Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι παππουδες μου εχουν συμβολαοιο με την χειροτερη εταιρια τηλεπικοινωνιων που εχει δει αυτος ο αμοιρος πλανητης(ευλογημενο το ποδι που θα της δωσει μια και θα την διαολοστειλει,)και τωρα που εκραξα και ηρεμησα,εμαθα οτι εξαγοραζεται απο εβδομαδα λογω πτωχευσης( :devil:  :devil:  :devil:  :devil: ) ,ειτε απο wind η απο vodafone,σε περιπτωση που οι ''υπηρεσιες'' δεν βελτιωθουν ουτε μεσω αυτων των παροχων,μπορουν να καταγγειλουν την συμβαση λογω αλλαγης ορων και να μην πληρωσουν τα εξοδα προωρης αποσυνδεσης?Το εχει κανει καποιος τοτε που η χολ εγινε βονταφον?

Ειναι αμαρτια να εχουν τηλεφωνο 5 μερες απο τις 30 και να πληρωνουν κανονικα το παγιο..

Δημοσ.

αν εχουν τεχνικό θέμα γτ δεν καλέιτε στη τεχνική υποστήριξη 

1 και 2 φιλε μου?Για να τους βρεις εκτος του οτι πρεπει να περιμενεις 20 λεπτα μινιμουμ στην αναμονη,πρεπει και να εχεις τηλεφωνο(!) και να μην κοπει για να βγαλεις ακρη(το να παρεις απο κινητο η απο αλλο σταθερο ειναι απαγορευτικο,τουλαχιστον 10 ευρω θα σου κοστισει η συνομιλια,τωρα δεν ειναι επι του παροντος,αλλα παλαιοτερα σε βονταφον για μια προσφορα ειχα 10 ευρω στην καρτα του κινητου και τελειωσε ολη προτου καν με συνδεσουν,10 ευρω στην αναμονη δηλαδη)!!Και ολα αυτα με 2 γερους ανθρωπους.Καθε βδομαδα το φτιαχνουν και μετα απο 2 μερες παπαλα.Και δεν μπορω να τρεχω εγω συνεχεια.Το ποτηρι ξεχυλισε,τερμα αυτη η εταιρια,το θεμα τωρα ειναι ποιος θα ειναι ο καινουριος παροχος και αυτο που ρωτησα παραπανω με την καταγγελια.Εκτος και αμα τους εξαγορασει για παραδειγμα η βονταφον(εγω προσωπικα εχω βονταφον σταθερη και ειναι αψογη) και αλλαξει καπως η κατασταση.

Για αυτο τους κραζω και σε ενα θεμα πιο κατω.Δηλαδη τωρα αν με τοση ταλαιπωρια και με 0 υπηρεσιες που εχει λαβει,καποιος πιστολιασει εναν λογαριασμο,θα φταιει?Οπως πληρωνω εναν κομμωτη για τις υπηρεσιες του,εναν ηλεκτρολογο και εναν υδραυλικο,ετσι πρεπει να λαβω υπηρεσιες για να πληρωσω.

Δημοσ.

ένας φιλος μου συνθέθηκε στη cyta ένα μηνα άντεξε έκανε αίτημα φορητότητας σε άλλο πάροχο 

κανε και εσυ το ιδιο να μην παιδεύονται οι άνθρωποι άδικα

Δημοσ.

ένας φιλος μου συνθέθηκε στη cyta ένα μηνα άντεξε έκανε αίτημα φορητότητας σε άλλο πάροχο 

κανε και εσυ το ιδιο να μην παιδεύονται οι άνθρωποι άδικα

Ναι συμφωνω,απλα ειναι το κοστος προωρης αποσυνδεσης που ειναι 120 ευρω.Και ισως με την πωληση του παροχου να δικαιουμαστε να κανουμε καταγγελια λογω αλλαγης των ορων(αν δεν ειναι αλλαγη ορων ολοκληρη η πωληση του παροχου τοτε τι ειναι?) και να γλιτωσουμε το ποσο αυτο.Αν και με την συμπεριφορα τους τωρα τελευταια στα τηλεφωνο τα 120 ευρω θα τα βαλω εγω απο την τσεπη μου στο τελος να ησυχασουμε ολοι..

Δημοσ.

δεν θα πληρώσετε τπτ θα κάνετε μια καταγγελία στην εεττ η στον καταναλωτή και θα ζητήσεις δωρεάν σπάσιμο συμβολαίου και μεταφορα σε άλλη εταιρία 

• Like 1
Δημοσ.

Οι παππουδες μου εχουν συμβολαοιο με την χειροτερη εταιρια τηλεπικοινωνιων που εχει δει αυτος ο αμοιρος πλανητης(ευλογημενο το ποδι που θα της δωσει μια και θα την διαολοστειλει,)και τωρα που εκραξα και ηρεμησα,εμαθα οτι εξαγοραζεται απο εβδομαδα λογω πτωχευσης( :devil:  :devil:  :devil:  :devil: ) ,ειτε απο wind η απο vodafone,σε περιπτωση που οι ''υπηρεσιες'' δεν βελτιωθουν ουτε μεσω αυτων των παροχων,μπορουν να καταγγειλουν την συμβαση λογω αλλαγης ορων και να μην πληρωσουν τα εξοδα προωρης αποσυνδεσης?Το εχει κανει καποιος τοτε που η χολ εγινε βονταφον?

Ειναι αμαρτια να εχουν τηλεφωνο 5 μερες απο τις 30 και να πληρωνουν κανονικα το παγιο..

Ωραία, να πα να γ@μηθούν και αυτοί που δουλεύουν εκεί ε;

Να σου ευχηθώ τα ίδια και στη δική σου δουλειά αγαπητέ...

Δημοσ.

Ωραία, να πα να γ@μηθούν και αυτοί που δουλεύουν εκεί ε;

Να σου ευχηθώ τα ίδια και στη δική σου δουλειά αγαπητέ...

Αυτοι που δουλευουν θα συνεχισουν να δουλευουν κατω απο αλλη επωνυμια φιλε μου.300000 συνδρομητες εχει η συτα,δεν χανεται κανεις.Οι παλιοι ιδιοκτητες την πουλανε για να εξυπηρετηθουν τα δανεια της τα οποια ειναι μη βιωσιμα.

Εξαγορά (Acquisition)

Εξαγορά είναι μια εταιρική πράξη όπου μια εταιρία αγοράζει τα περιουσιακά στοιχεία / μετοχές μιας εταιρίας-στόχου προκειμένου να αναλάβει τον έλεγχο της.

Αυτο που καταλαβες εσυ ειναι η συγχωνευση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...