Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!επειδή ψάχνω να κάνω αλλαγή μετά το note 3 ποιο θεωρείτε το καλύτερο xiaomi στα 200-250 €?

Αναλόγως τι ψάχνεις, αν θα κάνεις αγορά από Κίνα ή Ελλάδα κτλπ.

Δημοσ.

Μπαταρία ναι σε xiaomi, κάμερα λίγο δύσκολα. Αν οπωσδήποτε θες xiaomi θα περιμενα να πέσει στο banngood το mi note 3 παράλληλα με κάνα κουπονακι. Αλλά και πάλι θα περιμένεις πολύ.

Δημοσ.

Μπαταρία ναι σε xiaomi, κάμερα λίγο δύσκολα. Αν οπωσδήποτε θες xiaomi θα περιμενα να πέσει στο banngood το mi note 3 παράλληλα με κάνα κουπονακι. Αλλά και πάλι θα περιμένεις πολύ.

Το έχει προσφορά στα 235€ εδώ https://m.lightinthebox.com/xiaomi-mi-note-3-5-5-inch-4g-smartphone-6gb-64gb-12-mp-octa-core-3500mah_p6214630.html?utm_source=webgains_es&irgwc=1&utm_medium=affiliate&utm_content=160367&utm_campaign=71545 να δει όμως για τελωνείο.
Δημοσ.

Έχω διαβάσει ότι σου δίνει ασφάλεια τελωνείου με κάποια έξτρα χρέωση. Προσωπικά δεν θα το διακινδύνευα.

Δημοσ.

Έχω διαβάσει ότι σου δίνει ασφάλεια τελωνείου με κάποια έξτρα χρέωση. Προσωπικά δεν θα το διακινδύνευα.

Αυτή η έξτρα χρέωση την δίνει όμως?

Δεν με πειράζει να είναι από Κίνα

Κοίτα σίγουρα 4/64 καλή κάμερα κ μπαταρία

Αυτά κυρίως

Πάντως το καλύτερο σε κάμερα είναι το mi note 3 με 90 σκορ στο σύνολο.
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα,εγώ από χθες έγινα κάτοχος mi note 2 πραγματικά απίστευτη συσκευή και ας υστερεί λιγο σε κάμερα αλλά στο γενικό σύνολο είναι κόσμημα!!!!!!

Δημοσ.

Αυτή η έξτρα χρέωση την δίνει όμως?

Πάντως το καλύτερο σε κάμερα είναι το mi note 3 με 90 σκορ στο σύνολο.

Υπάρχει κάποιο site που συγκρίνει κάμερες από κινητά? Ενδιαφέρομαι και εγώ για αγορά να αντικαταστήσω το Leeco Le 2 Pro, που είχε αρκετά καλή κάμερα, μα λέω να το αλλάξω...

Καλημέρα,εγώ από χθες έγινα κάτοχος mi note 2 πραγματικά απίστευτη συσκευή και ας υστερεί λιγο σε κάμερα αλλά στο γενικό σύνολο είναι κόσμημα!!!!!!

Είναι όντως πανέμορφο, με γεια σου!

Μα δεν υπάρχουν καθόλου καλές κριτικές για την κάμερά του (ειδικά για βράδυ) και φοβάμαι αυτά με την κυρτή οθόνη ότι δεν τα καλύπτει κανένα tempered glass, οπότε σε πτώση τα κλαις... 

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο site που συγκρίνει κάμερες από κινητά? Ενδιαφέρομαι και εγώ για αγορά να αντικαταστήσω το Leeco Le 2 Pro, που είχε αρκετά καλή κάμερα, μα λέω να το αλλάξω...

Δεν ξέρω αν λειτουργεί https://www.kimovil.com/el/compare-cameras
Δημοσ.

καλημερα,φιλος μου αγορασε τηλ απο το lightinthebox πληρωνοντας για ασφαλεια 7e και δεν αντιμετωπισε καποιο προβλημα...εκανε  20 ημερες να του ερθει και ολα καλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...