Anorymous Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Εδω και λιγο καιρο εγω παρατηρήσει οτι σε κειμενο που δεν μπορει να επεγεργαστει οταν σερφαρω με τον Firefox εμφανιζεται text incicator-caret (δεν βρισκω την ελληνικη λεξη) το οποιο βρισκω αρκετα περιεγο σαν προβλημα. Δοκιμασα να καθαρισω τον browser αλλα δεν ειδα διαφορα τι μπορει να ειναι αυτο ?
Anorymous Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 εκτος του απο πανω τωρα ειδα οτι δεν ανανεώνει την σελιδα, δηλαδη απανταω σε ενα θεμα και φαινετε οτι δεν εγω απαντησει 1
papoys1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Στο insomnia μου το κάνει και μένα με chrome.Κάνω απάντηση και ενώ έχει καταχωρηθεί δεν φαίνεται καταχωρημένη. Αν ανοίξω αμέσως νέο παράθυρο τη βλέπω ότι όντως έχει καταχωρηθεί.Δεν μου το κάνει πάντα αλλά ορισμένες φορές.Άρα είναι κάποιο θέμα με το φόρουμ και δεν φταίει ο μπρόσγουερ.
Anorymous Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Στο insomnia μου το κάνει και μένα με chrome.Κάνω απάντηση και ενώ έχει καταχωρηθεί δεν φαίνεται καταχωρημένη. Αν ανοίξω αμέσως νέο παράθυρο τη βλέπω ότι όντως έχει καταχωρηθεί.Δεν μου το κάνει πάντα αλλά ορισμένες φορές.Άρα είναι κάποιο θέμα με το φόρουμ και δεν φταίει ο μπρόσγουερ. οποτε αυτο ειναι θεμα φορουμ, το αλλο μηπως ξερεις τι ειναι ?
Anorymous Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 απο οτι βλεπω δεν ξερεις κανεις τι ειναι αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα