Προς το περιεχόμενο

Tablet με πληκτρολόγιο Chuwi Hi10 Plus, Panel 10.8" Full HD IPS, CPU Intel Cherry Trail X5 Z8350, eMMC 64 GB, RAM 4 GB, Windows10 + Android 5.1 149 €

zacharis1955

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω και γω το ιδιο προβλημα .

σε μενα μονο αν συνδεθει σε pc με το καλωδιο κανει το ιδιο .

μαλλον δεν παιρνει το καταλληλο ρευμα απο συνδεση σε pc.

με τον φορτιστη του ειναι ενταξει

Επεξ/σία από sokelas
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το παρελαβα και εγω σημερα(αγορα 18/12).Οντως ειναι πολυ καλη η οθονη του και η ανταποκριση του(μονο windows δουλεψα μεχρι τωρα).Ο ηχος ειναι μετριος αλλα δεν περιμενα και πολλα να σας πω την αληθεια απο αυτο το κομματι.Εχει καποια κοληματακια στο youtube π.χ. οταν αλλαζεις απο πληρη οθονη σε κανονικη αλλα παραβλεπονται.Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το μηχανημα και στα λεφτα του ειναι vfm μακραν.Και εμενα το ιδιο μου κανει στη φορτιση απο pc οταν ειναι στα windows αλλα στην πριζα φορτιζει κανονικα και επειδη ανεφεραν τα παιδια οτι στο android φορτιζει απο pc χωρις προβλημα ειναι σιγουρα καποιο θεμα με το λογισμικο που δεν σου επιτρεπει οταν εισαι σε λαπτοπ mode στο μηχανημα να φορτιστει απο αλλο pc η λαπτοπ.Δεν εξηγειται αλλιως.

Εμένα κάνει το πρόβλημα όταν το φορτίζω από το φορτιστή. Οπότε παίζει μουφα φορτιστής. Τωρα μιλάμε για αυτόν που είχε η συσκευασία. Οπότε επεσα στην περιπτωση χαλασμένου φορτιστή μάλλον. Θα δοκιμάσω και με άλλον, μάλλον ο δικός του δε δινει αρκετο ρευμα λόγω βλάβης

το μαμα καλωδιο θελει fix. αγοραστε blitzwolf και θα ειστε ενταξει.

Οταν αναβοσβηνει η οθονη ειτε δεν εχει μπει καλα το καλωδιο, ειτε εχετε βαλει σε μαπα φορτιστη του 1amp.

o ηχος του ειναι αψογος. στα windows αρκετα καλυτερος απο του android. απλα απενεργοποιηστε τα system effects για να γινει το παραπανω. επισης παιξτε με τα bios και θα το παρετε στο χερι. μετα μη περιμενετε να σας το φτιαξουν, θα το κανετε μονοι σας αλλα μη μας τα ζαλισετε εδω πως επαναπρογραμματιζουμε το bios γιατι δεν θα ειναι ευκολο. 

παιδια το θεμα δεν ειναι αν αξιζει το μηχανακι η τι ψιλοπροβληματακια εχει (πιστευω οτι ολα θα τα διορθωσετε)  αλλα ποτε θα ξαναβγει στα 129€ που το πηρα για να παρω αλλο ενα. Οποιος βρει ξανα κουπονι παρακαλω να το ποσταρει.

Αυτό με το flickering της οθόνης το είχα και εγώ σε άλλο Win tablet, δεν νομίζω να είναι θέμα φορτιστή. Εγώ το έχω λύσει αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς που είναι η ρύθμιση, πάντως είναι θέμα Intel display adapter. Adaptive brightness νομίζω λέγεται και είναι ή στα power options ή μέσα στο utility της Intel για τα graphics κάπου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετα απο αρκετο διαβασμα κατεληξα στο οτι τα gestures δεν μπορουν να απενεργοποιηθουν-αλλαξουν στο ταμπλετακι.Αλλα υπαρχει απο καποιον Mod ενα προγραμμα(το οποιο πρεπει να τρεχει καθε φορα που ανοιγουμε το ταμπλετ και απο εκει μπορεις να τα πειραξεις.Εδω αναφερεται σαν 2η μεθοδος http://forum.chuwi.com/thread-3872-1-1.html

Αν καποιος γνωριζει κατι παραπανω ας με διορθωσει!

Επεξ/σία από dio7

Το μικρότερο αδερφάκι του Pro (10,1"), παίζει στα 199ε από Κωτσόβολο: 

https://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/180196-chuwi-hi10-pro-2in1-z8350/4gb/64gb/fhd

Από εχθές, όλο αλλάζει από διαθέσιμο μόνο στο ίντερνετ με κανένα ή ένα κατάστημα με επιτόπιο απόθεμα, σε διαθεσιμότητα μόνο σε καταστήματα όπου βγάζει καμιά 10αριά.

Τι λέτε;; Παραμένει βεβαίως η διαφορά από την προσφορά του παρόντος θέματος, όσο έτρεχε, αλλά βάλε μηδέν αναμονή, εγγύηση από Ελλάδα (αρκετά σοβαρό ειδικά λόγω των έστω μικροπροβλημάτων που randomly εμφανίζονται κ στο του αρχικού θέματος) κ ειδικό για κάποιον με τιμολόγιο που του βγαίνει πρακτικά 160ε (που ισχύει σε όλα τα προϊόντα για όποιον είναι σε αυτήν την ειδική κατηγορία, απλά στα κινέζικα δε νοείται το φπα ούτως ή άλλως), οι έχοντες ιδίως τι λέτε; Οι διαφορές μεταξύ των 2 μοντέλων νομίζω πως είναι πολύ μικρές για να δημιουργούν άλλη εμπειρία (πέρα για όποιον το θέλει πιο δουλειά που προφανώς το λίγο μεγαλύτερο βολεύει περισσότερο πρακτικά, αλλά εν προκειμένω δεν έχουμε σύγκριση στο συνολικό πακέτο αγοράς Ελλάδας-Κίνας κ όλη την κλασική συζήτηση).

1 ώρα πριν, nikosdet είπε

Το μικρότερο αδερφάκι του Pro (10,1"), παίζει στα 199ε από Κωτσόβολο: 

https://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/180196-chuwi-hi10-pro-2in1-z8350/4gb/64gb/fhd

Από εχθές, όλο αλλάζει από διαθέσιμο μόνο στο ίντερνετ με κανένα ή ένα κατάστημα με επιτόπιο απόθεμα, σε διαθεσιμότητα μόνο σε καταστήματα όπου βγάζει καμιά 10αριά.

Τι λέτε;; Παραμένει βεβαίως η διαφορά από την προσφορά του παρόντος θέματος, όσο έτρεχε, αλλά βάλε μηδέν αναμονή, εγγύηση από Ελλάδα (αρκετά σοβαρό ειδικά λόγω των έστω μικροπροβλημάτων που randomly εμφανίζονται κ στο του αρχικού θέματος) κ ειδικό για κάποιον με τιμολόγιο που του βγαίνει πρακτικά 160ε (που ισχύει σε όλα τα προϊόντα για όποιον είναι σε αυτήν την ειδική κατηγορία, απλά στα κινέζικα δε νοείται το φπα ούτως ή άλλως), οι έχοντες ιδίως τι λέτε; Οι διαφορές μεταξύ των 2 μοντέλων νομίζω πως είναι πολύ μικρές για να δημιουργούν άλλη εμπειρία (πέρα για όποιον το θέλει πιο δουλειά που προφανώς το λίγο μεγαλύτερο βολεύει περισσότερο πρακτικά, αλλά εν προκειμένω δεν έχουμε σύγκριση στο συνολικό πακέτο αγοράς Ελλάδας-Κίνας κ όλη την κλασική συζήτηση).

νομιζω οτι το banggood θα το ξαναβγαλει το plus στα 127€. Οποτε τα 199 του pro εγω τα θεωρω κλεψια . Αλλωστε εμενα μου ηρθε χωρις τελωνειο σε λιγοτερο απο 20 μερες και μεσω γιορτων. Νομιζω δε οτι το plus απο μπαταρια και οθονη ειναι καλυτερο.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επιβεβαιωνω κ εγω το προβλημα της φωτεινοτητας οταν ειναι συνδεδεμενο με καλωδιο σε αλλο pc ενω αντιθετα στο android ολα οκ

επιβεβαιωνω επισης την δυνατοτητα ξεκλειδωματος του bootloader ,εγκαταστασης twrp κ root αναλογως της εκδοσης android ,οποιος θελει βοηθαω

επισης ρωτωντας στο forum της chuwi εμαθα οτι μπορουμε κανονικα να βαλουμε οτι windows η αλλο os θελουμε ως εξης

φτιαχνουμε bootable στικακι με το λειτουργικο που θελουμε 

κατα το boot παταμε F7

διαλεγουμε το στικακι μας (εγω εχω usb type c otg οποτε επαιξα με κανονικο στικακι)

σβηνουμε τα partitions 12,13,14,15

κ επιλεγουμε εγκατασταση στο unpartitioned space που δημιουργηθηκε (εγω εβαλα windows 10 ltsb που ειναι πιο καθαρα - ελαφρια k δεν παιρνουν τα εξαμηνιαια μεγαλα updates που ουσιαστικα ειναι επανεγκατασταση του λειτουργικου)

πριν κανουμε αυτο παιρνουμε με το double driver ,backup των drivers απο την μαμα εγκατασταση win

το αρχειο που μας πηγαινει απευθειας απο τα win στο android ειναι αυτο

http://forum.chuwi.com/forum.php?mod=attachment&aid=Mjk1NHwwNzA3MjI0M3wxNTE1Nzg4MjQ0fDB8NTQ5NA%3D%3D

happy chuwing :)

Επεξ/σία από what_if

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγνώμη δηλαδή, δεν έχω το συγκεκριμενο tablet

αλλά υπό ποια έννοια θα έπρεπε να συνδέεται το ένα pc με το άλλο μέσω usb και να μη δημιουργείται conflict;

Εκτός κι αν υπάρχει συγκεκριμένο driver και λειτουργία από τον κατασκευαστή, όσο εγώ θυμαμαι, προκειμένου δυο υπολογιστές (τέτοιο λογίζεται και το windows tablet του θέματος) να συνδεθούν μέσω usb χρειάζεται καλώδιο αντάπτορας που να τους γεφυρώνει. Όχι καλώδιο γεφύρωσης τύπου lan, αλλά καλώδιο με κύκλωμα ολόκληρο.

To ότι στο Android δεν εμφανίζεται conflict είναι επίσης λογικό, από τη στιγμή που είναι άλλο λειτουργικό και κάνει διαφορετική χρήση των πόρων του συστήματος.

Εκτός αν κάνω λάθος.

Επεξ/σία από m32s

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...