agkatha Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα σας! Τώρα που έχω λίγο χρόνο, θέλω να μου πείτε εάν μπορώ να βάψω τέτοια εποχή το δωμάτιο μου. Λένε ότι μετά την άνοιξη είναι καλύτερα... Εάν μπορώ, που είναι καλύτερα να πάω να αγοράσω χρώματα, σε χρωματοπωλείο ή κανένα praktiker, leroy merlin;
tsioulak Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Οχι τέτοια εποχή, θα ξεπαγιάσεις μεσα σε ανοιχτό σπίτι (και αν εχεις αλλου να πας να μείνεις κινδυνεύεις να γίνει χάλια το σπίτι λογω βροχής). 1
sargio01 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Αν είναι για απλό χρωμάτισμα με κανά ψιλοστοκάρισμα, χωρίς υγρασίες, μεγάλα μερεμέτια κλπ μπορείς να το κάνεις άνετα απλά οι δυο ώρες θα γίνουν τέσσερεις που λέει ο λόγος επειδή αργούν να στεγνώσουν τα χρώματα σε σχέση με το καλοκαίρι. Για την αγορά των υλικών συνιστώ χρωματοπωλείο. Μου 'χει τύχει αρκετές φορές στον τελευταίο χρόνο, και στα Praktiker και στο Leroy Merlin, να είναι φούλ τα χρώματα σε "σκουπίδια"! Ποιός ξέρει σε τι συνθήκες τ' αποθηκεύουν και απο πότε τα 'χουν. 1
vairass Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Οχι τέτοια εποχή, θα ξεπαγιάσεις μεσα σε ανοιχτό σπίτι (και αν εχεις αλλου να πας να μείνεις κινδυνεύεις να γίνει χάλια το σπίτι λογω βροχής). Εγώ ανέβασα πυρετό πέρυσι... Μακριά από τέτοια εποχή όντως!!
Pokemon640 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Βάφτηκε πριν 1 μέρα το νέο διαμέρισμα που θα μείνω σύντομα. Φάνηκε ευκολότερα η υγρασία στο τοίχο που είναι από διαρροή υδραυλικών του γείτονα. Ατυχία έτσι ; και που έγιναν οι δουλειές, πάλι ο τοίχος ξερνάει !
bill999r Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Μια χαρά μπορείς. 18 βαθμούς έχει προς το παρόν. Οσο για τα χρώματα, χρωνατοπωλειο κ από εμένα κυρίως γτ μπορείς να πετύχεις καλύτερη τιμή για καλύτερη ποιότητα.
Swimmer21 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Θα πέσει πολύ ή θερμοκρασία από μεθαύριο μέχρι πρωτοχρονιά, μην μπεις σε κόπο τώρα και ταλαιπωρηθεις 1
stelios18120 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Βάφτηκε πριν 1 μέρα το νέο διαμέρισμα που θα μείνω σύντομα. Φάνηκε ευκολότερα η υγρασία στο τοίχο που είναι από διαρροή υδραυλικών του γείτονα. Ατυχία έτσι ; και που έγιναν οι δουλειές, πάλι ο τοίχος ξερνάει ! Άσε αρκετό καιρο να περάσει (επειδή είναι και χειμώνας ) και μετά το ξαναπερνας βάψιμο γιατί αν δεν στεγνώσει καλά θα ξερνάει συνεχεια 1
vairass Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Άμα πέσει και άλλο η θερμοκρασία θα στεγνώσει το Πάσχα.. 1
agkatha Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!! Κρίμα, και είχα όλη την καλή διάθεση! Έχει να βαφτεί το δωμάτιο μου καμιά δεκαετία...πρόσφατα εμφανίζει μούχλα στο ταβάνι από τα νερά λογικά που υπάρχουν στην ταράτσα... Έλεγα αντί να το καθαρίσω πάλι με χλωρίνη να το έβαφα, αλλά θα περιμένω να ζεστάνει λίγο ο καιρός!!!
vairass Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!! Κρίμα, και είχα όλη την καλή διάθεση! Έχει να βαφτεί το δωμάτιο μου καμιά δεκαετία...πρόσφατα εμφανίζει μούχλα στο ταβάνι από τα νερά λογικά που υπάρχουν στην ταράτσα... Έλεγα αντί να το καθαρίσω πάλι με χλωρίνη να το έβαφα, αλλά θα περιμένω να ζεστάνει λίγο ο καιρός!!! καλα βρε 10 χρονια ;;;; τι να πω ειναι πολλα...
webparts Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 καλα βρε 10 χρονια ;;;; τι να πω ειναι πολλα... Νορμαλ το λες,εγω εμενα σε ενα διαμερισμα δεκαετια και ειχε απλα μερικα σημαδια γυρω απο τους διακοπτες.
vairass Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Νορμαλ το λες,εγω εμενα σε ενα διαμερισμα δεκαετια και ειχε απλα μερικα σημαδια γυρω απο τους διακοπτες. δεν ξερω εμεις καθε 2 βαφουμε και βαφαμε στο πατρικο ... οκ ειναι αναλογα ποσο βρωμιαρης εισαι η αν εχεις παιδια λογικα.
winmac Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Για υδρόχρωμα προτείνετε κάποια συγκεκριμένη μάρκα? vitex, vechro, uzin?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα