Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια μπηκα στην καρτελα μου στον αοεδ και εκανα επικαιροποιηση εβαλα iban και τηλεφωνο και πατισα αποθηκευση χωρις να μου πει πως τα περνω τα λεφτα απλα εκανα αποθηκευαη και με πηγε στην αρχικη σελιδα της καρτελας μου μετα ξανα παταω επικαιροποιηση και ειχαν αποθηκευτη τα στοιχεια. Σημερα το πρωη πηγα στο atm και δεν εχουν μπει τα λεφτα και εχω τραπεζα eurobank παιζει καποιο θεμα με τη τραπεζα;

Δημοσ.

Καλημερα παιδια μπηκα στην καρτελα μου στον αοεδ και εκανα επικαιροποιηση εβαλα iban και τηλεφωνο και πατισα αποθηκευση χωρις να μου πει πως τα περνω τα λεφτα απλα εκανα αποθηκευαη και με πηγε στην αρχικη σελιδα της καρτελας μου μετα ξανα παταω επικαιροποιηση και ειχαν αποθηκευτη τα στοιχεια. Σημερα το πρωη πηγα στο atm και δεν εχουν μπει τα λεφτα και εχω τραπεζα eurobank παιζει καποιο θεμα με τη τραπεζα;

Πότε μπήκες να κάνεις επικαιροποίηση; Η προθεσμία ήταν μέχρι την Τετάρτη που μας πέρασε. Ήσουν σίγουρα δικαιούχος;

Τα λεφτά μπήκαν σήμερα για το επίδομα κατά της 5 πάρα.

Το επιβεβαιώνω και εγώ, φαίνεται κανονικά το ποσό στον λογαριασμό μου.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια ειμαι 20 χρωνον και εχω καρτα ανεργειας απο τον Μαιο 2017 7 μηνες ειμαι ανεργος και εκανα το Σαββατο επικαιροποιηση στοιχειων πριν την Τεταρτη και τωρα πηγα atm της eurobank που ειμαι και μου λεει το ποσο μου 2 ευρω δεν εχει περαση τιποτα

Παιδια ειμαι 20 χρωνον και εχω καρτα ανεργειας απο τον Μαιο 2017 7 μηνες ειμαι ανεργος και εκανα το Σαββατο επικαιροποιηση στοιχειων πριν την Τεταρτη και τωρα πηγα atm της eurobank που ειμαι και μου λεει το ποσο μου 2 ευρω δεν εχει περαση τιποτα

Δημοσ.

Αμα κατάλαβα σωστά εχθές θα έμπαιναν τα λεφτά σε αυτούς που έχουν δηλώσει λογαριασμό της εθνικής. Η υπόλοιπη θα τα πάρουν ποιο μετά.

Αρχικά, σήμερα έως αργά το απόγευμα πρόκειται να πιστωθούν τα ποσά σε 23.000 δικαιούχους, οι οποίοι δήλωσαν IBAN τραπεζικού λογαριασμού στην Εθνική Τράπεζα. Ακολούθως, μέσω του διατραπεζικού συστήματος ΔΙΑΣ πρόκειται να γίνει η πίστωση των ανάλογων ποσών και στους υπόλοιπους 19.000 δικαιούχους. Μόνο που στην τελευταία περίπτωση, είναι πιθανό να περάσουν 48 ώρες για να πιστωθούν τα ποσά. Λόγω των αργιών των Χριστουγέννων, υπάρχει το ενδεχόμενο αυτή η ομάδα δικαιούχων, να διαπιστώσει ότι πιστώθηκαν τα ποσά στους λογαριασμούς τους, την ερχόμενη Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου.

Δημοσ.

Πότε μπήκες να κάνεις επικαιροποίηση; Η προθεσμία ήταν μέχρι την Τετάρτη που μας πέρασε. Ήσουν σίγουρα δικαιούχος;

Το επιβεβαιώνω και εγώ, φαίνεται κανονικά το ποσό στον λογαριασμό μου.

Εσυ φιλε μου εχεις λογαριασμο στην εθνικη;
Δημοσ.

Ναι στην Εθνική έχω, από ότι κατάλαβα και από το Site λόγο αργιών ίσως έχουν καθυστερήσει να πιστωθούν τα λεφτά. Άρα λογικά κάποια στιγμή θα φανούν και σε εσένα.

Δημοσ.

Καταλαβα παντως εβαλα iban και τηλεφωνο και πατισα αποθηκευση και με εβγαλε στην αρχικη μου καρτελα και μετα που ξανα παταγα αποθηκευση ειχαν ειδη αποθηκευτει. Δεν εβγαζε κατι πως εγκριθικε μονο αποθηκευσε πατησες εσυ φιλε μου και σε εβγαλε στην αρχικη παλι;

Δημοσ.

Καταλαβα παντως εβαλα iban και τηλεφωνο και πατισα αποθηκευση και με εβγαλε στην αρχικη μου καρτελα και μετα που ξανα παταγα αποθηκευση ειχαν ειδη αποθηκευτει. Δεν εβγαζε κατι πως εγκριθικε μονο αποθηκευσε πατησες εσυ φιλε μου και σε εβγαλε στην αρχικη παλι;

Ναι και μου έβγαλε και ένα μήνυμα ότι τα στοιχεία πέρασαν με ένα πράσινο Τικ.

Δημοσ.

Εμνα δεν μου εβγαλε το πρασσινο τικ φιλε μου απο κηνιτο μπηκες η υπολογιστη;

Και στην αρχη εβαζα το λογαριασμο μου οχι το iban και μου ελεγε οτι δεν το περνει ητανε μια κοκκινη ειδοποιειση. Αλλα αφου ειχε αποθηκευτει λογικα δεν θα εχει περαση;

Δημοσ.

Το Τικ μπορεί να είναι και κάτι τυπικό, το ζητούμενο είναι ότι όταν πατάς επικαιροποίηση βλέπεις να στοιχεία σου να είναι εκεί. Άρα τα στοιχεία σου έχουν περάσει κανονικά στο σύστημα. Το Iban γιατί σου έβγαζε κόκκινη ειδοποίηση; Έγραφε τίποτα; Επίσης ο λογαριασμός είναι στο όνομα σου έτσι;

Δημοσ.

Καταλαβα φιλε μου αρα αφου ξανα παταγα και τα εδειχνε εχουν αποθηκευτει. Εβγαζε κοκκινο γιατι εβαζα τον αριθμο βιβλιαριου μου οχι το iban γιατι δεν ηξερα ποιο ηταν το iban μου μετα που ρωτησα εμαθα. Ο λογαριασμος στο ονομα μου ειναι δικος μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...