TheDevilMayCare Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Ως αυτοδιδακτος(!) μουσικος χρονια πριν, σε ωδειο θα πηγαινα σημερα ενδεχομενως για να μαθω...τρομπετα!Που παρεπιπτοντως -με σχετικα μικρη δοκιμη- μου βγαινει σουπεραβιαστα -αλλα δεν υπαρχει ο εξτρα χρονος. Δοκιμασε, οπως μπορεις: οσο πιο πολλα οργανα μπορεις -> γιατι καποιο μπορει να σε κερδισει, περισσοτερο!pocket trumpet http://www.carolshop.eu/CarolBrass-Dizzy-Pocket-CPT-7000-GLS-SLB
nikoskon Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Εγω παίζω κιθάρα μόνος μου,χωρίς ωδεία καθηγητές, μόνο μέσω ιντερνετ και μερικά βιβλία, θα στο πρότεινα και εσένα. Είναι αρκετά εύκολο να μάθεις και θα εκπλαγείς με το πόσα τραγούδια μπορείς να παίξεις με πολύ απλές συγχορδίες. Αν δε ενδιαφέρει όμως εγώ θα πήγαινα για βιολί μόνο και μόνο για τον ήχο του που τον γουστάρω απίστευτα, αλλά από γνωστό μου που παίζει είναι πολύ δύσκολο. Και σου πρότεινα κιθάρα για αυτό που λες, ότι θες να παίζεις κομμάτια, μπες youtube να δεις πόσα γνωστά τραγουδια μπορείς να τα παίξεις με 3-4 συγχορδίες. Σαν Νίκος σου λέω πως αυτό που κάνεις, να παροτρύνεις κάποιον να προσπαθήσει να μάθει μόνος του χωρίς την καθοδήγηση δασκάλου είναι έγκλημα. Σαν δάσκαλος, με βοηθάς γιατί αργότερα όταν θα θέλει να μάθει κάτι παραπάνω, θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος να για να διορθώσει τον λάθος τρόπο με τον οποίο έπαιζε ως αυτοδίδακτος και θα τον έχω για περισσότερο διάστημα μαθητή. Τέλος, αν κάποιος δεν έχει χρήματα να σπουδάσει (και όχι απλά να "μάθει") μουσική ή κάποιο όργανο, υπάρχουν και τα κοινωνικά ωδεία αρκεί να πληρούνται κάποιες βασικές προϋποθέσεις. Η κιθάρα είναι κάτι περισσότερο από 3-4 συγχορδίες και ένα riff. Η μουσική είναι ένα μουσικό κείμενο που έχει το αλφάβητο της. Ποιός έμαθε να διαβάζει αυτοδίδακτα; Μην τα ισοπεδώνεται όλα, όπως και μην εμπιστεύεστε τον κάθε δάσκαλο/ωδείο που υπόσχεται να σας μάθει με λίγα χρήματα και όλες τις ανέσεις (βλ. μαθήματα Skype κλπ). Τα μαθήματα πρέπει να γίνονται από κοντά για πολλούς λόγους και ο χρόνος του μαθήματος μετριέται ποιοτικά και όχι ποσοτικά.
stalactite Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Σαν Νίκος σου λέω πως αυτό που κάνεις, να παροτρύνεις κάποιον να προσπαθήσει να μάθει μόνος του χωρίς την καθοδήγηση δασκάλου είναι έγκλημα. Σαν δάσκαλος, με βοηθάς γιατί αργότερα όταν θα θέλει να μάθει κάτι παραπάνω, θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος να για να διορθώσει τον λάθος τρόπο με τον οποίο έπαιζε ως αυτοδίδακτος και θα τον έχω για περισσότερο διάστημα μαθητή. Τέλος, αν κάποιος δεν έχει χρήματα να σπουδάσει (και όχι απλά να "μάθει") μουσική ή κάποιο όργανο, υπάρχουν και τα κοινωνικά ωδεία αρκεί να πληρούνται κάποιες βασικές προϋποθέσεις. Η κιθάρα είναι κάτι περισσότερο από 3-4 συγχορδίες και ένα riff. Η μουσική είναι ένα μουσικό κείμενο που έχει το αλφάβητο της. Ποιός έμαθε να διαβάζει αυτοδίδακτα; Μην τα ισοπεδώνεται όλα, όπως και μην εμπιστεύεστε τον κάθε δάσκαλο/ωδείο που υπόσχεται να σας μάθει με λίγα χρήματα και όλες τις ανέσεις (βλ. μαθήματα Skype κλπ). Τα μαθήματα πρέπει να γίνονται από κοντά για πολλούς λόγους και ο χρόνος του μαθήματος μετριέται ποιοτικά και όχι ποσοτικά. Συμφωνώ σε αυτό που λες και εγώ σε ωδείο θα πάω δε θέλω ούτε από άλλους στο youtube ούτε από skype δε πιστευω οτι θα με βοηθησουν αυτα. Μαρεσει πολύ η κιθαρα αλλα δεν ειναι το οργανο που νιωθω οτι θελω να μαθω. Ειμαι μαλλον για πιανο οπως το σκεφτομαι. 1
iordanispetalidis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας , μάλλον βρίσκομαι σε λάθος θέμα αλλα θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς πληροφορίες για το μουσικό όργανο στην φωτογραφία και την αξία του . Σας ευχαριστώ (γράφει πάνω αφρικανικη άρπα κόρα) Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2023 από iordanispetalidis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα