Προς το περιεχόμενο

toyota supra mk4, 2jz, για εισαγωγή στη Ελλάδα;

saleit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, Πλέον, αφού έχω πουλήσει τα αυτοκίνητά μου, έχω μείνει ξέμπαρκος. Λοιπόν, σκέφτομαι να φέρω από το εξωτερικό το toyota supra mk4, με τον 2jz, και εκεί που κολλάω, είναι στα κυβικά και στο τελωνείο. Γνωρίζει κανείς να μου πει, πόσο περίπου πληρώνω τελωνείο για το συγκεκριμένο αμάξι;
Αν αποτύχει η παρών αγορά, πάω για αγορά μικρού, καινούργιο. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τελωνειο δεν μπορει να σου πει κανεις ποσο θα ειναι.βγαινει απο πολλες παραμετρους,οπως ετος κατασκευης,εξοπλισμο,κυβικα,προελευση,αλλα τα σημαντικοτερα ειναι :ποσα λειπουν απο το κρατος,και αν ξυπνησει με ορεξεις ο υπαλληλος.αυτα τα δυο,δεν τα γνωριζουν ουτε οι αμεσα εμπλεκομενοι............

για πιο λόγο να φέρεις τέτοια παλιατζούρα τόσο μεγάλου κυβισμού απ έξω? με την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά αυτοκίνητου θα βρεις άνετα κάτι αξιόλογο εδώ και φτηνά

τελωνειο δεν μπορει να σου πει κανεις ποσο θα ειναι.βγαινει απο πολλες παραμετρους,οπως ετος κατασκευης,εξοπλισμο,κυβικα,προελευση,αλλα τα σημαντικοτερα ειναι :ποσα λειπουν απο το κρατος,και αν ξυπνησει με ορεξεις ο υπαλληλος.αυτα τα δυο,δεν τα γνωριζουν ουτε οι αμεσα εμπλεκομενοι............

Καλημέρα, πριν μίλησα με έναν φίλο, που έχει κάνει εισαγωγή παλαιότερα, αμάξι, μικρότερο. Μου λέει, οτι συνήθως, γι αυτά τα αμάξια ρίχνουν καμπάνα. Μπορεί να μου βγει λέει και κοστούμι πάνω από 20.000 ευρώ. Εξωφρενικό. Και μετά  έχουμε και τα  τέλη κυκλοφορίας, που για 3.0, θα βγουν κοντά στο 2.000 ευρώ, αν όχι παραπάνω.

για πιο λόγο να φέρεις τέτοια παλιατζούρα τόσο μεγάλου κυβισμού απ έξω? με την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά αυτοκίνητου θα βρεις άνετα κάτι αξιόλογο εδώ και φτηνά

Είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Αλλά με αυτά που βλέπω, πάει άκυρο.

Θα κινηθώ σε αγορά άλλου αυτοκινήτου. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Καλημέρα! 

Ποσο το βρηκες;

To αυτοκινητο ειναι ονειρωξη,ποθος, αλλα οχι για βασικο,αλλα για δευτερο- τριτο.Μην κοιτας  τα βιντεο στο νετ  με 800 και αλογα.Εκει θελει καλη υποστηριξη απο την τσεπη.

Σε καθε περιπτωση ρωτα σε τελωνειο.Παλια η γνωριμιες κανανε  δουλειες σε τετοιες περιπτωσεις.Φιλος εχει CELICA GT-4 γνησια, δηλωμενη αγροτικο.Φυσικα τα πισω καθισματα βγαινουν και τα πλαινα πισω τζαμια  η τα μαυριζεις τελειως η τα βγαζεις και βαζεις λαμαρινα στο χρωμα του αυτοκινητου.

• Like 1

Σίγουρα είναι 5ψήφιο το νούμερο του τελωνίου για τέτοιας χρονολογίας αυτοκίνητο. Γενικά αν δεν έχεις λεφτά για πέταμα δεν αξίζει τέτοια εισαγωγή. Εκτός βέβαια αν μπορείς να το βγάλεις με βουλγάρικα νούμερα. Ούτε τελωνείο πληρώνεις ούτε έχεις τα τσουχτερά ελληνικά τέλη.

Ποσο το βρηκες;

To αυτοκινητο ειναι ονειρωξη,ποθος, αλλα οχι για βασικο,αλλα για δευτερο- τριτο.Μην κοιτας  τα βιντεο στο νετ  με 800 και αλογα.Εκει θελει καλη υποστηριξη απο την τσεπη.

Σε καθε περιπτωση ρωτα σε τελωνειο.Παλια η γνωριμιες κανανε  δουλειες σε τετοιες περιπτωσεις.Φιλος εχει CELICA GT-4 γνησια, δηλωμενη αγροτικο.Φυσικα τα πισω καθισματα βγαινουν και τα πλαινα πισω τζαμια  η τα μαυριζεις τελειως η τα βγαζεις και βαζεις λαμαρινα στο χρωμα του αυτοκινητου.

Μου το δίνει ειδική τιμή, στα 25.000 ευρώ.  Είναι σχεδόν μαμά.  Ρώτησα φίλο, και μου λέει τελωνείο, πάνω από 15.000 ευρώ, δηλαδή σύνολο 35 με  40.000 ευρώ. Το μπάτζετ μου δε φτάνει τόσο, ούτε και το σπίτι μου αν πουλήσω.....

Πλέον, δε μπορείς να κάνεις αυτή την απατεωνιά με το να το δηλώσεις αγροτικό...

Σίγουρα είναι 5ψήφιο το νούμερο του τελωνίου για τέτοιας χρονολογίας αυτοκίνητο. Γενικά αν δεν έχεις λεφτά για πέταμα δεν αξίζει τέτοια εισαγωγή. Εκτός βέβαια αν μπορείς να το βγάλεις με βουλγάρικα νούμερα. Ούτε τελωνείο πληρώνεις ούτε έχεις τα τσουχτερά ελληνικά τέλη.

δυστυχώς δεν υπάρχει χρήμα για πέταμα...

Το αυτοκίνητο είναι του 93 δεν νομίζω φίλος να ισχύουν οι τιμές που ακούς να ξέρεις καμιά σχέση δεν αγοράζεις τεχνολογία ....μιας και δεν έχει άμα είσαι κοντά σύνορα όπως προαναφέραμε παιδιά ποιο πάνω το σκας μια Βουλγαρία και τουρμπιζε αβερτα

Παιδιά, Ευχαριστώ για τις απόψεις!

Τελικά κατέληξα σε τελείως άσχετο αμάξι, αλλά στην ίδια μάρκα! ΤΟΥΟΤΑ!

Αύριο πάω για μεταβίβαση.

Το αυτοκίνητο είναι του 93 δεν νομίζω φίλος να ισχύουν οι τιμές που ακούς να ξέρεις καμιά σχέση δεν αγοράζεις τεχνολογία ....μιας και δεν έχει άμα είσαι κοντά σύνορα όπως προαναφέραμε παιδιά ποιο πάνω το σκας μια Βουλγαρία και τουρμπιζε αβερτα

Πάει άκυρο, καθώς το μπατζετ μου ήταν σχεδόν ίσα- ίσα για αμάξι και ίσως για τελωνίο, αν ήταν κοντά στα 5.000 ευρώ.

Τελικά κατέληξα σε άλλο.

Ευχαριστώ!

Σου εύχομαι καλοταξιδο φίλε

Πάει άκυρο, καθώς το μπατζετ μου ήταν σχεδόν ίσα- ίσα για αμάξι και ίσως για τελωνίο, αν ήταν κοντά στα 5.000 ευρώ.

Τελικά κατέληξα σε άλλο.

Ευχαριστώ!

Σου εύχομαι καλοταξιδο φίλε

Τελικά κατέληξα σε άλλο.

Ευχαριστώ!

ενημερωτικα, το τελωνειο για το συγκεκριμενο αμαξι ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑΜΑ ειναι στα 9 με 10 χιλιαρικα.

φυσικα με τα χαρτια του κ τα παντα δηλωμενα οπως οταν βγηκε.

οποιος εχει περασει κτεο χωρις λαδωμα σε γερμανια / γαλλια, γνωριζει :D

• Like 1

Οταν ενα αυτοκ.δεν εχει εκτελωνιστει ξανα στην ελλαδα θελει και μηχανολογικη μελετη...μερικα χιλιαρικα ακομη..

Αυτο που θα εκανε και η αντ.πεια αν τα εφερνε οταν βγηκαν :)

Οταν ενα αυτοκ.δεν εχει εκτελωνιστει ξανα στην ελλαδα θελει και μηχανολογικη μελετη...μερικα χιλιαρικα ακομη..

Αυτο που θα εκανε και η αντ.πεια αν τα εφερνε οταν βγηκαν 

Εχουν εκτελωνιστει ξανα supra στην Ελλαδα...
Η μηχανολογικη μελετη που λες για ελληνικο αυτοκινητο μετατροπη ηταν 500€ το 2006...Τωρα δεν ξερω

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...