goyili Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 για χαρα παιδια...κατ αρχην ελπιζω να ειμαι στο σωστο thread και να μην με μαλωσει ξανα ο φιλος....λοιπον εχω ενα προβλημα . στο εξελ...2010...και win10pro...λοιπον οταν παω να κανω ενημερωση σε προγραμμα του εξελ (βασης δεδομενων απο το ιντερνετ) μου βγαζει το εξεις μηνυμα.... "αυτη η ενεργεια ακυρωθηκε λογω περιορισμων σε αυτο τον υπολογιστη.επικοινωνηστε με τον διαχειριστη του συστηματος" τι μπορω να κανω? ευχαριστω πολυ
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Εισαι Admin στον υπολογιστη?κατι τετοιο μου μοιαζει να ειναι το προβλημα.
goyili Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 οχι φιλε μου δεν ειμαι...πως γινεται?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Ειναι καποιος αλλος και εισαι σε user που δεν εχει δικαιωματα Admin?Αν ισχυει αυτο πρεπει απλα ο User Admin να σου δωσει και σενα δικαιωματα.Εκτος αν γινεται να φτιαξει το αρχειο μονο που θελεις και να μπορεις να το παραμετροποιησεις οπως θελεις.Ψαχτο λιγο στο internet δεν ειναι τιποτα δυσκολο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα