσω, όπως απέδειξε η σημερινή μέρα! Όσο για το supra, δυστυχώς, προς το παρών, στα όνειρα θα μείνει... 1
nickolas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Αξίζει για κλασσικο εφόσον μιλάμε για αυτοκίνητα 25 ετών πλέον αν είναι σε στοκ μορφή. Δε θυμάμαι πιο είναι το όριο ετών για να περάσει σαν κλασσικό...
Expertr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 οχι για αλλαγη μηχανης υπερκυβισμου ή υποκυβισμου..ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΥΠΟΥ λεγεται.http://www.yme.gr/index.php?tid=1436 Οχι supra skyline γενικα αλλα για καθε mk-μοντελο του.. ναι για mk4 μιλησα
kaklikos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Το οτι απο την μια κοιτας για αγορα ενα σπορ αυτοκινητο θρυλο και ονειρο ζωης που καθε φορα που κανει ο ekanoo ρεκορ, κοσμος δακρυζει, που πραγματικα πρεπει να βαλεις και να βαζεις βαθια το χερι στην τσεπη, ή κατι μικρο και οικονομικο αν δεν πετυχει η αγορα και τελικα καταληγεις με ενα hilux, πραγματικα με αφηνει αφωνο. Υγ. Καλο deal ηταν το σουπρα στην παρο που το πουλουσε ο ιδιοκτητης 5 χρονια. 30 χιλιαρικα δωθηκε τελικα και ο νεος ιδιοκτητης το εκανε κτηνος! 1
saleit Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Το οτι απο την μια κοιτας για αγορα ενα σπορ αυτοκινητο θρυλο και ονειρο ζωης που καθε φορα που κανει ο ekanoo ρεκορ, κοσμος δακρυζει, που πραγματικα πρεπει να βαλεις και να βαζεις βαθια το χερι στην τσεπη, ή κατι μικρο και οικονομικο αν δεν πετυχει η αγορα και τελικα καταληγεις με ενα hilux, πραγματικα με αφηνει αφωνο. Υγ. Καλο deal ηταν το σουπρα στην παρο που το πουλουσε ο ιδιοκτητης 5 χρονια. 30 χιλιαρικα δωθηκε τελικα και ο νεος ιδιοκτητης το εκανε κτηνος! Και γω απόρησα με το εαυτό μου, να φανταστείς! Αλλά έτσι το σκέφτηκα, γιατί να μην πάρω ένα μεγάλο κτήνος, και να πληρώνω τέλη όσο ένα μικρό, εφόσον το δηλώνω αγροτικό; Και πάω και στις ελιές με αυτό, και κάνω και Θεσσαλονίκη- Πελοπόννησο πιο άνετα! Και γενικά ταξίδια! Για το supra της Πάρου, κάτι είχα ακούσει, αλλά τότε δεν έπαιζαν λεφτά. Ούτε τώρα, μετά την αγορά του θεριού ( HILUX ). Εγώ το supra το βρήκα 25.000, ή μάλλον μου το βρήκαν και μου το κλείσανε για τόσα λόγω εξωτερικού (;;;, αλλά δεν έκατσε... Να πω την αλήθεια όμως, δε το μετάνοιωσα. Καλύτερα το hilux, πιο σύγχρονο, πιο ασφαλές. Το πολύ- πολύ, αν κάτσει, νοικιάζω ένα supercar, για μια με δυο μέρες, για να μου φύγει η ... κάψα. 1
kaklikos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Περα απο την πλακα παλαιοτερα γυρο στο 2009 που ειχα την ιδια απορια σουπρα του 97 3.000 κυβικα ο εκτελωνισμος εβγαινε στο 337% της αξιας του, βαλε εξτρα, βγαλε παλαιοτητα και χιλιομετρα κτλ κτλ. Μην τα πολυλογω νομιζω το ηθελε το εικοσαχιλιαρο του. Αν και μετα ειχαν πει οτι θα απαγορευεται οποιαδηποτε εισαγωγη αυτοκινητου κατηγοριας ρυπων euro3 και χαμηλοτερη ως επιβατηγο. Γενικοτερα ειναι ενα μπερδεμα. Ευχομαι καλοταξιδο το hilux! 2
saleit Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Περα απο την πλακα παλαιοτερα γυρο στο 2009 που ειχα την ιδια απορια σουπρα του 97 3.000 κυβικα ο εκτελωνισμος εβγαινε στο 337% της αξιας του, βαλε εξτρα, βγαλε παλαιοτητα και χιλιομετρα κτλ κτλ. Μην τα πολυλογω νομιζω το ηθελε το εικοσαχιλιαρο του. Αν και μετα ειχαν πει οτι θα απαγορευεται οποιαδηποτε εισαγωγη αυτοκινητου κατηγοριας ρυπων euro3 και χαμηλοτερη ως επιβατηγο. Γενικοτερα ειναι ενα μπερδεμα. Ευχομαι καλοταξιδο το hilux! Έτσι είναι δυστυχώς. Σε ευχαριστώ πολύ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα