Προς το περιεχόμενο

Tablet με πληκτρολόγιο Chuwi Hi10 Plus, Panel 10.8" Full HD IPS, CPU Intel Cherry Trail X5 Z8350, eMMC 64 GB, RAM 4 GB, Windows10 + Android 5.1 149 €

zacharis1955

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και γω το περιμένω. Ακόμα Ολλανδία είναι. Αγορά 18/12. Μάλλον έχει φύγει από Ολλανδία αλλα δεν έχει καταχωρηθεί ότι ήρθε εδω. Ελπίζω να μη βρέχεται στους στιβαγμένους σάκους στο αεροδρόμιο.

Επεξ/σία από dchatz
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 ώρες πριν, mourtias είπε

Μου ήρθε  σήμερα.  Από Ολλανδία χωρίς τελωνείο. Η πρώτη εντύπωση πολύ θετική. Το πήρα κυρίως για τα windows. Πάει πολύ καλά και πιστεύω ότι είναι από τις καλύτερες αγορές. Το δουλεύω με το ποντίκι και το πληκτρολόγιο και νομίζω πως χειρίζομαι ένα πολύ καλό λάπτοπ. Τα σπάει. Η οθόνη του πολύ καθαρή και φωτεινή  και σε σχέση με το asus που αντικατέστησε μέρα με τη νύχτα.

Και μένα σήμερα χωρίς τελωνείο. Αγορά 14 Δεκεμβρίου 

30 λεπτά πριν, mourtias είπε

η μνήμη ήρθε χρονισμένη στα 1066. την άλλαξα από το bios στα 1600 και μέχρι στιγμής δεν έχει κάποιο πρόβλημα σταθερότητας.

Έτσι είναι καλύτερα; υπάρχει κάποιο λινκ για ρυθμίσεις να βοηθήσουν το μηχάνημα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου ήρθε ειδοποίηση να πάω να παραλάβω από ΕΛΤΑ.

άντε να δούμε τι καλό μας περιμένει. κάποια άλλη ρύθμιση εκτός μνήμης έκανε κανείς?

από οτι θυμαμαι κραταέι ώρα η αναβάθμιση στα windows έτσι ?

Επεξ/σία από smerliao

17 λεπτά πριν, smerliao είπε

άντε να δούμε τι καλό μας περιμένει. κάποια άλλη ρύθμιση εκτός μνήμης έκανε κανείς?

εγώ εδώ βρήκα κάποια χρήσιμα πραγματάκια:

• Like 1

19.12.17 παραγγελία-πληρωμή

21.12 pre-advised-> 27.12 φεύγει από Ολλανδία-> 2.1.18 φτάνει Ελ.Βενιζέλος-> 5.1.18 ΕΛΤΑ Καισαριανής->

8.1.18 παραλαβή από το υποκατάστημα.

Όπου ρωτήθηκα μάλιστα (ρητορικά πιστεύω) από την υπάλληλο: ότι «δεν έχετε λάβει ειδοποίηση;» κ απάντησα «τις τελευταίες 3-4 φορές όχι».

Το ίδιο μοτίβο έχει συμβεί στις τελευταίες 3 παραγγελίες. Συμβουλή: παρακολούθηση δέματος στο site του ΕΛΤΑ κ μόλις φτάσει (από την επόμενη εργάσιμη) παραλαβή με ταυτότητα. Να δούμε με τις νέες ρυθμίσεις που αφορούν τα δέματα τρίτων χωρών από τον Γενάρη, τί θα ισχύει στην πράξη. Διάβασα ότι το Priority Line δυσκολεύει για δέματα κάτω των 2kgr. Η εξέλιξη σε Μαδουρία συνεχίζεται...

Τώρα στο Chuwi: άψογη συσκευασία, αναμενόμενη ποιότητα κ βάρος συσκευής, ρυθμίσεις από το παραπάνω βίντεο, το πληκτρολόγιο κάνει την δουλειά του, φέρει μεμβράνη οθόνης, η θήκη τύπου book (ταυτόχρονη αγορά ~10€) είναι μέτριας ποιότητας, κρίνεται όμως απαραίτητη για μεταφορά του pad χωρίς πληκτρολόγιο. Ακόμη δεν έχει γίνει χρήση Android ούτε sd κάρτας.... Used 31,7GB Free 14,3GB on Windows ...

Ελπίζω το δωράκι να μακροημερεύσει!!?? Ευχαριστώ τον TS για την ενημέρωση!!!

παρελαβα κ εγω σημερα το ταμπλετακι - λαπτοπακι κ για κανα 2ωρο που το επεξεργαστηκα οι εντυπωσεις ηταν πολυ θετικες ,κυριως απο την οθονη του που δεν την περιμενα τοσο καλη

επειδη εχω tv box με ακριβως τον ιδιο επεξεργαστη αλλα με 2 gb ram ηξερα τι να περιμενω

εκανα τις ρυθμισεις στο bios ,απενεργοποιησα εφε διαφανειας κ κινησης στα win ,ξερω οτι με λιγο tweaking στα windows το μηχανακι ειναι ανελπιστα καλο

θα του περασω windows 10 ltsb για να ανασανει ακομα περισσοτερο απο το bloatware

για το android κομματι τωρα διαβαζω για twrp k root εδω ,οποιος εχει δοκιμασει ας πει 

http://konstakang.com/devices/chuwi_vi10plus/stock-disable-dmverity/

επισης υπαρχει custom rom android 6

http://konstakang.com/devices/chuwi_vi10plus/CM13/

πολυ προσοχη με τα bios updates k τις ρυθμισεις στο bios κ τα φλασαρισματα rom,υπαρχουν διαφοροποιησεις αναλογα με το serial number

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρέλαβα και εγω.

Ενα πρόβλημα διέκρινα, όταν το φορτίζεις από Windows η οθόνη μεταπηδάει σε άλλη φωτεινότητα ανά δευτερόλεπτο γιατί νομίζει μια ότι φορτίζει και μία ότι δε φορτίζει. Αντίστοιχη συμπεριφορά έχει και το εικονίδιο κάτω δεξια, μια δείχνει τη πρίζα μια όχι. Το led πάνω αριστερά παλι κάτι σαν να σβήνει απότομα και να ξανανάβει ακανόνιστα.

Σε android φαίνονται όλα εντάξει, φορτίζει ομαλά και το led αναβοσβήνει ρυθμικά.

Ρωτάω, στη φορτιση σε android σας αναβοσβήνει το led; εχει κανείς αντίστοιη συμπεριφορά κατά τη φόρτιση σε windows;

Βρήκα και ένα video με ακριβως το ίδιο πρόβλημα

Επεξ/σία από dchatz

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως φταίει το καλώδιο?
Δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις με κάποιο άλλο ...

(Αν και περίεργο που στο κάνει μόνο στα windows και όχι στο android)
Εγώ θα είχα επικοινωνήσει άμεσα με την εταιρεία!

Επεξ/σία από hasiotis_john

Δες και εδώ αδερφέ ---->>  http://forum.chuwi.com/thread-3304-1-1.html

Ένας λέει πως διορθώθηκε με αλλαγή καλωδίου, ο άλλος πως είναι θέμα windows μετά την αναβάθμιση KB3199986 !
Πιστεύω θα βρεις άκρη, μην ανησυχείς. :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...