Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντε να δούμε ποσοι (και αν) χάσουν το ΚΕΑ επειδή πηραν το μέρισμα και το 400αρι αυτό.

αν θημαμε καλα το κοινωνικο μερισμα δεν υπολογιζεται σαν εισοδημα ειχαν πει

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ακριβώς αυτο,πηγαινε καλυτερα σε εθνικη γιατι μονο αυτη δέχονται στον οαεδ απο οτι θυμαμαι

Σήμερα πηγα σε ενα καταστημα επειδη και εγω αντιμετωπιζω προβλημα με την επικαιροποιηση και ρωτησα αν παιζει ρολο που εχω Πειραιως και μου ειπαν οτι δεν παιζει κανενα ρολο η τραπεζα! Εθνικη θελουν μονο οταν λαμβάνεις το μηνιαιο επιδομα !http://www.cnn.gr/news/ellada/story/110066/epidoma-allileggyis-neon-anergon-mexri-tin-tetarti-i-prothesmia-gia-epikairopoiisi?v6 το αναφέρουν και εδω !

S.O.S !! Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το επίδομα νέων και ήθελα να μάθω αν έτυχε και σε κάποιον άλλον και τι έκανε για αυτό ! Μπαίνω κανονικότατα στον ΟΑΕΔ με τους κωδικούς μου , μου βγάζει την επιλογή της επικαιροποίησης , βάζω το ΙΒΑΝ και το τηλέφωνο αλλά δεν μου το αποθήκευε ! Στην αρμόδια υπηρεσία μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κατι για αυτό και μου έδωσαν το τηλέφωνο την υποστήριξης...πήρα τηλέφωνο και η αγενέστατη τηλεφωνήτρια μου είπε πως δεν μπορεί ούτε αυτή να κάνει τίποτα 1f627.png ξαναπροσπάθησα και μετά απο εξαντλητικές προσπάθειες μου εβγαλε ένα τικ και στα αγγλικα ένα μηνυμα πως η ενέργεια ολοκληρώθηκε αλλα συνεχίζει να μου βγάζει την επικαιροποιήση !!!! Κινδυνεύω να το χάσω μόνο και μόνο επειδή το σύστημα τους τα έχει παίξει ?? Θα εκτίμουσα βαθύτατα κάθε εμπειρία σχετικά με αυτό γιατί μέρες που ειναι κιόλας ειναι κρίμα να χαθούν τόσα λεφτά απλα επειδή δεν μπορεί κανείς να εξυπηρετήσει και να ενημερώσει όπως πρέπει !! Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!

• Like 1
Δημοσ.

Τι εννοείς δεν στα αποθηκεύει;

Το κουμπί για την επικαιροποίηση στοιχείων θα πρέπει να συνεχίζει να φαίνεται ακόμα και όταν πατήσεις αποθήκευση.

Όταν ξαναπατήσεις στο κουμπί για την επικαιροποίηση, δεν σου βγάζει το iban και τηλέφωνο που έχεις δώσει πριν λίγο;

• Like 1
Δημοσ.

Το κουμπί για την επικαιροποίηση στοιχείων θα πρέπει να συνεχίζει να φαίνεται ακόμα και όταν πατήσεις αποθήκευση.

Όταν ξαναπατήσεις στο κουμπί για την επικαιροποίηση, δεν σου βγάζει το iban και τηλέφωνο που έχεις δώσει πριν λίγο;

Ναι μου το βγάζει αλλά 2 φορές πήγα στον ΟΑΕΔ να ρωτήσω μιας και προσπαθώ απο το σάββατο και με το ΑΦΜ μου δεν τους βγάζει καμία τράπεζα ! Δδλ δεν έχει περαστεί !

Δημοσ.

Ναι μου το βγάζει αλλά 2 φορές πήγα στον ΟΑΕΔ να ρωτήσω μιας και προσπαθώ απο το σάββατο και με το ΑΦΜ μου δεν τους βγάζει καμία τράπεζα ! Δδλ δεν έχει περαστεί !

Όταν πατήσεις στο κουμπί της επικαιροποίησης σου βγάζει το iban και τηλέφωνο που έχεις καταχωρήσει;

Δημοσ.

Εμπειρία πατρός σε επίσκεψη σε τοπικό γραφείο του ΟΑΕΔ (Αθήνα)

Επειδή πολλά μπορούμε να λέμε, γενικώς και αορίστως, διαβάστε παρακάτω:

1. Το μηχανογραφικό τους είναι για τα πανυγήρια. Το site επίσης. Επιφυλάσσομαι όλα αυτά να είναι "επίτηδες" έτσι στημένα για να έχουν άλλοθι να "κόψουν" μερικούς άνεργους νέους.
2. Με το που πατήσαμε πόδι στο κτήριο, μας παρέλαβε μια Security ύψους 1.50 αλλά ύφος 20ΧMerkel και μας έδινε οδηγίες. Συμπτωματικά με το σύνολο των αλλοδαπών (ανω του 80% των παρευρισκομένων) το ύφος της ίδιας κυρίας ήταν "μελιστάλακτο"
3. Ουρά για νουμεράκι (έχουν κυκλοφορήσει και αυτόματα μηχανάκια για αυτό το λόγο μάγκες- δεν χρειάζεται να απασχολείται ένας υπάλληλος με αυτό)
4. Προκαταρκτικός έλεγχος εγγράφων στο σύνολό τους και χορήγηση άδειας, κοινώς ΠΟΡΤΑ, για είσοδο στα ενδότερα (???)
5. Ηλεκτρονικοί πίνακες άχρηστοι (ανέγραφαν 013) και εξυπηρετούσαν το 032. Πάντως όποιος τελείωνε ενημέρωνε την υπάλληλο για τον αριθμό του ώστε αυτή να καλέσει τον επόμενο (πως σας ξέφυγε ακόμα μια θέση αργόσχολου, μάγκες?)
6. Η Securitού κατα πόδας, παρ' όλα αυτά, να προσπαθεί μονίμως και επιλεκτικώς να μας δίνει εντολές. Ακουσε τελικά τα καντήλια της και λούφαξε.
6. Με τα πολλά έρχεται και η σειρά μας. Εδώ αρχίζουν οι ομορφιές.

α. Λόγω μαλακισμένου συστήματος ο υιός απέκτησε "κενό" 11 ημερών. Για ευθύνη, ούτε λόγος (ποιός Θανάσης?)
β. Προφανώς επίδομα ΚΑΠΟΥΤ
γ. Εως εκείνη τη στιγμή μόνη Τράπεζα αποδεκτή η ΕΤΕ
δ. Πέρασε ο Διευθυντής και προφορικά ενημέρωσε ότι αναμένεται δημοσίευση νέου ΦΕΚ που θα δέχεται όλες τις Τράπεζες. Μοιραία ρωτάμε: "Πότε?"¨και έρχεται η σκληρή απάντηση με ενα άπλετο χαμόγελο απο την ευγενέστατη υπάλληλο που μας εξυπηρετούσε "Γνωρίζετε απο Δημόσιο?"
ε. Πριν τη δημοσίευση του σχετικού ΦΕΚ, ο ΟΑΕΔ δεν μπορεί να χορηγήσει Βεβαίωση προς τη Τράπεζα για άνοιγμα Λογαριασμού (όσοι θεωρείτε ότι η απαγόρευση έχει αρθεί, περάστε απο μια τράπεζα και γράψτε μου εδώ που και πως θα βρεί τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα ο άνεργος). Ισως το ίδιο ΦΕΚ να προβλέπει και λογαρισμό γονέων (με προφορική επιφύλαξη κατά ΟΑΕΔ)

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας (ανανέωση), χαιρετίσαμε και αποχωρήσαμε.

Αυτά τα ολίγα για μια ιδιαίτερα απλή διαδικασία που σε οποιοδήποτε άλλο σημείο της υφηλίου θα είχε λυθεί εξ' αποστάσεως σε ελάχιστα λεπτά (όμως οι μηχανές δεν ψηφίζουν)

Εξ' άλλου δεν υποχρεώσαμε κανέναν να το παίξει "φιλάνθρωπος" ή "ψυχοπονιάρης" μοιράζοντας επιδόματα. Αν όμως επιθυμεί να παίξει αυτό το ρόλο ας το πράξει με ευγένεια και αντιλαμβανόμενος ότι το μισθό του πληρώνουμε οι λοιποί φορολογούμενοι ομού μετά των επιδομάτων που διανέμει.

Σας χαρίσαμε τη Δόξα και αναλάβαμε τη δαπάνη, είναι δύσκολο να γίνει αντιληπτό και να μας αντιμετωπίζετε με Ευγένεια χωρίς περιττή ταλαιπωρία?

Υ.Γ.

- Τελικά δεν είναι να περνάω απο Ελληνικές Δημόσιες Υπηρεσίες, ούτε απο σπόντα.
- Η φράου Μέρκελ γλύτωσε τις "γρήγορες" λόγω φύλου.
- Η Κυρία που μας εξυπηρέτησε ΑΨΟΓΗ, ευχάριστη και ιδιαίτερα φιλική με τον υιό (υπάρχουν και εξαιρέσεις στη συνομοταξία)
- Οποιος Δ.Υ. μου το παίξει Λοχίας στο μέλλον, το βρωμόξυλο να το θεωρεί δεδομένο (μερικοί έχουν ήδη εισπράξει μέρισμα στο παρελθόν, ας φροντίσουν να μην αυγατίσουν)

Συμβουλή προς άνεργους νέους:

1. Το να πηγαίνετε στον ΟΑΕΔ ως άνεργοι με το high level smartphone ανα χείρας να παρακαλάτε, με στόμφο, για επίδομα που δεν δικαιούστε είναι τουλάχιστον αφελές (εκτός και αν δεν περίσσεψε ύφασμα για τσέπες).
2. Παιδιά, ότι σας χορηγούν αποτελεί εισφορά στο σύστημα των προηγούμενων γενεών. Να προσέρχεστε "διαβασμένοι" και μη μασάτε απο "υφάκια" ορισμένων.

Ενας Πατέρας

• Like 1
Δημοσ.

Όταν πατήσεις στο κουμπί της επικαιροποίησης σου βγάζει το iban και τηλέφωνο που έχεις καταχωρήσει;

Στο κουμπί της επικαιροποιήσης ναι μου τα βγάζει αλλά στο σύστημα τους δεν φαίνεται !!! Άρα δεν περνάει !! Παρόλο που μου το βγάζει εμένα αυτοί δεν έχουν καμία τράπεζα καταχωρημένη οπότε όταν μπεί το επίδομα ΕΑΝ μπει που θα μου το καταβάλουν ?? Πήγα στην υπηρεσία και ρώτησα και φαίνεται πως στο όνομα μου δεν υπάρχει κανένα ΙΒΑΝ

Δημοσ.

Στο κουμπί της επικαιροποιήσης ναι μου τα βγάζει αλλά στο σύστημα τους δεν φαίνεται !!! Άρα δεν περνάει !! Παρόλο που μου το βγάζει εμένα αυτοί δεν έχουν καμία τράπεζα καταχωρημένη οπότε όταν μπεί το επίδομα ΕΑΝ μπει που θα μου το καταβάλουν ?? Πήγα στην υπηρεσία και ρώτησα και φαίνεται πως στο όνομα μου δεν υπάρχει κανένα ΙΒΑΝ

δοκίμασε με άλλον browser μήπως και γίνει τίποτα.

Δημοσ.

ποτε εγινε αυτο γιατι τον προηγουμενο μηνα που ηθελε ενας φιλος να ανοιξει λογαριασμο πηρε χαρτι απο τον οαεδ αλλιως δεν του ανοιγαν

δεν ειναι καθολου αστειο ειναι καθαρα πολιτική σκοπιμότητα, αντι να βρουν οι νεοι εργασια και να σταθουν στα ποδια τους τους κανουν να ζουν με το χερι απλομενο σαν ζητιάνοι για να τους ελεγχουν. 

βρες μου έναν άνεργο που ζει με χριστουγεννιάτικο επίδομα 1 φορά το χρόνο.

Δημοσ.

S.O.S !! Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το επίδομα νέων και ήθελα να μάθω αν έτυχε και σε κάποιον άλλον και τι έκανε για αυτό ! Μπαίνω κανονικότατα στον ΟΑΕΔ με τους κωδικούς μου , μου βγάζει την επιλογή της επικαιροποίησης , βάζω το ΙΒΑΝ και το τηλέφωνο αλλά δεν μου το αποθήκευε ! Στην αρμόδια υπηρεσία μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κατι για αυτό και μου έδωσαν το τηλέφωνο την υποστήριξης...πήρα τηλέφωνο και η αγενέστατη τηλεφωνήτρια μου είπε πως δεν μπορεί ούτε αυτή να κάνει τίποτα 1f627.png ξαναπροσπάθησα και μετά απο εξαντλητικές προσπάθειες μου εβγαλε ένα τικ και στα αγγλικα ένα μηνυμα πως η ενέργεια ολοκληρώθηκε αλλα συνεχίζει να μου βγάζει την επικαιροποιήση !!!! Κινδυνεύω να το χάσω μόνο και μόνο επειδή το σύστημα τους τα έχει παίξει ?? Θα εκτίμουσα βαθύτατα κάθε εμπειρία σχετικά με αυτό γιατί μέρες που ειναι κιόλας ειναι κρίμα να χαθούν τόσα λεφτά απλα επειδή δεν μπορεί κανείς να εξυπηρετήσει και να ενημερώσει όπως πρέπει !! Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!

Για να καταλάβω, που ακριβώς περιμένεις να δεις αν έχουν αποθηκευτεί τα στοιχεία σου; Το επικαιροποίηση όπως είπαν μένει εκεί άσχετα αν βάλεις στοιχεία ή όχι. Αφού σου έβγαλε και τικ και μήνυμα θεωρώ πως είσαι μια χαρά και δεν πρέπει να αγχώνεσαι. Όχι πως θα έπεφτα από τα σύννεφα αν έχανε κάποιος το επίδομα επειδή το σύστημα είναι ότι να'ναι.

• Like 1
Δημοσ.

βρες μου έναν άνεργο που ζει με χριστουγεννιάτικο επίδομα 1 φορά το χρόνο.

δεν ζει απλα καλυπτει καποιες αναγκες που προκυπτει για αυτο υπαρχει το κεα για καθε μηνα

Δημοσ.

ούτε με το κεα ζεις, ούτε με τον βασικό μισθό ζεις 

αλλά δυστυχώς έχουμε πιάσει πάτο και πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με ψίχουλα

δεν είμαι αρνητικός σε επιδόματα και μερίσματα κτλ.. απλά με δυσαρεστεί το ότι δεν δημιουργούνται συνθήκες ώστε ο κόσμος να μπορεί να δουλεύει ώστε να έχουμε λύση στο πρόβλημα και όχι ασπιρίνες στον ετοιμοθάνατο (και δουλειά δεν εννοώ τα εξάμηνα σε δήμους, αλλά κανονική δουλειά) 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...