Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω καρτα ανεργιας αλλα δεν εχω λογαριασμο στο ονομα μου μπορω να βαλω το IBAN του πατερα μου ωστε να παρω τα 400 ευρω που δινουν?

Δημοσ.

καλησπερα εχω καρτα ανεργιας αλλα δεν εχω λογαριασμο στο ονομα μου μπορω να βαλω το IBAN του πατερα μου ωστε να παρω τα 400 ευρω που δινουν?

οχι πρεπει να εχεις ηδη λογαριασμο δικο σου η να εισαι πρωτο ονομα σε λογαριασμο με αλλον

Δημοσ.

Αν δεν έχεις πήγαινε τη Δευτέρα και άνοιξε έναν. Πλέον είναι εφικτό αν δεν έχεις ήδη αλλον σε καποια τράπεζα.

Δημοσ.

Αν δεν έχεις πήγαινε τη Δευτέρα και άνοιξε έναν. Πλέον είναι εφικτό αν δεν έχεις ήδη αλλον σε καποια τράπεζα.

δεν υπαρχει πλεον περιορισμος λογο καπιταλ κοντρολ ?

Δημοσ.

Ακριβώς αυτο,πηγαινε καλυτερα σε εθνικη γιατι μονο αυτη δέχονται στον οαεδ απο οτι θυμαμαι
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδιά θα πρέπει να έχουμε λογαριασμό στην εθνική;

Αν έχουμε σε άλλη τράπεζα; Θα πρέπει να τον ακυρώσουμε ή με βεβαίωση από ΟΑΕΔ θα μπορεί να ανοίξει λογαριασμός και στην εθνική;

Δημοσ.

Εγώ το δικαιούμαι αλλά άλλη απορία έχω! Έκανα επικαιροποίηση ΙΒΑΝ και τηλεφώνου όπως λέει! Θέλει κάτι άλλο? Υπάρχει κάποια αίτηση που αγνοώ? Γιατί άμα κάνεις επικαιροποίηση το αποθηκεύει αλλά μπορείς να ξανακάνεις πάλι και μου κάνει εντύπωση! 

Δημοσ.

δεν υπαρχει πλεον περιορισμος λογο καπιταλ κοντρολ ?

Υπάρχει περιορισμός αλλα ειναι, σχετικά, χαλαρός. Αν δεν εχεις ελληνικό bank id (δηλαδή δεν εισαι σε κανεναν λογαριασμό, και γενικά παρε δωσε, με καμια "ελληνική" τράπεζα) τότε μπορεις να ανοίξεις 1 λογαριασμό σε μια τράπεζα (για κάποιους μήνες στην αρχη των cc δεν μπορουσες να το κάνεις αυτο).

Εγώ το δικαιούμαι αλλά άλλη απορία έχω! Έκανα επικαιροποίηση ΙΒΑΝ και τηλεφώνου όπως λέει! Θέλει κάτι άλλο? Υπάρχει κάποια αίτηση που αγνοώ? Γιατί άμα κάνεις επικαιροποίηση το αποθηκεύει αλλά μπορείς να ξανακάνεις πάλι και μου κάνει εντύπωση!

Απο όσα ξέρουμε μεχρι στιγμής δεν χρειάζεται τιποτα άλλο.

Δημοσ.

Κανένας που να ξέρει αν ο ΟΑΕΔ δέχεται IBAN από άλλες τράπεζες εκτός της εθνικής; 

για πληρωμες απο προγραμματα και για επιδοματα θελει μονο απο εθνικη τωρα για αυτο δεν ξερω

Δημοσ.

Υπάρχει περιορισμός αλλα ειναι, σχετικά, χαλαρός. Αν δεν εχεις ελληνικό bank id (δηλαδή δεν εισαι σε κανεναν λογαριασμό, και γενικά παρε δωσε, με καμια "ελληνική" τράπεζα) τότε μπορεις να ανοίξεις 1 λογαριασμό σε μια τράπεζα (για κάποιους μήνες στην αρχη των cc δεν μπορουσες να το κάνεις αυτο).

Απο όσα ξέρουμε μεχρι στιγμής δεν χρειάζεται τιποτα άλλο.

ποτε εγινε αυτο γιατι τον προηγουμενο μηνα που ηθελε ενας φιλος να ανοιξει λογαριασμο πηρε χαρτι απο τον οαεδ αλλιως δεν του ανοιγαν

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...