giannis22k Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Εχω γυρισει δευτερη φορα ενα tplink (ενα μπλε) απο public και γινει αντικατασταση και μπορεσω να παω σε καποιο απο τα 2 ποιο θα λεγατε γιατι το ενα εχει wlan περισσοτερα mbps και το αλλο περισσοτερα στο lan ethernet.Να πω οτι θα εχω συνδενδεμενο tv box με ethernet πανω στου ρουτερ. TP-Link TD-W9977 N300 TP-Link AC1200 Archer VR400 Παροχο εχω forthnet
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 On 16/12/2017 at 8:17 PM, giannis22k said: Εχω γυρισει δευτερη φορα ενα tplink (ενα μπλε) απο public και γινει αντικατασταση και μπορεσω να παω σε καποιο απο τα 2 ποιο θα λεγατε γιατι το ενα εχει wlan περισσοτερα mbps και το αλλο περισσοτερα στο lan ethernet.Να πω οτι θα εχω συνδενδεμενο tv box με ethernet πανω στου ρουτερ. TP-Link TD-W9977 N300 TP-Link AC1200 Archer VR400 Παροχο εχω forthnet εξαρτατε τι θες.το ενα ειναι ac το αλλο ειναι N στο wireless.το ac ειναι καλυτερο αλλα τι να το κανεις αμα οι καρτες σου δεν ειναι ac.το ιδιο και σε συγκριση ethernet Με gigabit ethernet.οι gigabit ethernet θα εχουν διαφορα αμα μεταφερεις αρχεια σε εσωτερικο δικτυο.βεβαια καλο ειναι να δεις αν υποστηριζουν και τα 2 vectoring που οπως βλεπω υποστηριζουν και τα 2.θεωρητικα και τα 2 θα πρεπει να παιξουν μια χαρα σε Forthnet .αν μεταφερεις ταινιες τοτε ναι θες gigabit αλλα και παλι μπορεις να εχεις απλα ενα gigabit switch.
giannis22k Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα.Τελικα εχω ηδη αγορασει το N300.Κανενα θεμα ως τωρα.Εχω συνδεσει επανω κιολας tv box .Εχει και bandwitch control οπου με βολεψε και αυτη η λειτουργεια.Σε ευχαριστω παντως
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 45 minutes ago, giannis22k said: Καλησπερα.Τελικα εχω ηδη αγορασει το N300.Κανενα θεμα ως τωρα.Εχω συνδεσει επανω κιολας tv box .Εχει και bandwitch control οπου με βολεψε και αυτη η λειτουργεια.Σε ευχαριστω παντως μια χαρα ειναι.και το N300 δεν ειναι λιγο.αλλωστε οτι μπορει να μπει με ethernet ειναι παντα καλυτερο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα