κουξκουκ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά αγόρασα ένα mini cooper one D 2005 μοντέλο πρέπει να είναι η πρώτη γενιά με τον d4d κινητήρα της Toyota ,στο θέμα τώρα η μάσκα όταν το αγόρασα ήταν ζορισμενη αρκετά και το ήξερα και σκέφτομαι να αλλάξω γνωρίζει κάποιος αν γίνεται να βάλω μάσκα από το πιο καινούργιο μοντέλο που έχει ένα προβολακι σε κάθε μεριά αντί για δύο που έχει αυτή,νομίζω το μοντέλο που θέλω να βάλω την μάσκα του λέγεται r56 συγγνώμη άμα κάνω κάπου λάθος σας ευχαριστώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saleit Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα, πρέπει να κουμπώνει η μάσκα, καθώς έχουν το ίδιο, αν δε κάνω λάθος, σκαρί.Βέβαια, μετά θα πρέπει να κανείς και αλλαγή καλωδίων για τους προβολείς, όχι τίποτα δύσκολο, αλλά θα κοστίσει, καθώς θα πρέπει να αγοράσεις και τους προβολείς. Δε πάνε μαζί με τη μάσκα.Πάντως, καλό είναι να ρωτήσεις στην αντιπροσωπεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κουξκουκ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Υπάρχει κάποιο νούμερο που θα μπορούσα να καλέσω; Σε ευχαριστώ πολύ και καλημέρα!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saleit Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Υπάρχει κάποιο νούμερο που θα μπορούσα να καλέσω; Σε ευχαριστώ πολύ και καλημέρα!! Εννοείς νούμερο αντιπροσωπείας; Και βεβαία! Σε ποια πόλη είσαι; Δεν έχει αντιπροσωπεία της MINI; Συνήθως είναι μαζί με την BMW. Αλλά καλύτερα είναι να πας από εκεί, αν δεν είναι τόσο μακρυά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κουξκουκ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Βρίσκομαι επαρχία Λεπτοκαρυά Πιερίας..η πιο κοντινή πόλη ειναι η Κατερίνη ,έχω εντύπωση δεν έχει αντιπροσωπεία της BMW Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saleit Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Βρίσκομαι επαρχία Λεπτοκαρυά Πιερίας..η πιο κοντινή πόλη ειναι η Κατερίνη ,έχω εντύπωση δεν έχει αντιπροσωπεία της BMW Έχει BMW, με mini. Στην Κατερίνη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κουξκουκ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Θα το ψάξω λίγο καλύτερα και θα σου απαντήσω με μεγαλύτερη σιγουριά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κουξκουκ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Όχι φίλε μου που ρώτησα δεν υπάρχει στην Κατερίνη αντιπροσωπεία BMW -mini 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saleit Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Όχι φίλε μου που ρώτησα δεν υπάρχει στην Κατερίνη αντιπροσωπεία BMW -mini Ναι όντως. Είναι εξειδικευμένο σέρβις. Λογικά από Θεσσαλονίκη αν παραγγείλεις, ή το βρεις σε μάντρα ανταλλακτικών. Αλλά πρώτα ρώτα σε αντιπροσωπεία για το αν κάνουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κουξκουκ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Ναι έτσι θα κινηθώ θα ψάξω να βρω τηλέφωνο από αντιπροσωπεία πρώτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Καταρχήν παρε στη θεσσαλονικη σε καποια αντιπροσωπεία για να σου πουν αν γινεται και τους κωδικους αντ/κων και επειτα ψαχνεις σε μεταχειρισμένα κλπ γιατι απο αντιπροσωπεία αυτό που θες κατω απο 1000αρικο δε βγαινει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κουξκουκ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Τόσο ακριβά ένα χιλιάρικο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Τόσο ακριβά ένα χιλιάρικο; Σε καινουργιο εκει να υπολογιζεις με όλα τα κομματια που θελεις+βαφη+τοποθετηση+ηλεκτρολογικα. Εδω εναν προφυλακτηρα πηρα για το BMW γνησιο καινουργιο και μαζι με βαφη-τοποθέτηση μου ειχε βγει 780€ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κουξκουκ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Ποιο πολύ απόρησα γιατί είναι part μοντέλου πάνω δεκαετίας ακόμα κοπανανε ,αν όντως μπαίνει και κοστίζει τόσο το όλο κοστούμι θα τι σκεφτώ για ποιο μετά δεν έχω τόσο βαθιά τσέπη αυτή την στιγμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Ποιο πολύ απόρησα γιατί είναι part μοντέλου πάνω δεκαετίας ακόμα κοπανανε ,αν όντως μπαίνει και κοστίζει τόσο το όλο κοστούμι θα τι σκεφτώ για ποιο μετά δεν έχω τόσο βαθιά τσέπη αυτή την στιγμή Τι θα πει δεκαετίας ; Και για Ε36 του '93 να πας να παρεις καινουργιο προφυλακτηρα απο την αντιπροσωπεία θα τον πληρωσεις αδρα.... Μιλα με σπανο, παπαδοπουλο κλπ στη θεσσαλονικη να δεις τι χρειαζεσαι και ποσο εχει και φυσικα αν θα κατσει γιατι μπορει το σασι να ειναι ιδιο αλλα να μην ειναι οι μετωπες οι βασεις κλπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα