Greek Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Πειρα το hi10pro απο κοτσοβολος για επαγγελματικη απλη φορητη χρηση για office. Η διαφορα του pro και του plus ειναι μονο το μεγεθος οθονης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iguana Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Το έχω είναι εξαιρετικό το είχα πάρει 190 .Μέχρι και autocad δουλεύω άνετα στα windows.Μην περιμένετε ποιότητα dell κτλ αλλά για τα χρήματα του είναι τρελό vfm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baskon Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Έχει και μεγαλυτερη μπαταρία.. Δε ξέρω αν η αυτονομία διαφέρει βέβαια, γιατί σίγουρα η μεγαλύτερη οθόνη τραβαει περισσότερο.. Ψήνομαι και εγώ για παραγγελία.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greek Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Έχει και μεγαλυτερη μπαταρία.. Δε ξέρω αν η αυτονομία διαφέρει βέβαια, γιατί σίγουρα η μεγαλύτερη οθόνη τραβαει περισσότερο.. Ψήνομαι και εγώ για παραγγελία.. Αν ειναι μονο αυτο τοτε χαλαλι, γιατι το αλλο εχει 10.1 αρα δωρεαν το office. το plus με 10.8 δεν πρεπει να εχει δωρεαν το office Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Ψηνομαι και εγω, θα παιζει το nova go σε αυτο η θα βλεπει πολλα και διαφορα η εφαρμογη; θα μου πειτε ,αν δεν δοκιμασω δεν θα μαθω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZONIMOV Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 ευχαριστω στον ts! το τσιμπησα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 να ρωτήσω κατι άσχετο στην 5,1 android δεν θα εχει πρόβλημα συμβατότητας με πολλες εφαρμογες ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pure Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 καλησπέρα το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο είναι συμβατό με το plus? https://www.banggood.com/Original-Docking-Keyboard-for-CHUWI-HiBook-Pro-Tablet-p-1074013.html?rmmds=detail-top-buytogether-auto&cur_warehouse=CN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 καλησπέρα το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο είναι συμβατό με το plus? https://www.banggood.com/Original-Docking-Keyboard-for-CHUWI-HiBook-Pro-Tablet-p-1074013.html?rmmds=detail-top-buytogether-auto&cur_warehouse=CN https://www.banggood.com/Original-Magnetic-Docking-Keyboard-For-Chuwi-HiBook-Tablet-p-1051875.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jordan4 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ να ρωτήσω παιδιά για την εμπειρία χρήσης (μέγεθος, ευελιξία, βάρος) από ένα lenovo yoga 8άρι θα δω μεγάλη διαφορά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dchatz Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 δεν άντεξα και το πήρα κι εγω. Ατιμο thread, ατιμο insomnia... αρκετά καλή τιμή με αυτά τα χαρακτηριστικά. Παλιότερα πάλι με chuwi και banggood είχε έρθει νεκρό και ειχα πει ποτε ξανα. Τωρα πάλι μπηκα στα σκληρά ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dio7 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Τσιμπησα και εγω ενα!Το 6 με 14 μερες που γραφει με priority ισχυει η θα παει κλασικα κανα 1,5 μηνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Τσιμπησα και εγω ενα!Το 6 με 14 μερες που γραφει με priority ισχυει η θα παει κλασικα κανα 1,5 μηνα; Τώρα τις γιορτές μην περιμένεις να κάνει όσο κάνει πάντα. Εμένα ήδη έχουν καθυστερήσει πολύ τα δέματα μου με priority και έχω κάνει φαντάσου πριν 14 μέρες την παραγγελία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nazar Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Τελικά το παρήγγειλα και εγώ, παρόλο που είχα πει ότι δεν θα ξανασχοληθώ με το αδελφάκι του (το pro) στον Κωτσόβολο (199 € Black friday). Thanks ts. Τώρα βέβαια θα προτιμούσα να έδινα πχ συν 20 για να το παραλάμβανα σε μερικές μέρες (αναμενόμενη ημνία παράδοσης 1/1/18.-και βλέπουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smerliao Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 να ρωτησω και εγώ κάτι. το πληκτρολόγιο που δίνουν είναι το κανονικό / original με docking station ή πρέπει να πάρουμε άλλο. ? γιατί έγινε αναφορα σε πληκτρολόγια πιο πάνω. επιπλέον χρειάζεται κάτι αλλο για αγορά ? κάποια έξτρα θήκη ή ειμαστε κομπλέ με την παραγγελία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις