Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχουν πολλα και αξιοπιστα καταστηματα αλλα ολοι εχουν να πουν και καλα λογια για αυτα, αλλα και κακα...

Με λιγα λογια το θεμα ειναι να μην σου κατσει στραβη με βλαβη-εγγυηση κτλ γιατι δεν ξερεις που θα πεσεις και τι θα σου τυχει... Μεχρι κι ενας υπαλληλος μπορει να κανει την διαφορα σε μια αγορα...

Εμενα ο χ υπαλληλος να με εξυπηρετησει μια χαρα και να μην εχω προβλημα κι εσενα αλλος να σε τραβολογαει 1-2 μηνες ετσι για πλακα... :-)

Καλυτερα ανοιξε το θεμα σου εδω και θα βοηθηθεις πολυ καλυτερα συμπληρωνοντας και την φορμα...

http://www.insomnia.gr/forum/49-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/

Μπες για το καλο σου!

Στανταρ θα γλιτωσεις χρηματα, θα παρεις αυτο ακριβως το οποιο πραγματικα χρειαζεσαι και θα μαθεις και 2 βασικα πραγματακια...! :-)

• Like 1
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον φίλο ZELOMOTH. Κάνε μια σύγκριση και δες τι σε συμφέρει σε τιμή και μετά τσέκαρε αξιολογήσεις να δες την εμπειρία όσων επέλεξαν κάποιο κατάστημα που θα έχει την τιμή που σε βολεύει. Και σίγουρα δεν είναι ανάγκη να τα αγοράσεις όλα από ένα κατάστημα. 

• Like 1
Δημοσ.

Εγω συνήθως τα αγοράζω από τα πιο φθηνά καταστήματα η με όποιο με βολεύει γενικά.. Με τα μόνα που έχω πρόβλημα είναι το VisionStudio.gr οπου σε καθε παραγγελία μου κάνει κάνα μηνα να μου τα στείλει και με το e-shop.gr όπου μου είχαν πουλήσει προβληματική μητρική.. Ειχα απο την αρχη δυο dimm ραμ και οταν πηρα μετα απο καιρο ακομα δυο για τα υπόλοιπα τοτε ανακάλυψα οτι λειτουργούν μονο τα 2 απο τα 4 και δεν μου την έφτιαξαν/άλλαξαν.. εικονική εγγύηση

Μέχρι στιγμής από όσα άλλα έχω αγοράσει είμαι μια χαρα

• Like 1
Δημοσ.

Εγω το 90% αγορων ειναι το e-shop . ΕΙχα και εγω doa προιοντα το μονο κακο ειναι οτι σχεδον ποτε δεν εχει το ιδιο οποτε κοβου πιστωτικο και περνω κατι αλλο.

Πλαισιο αγοραζω οταν θελω κατι βασικο (πχ οταν αλλαξα καρτα γραφικων) γιατι παραδιδει την επομενη μερα της παραγγελιας αν και

θα πληρωσεις κατι παραπανω

vision studio εχω κανει μια φορα πραγγελια και ηταν και η τελευταια οταν περιμενω 3 εβδομαδες να ερθει. Εδω παραγγελια απο e-bay ταυλανδη ήρθε πιο συντομα!

Δημοσ.

Αν και δεν εχω μεγαλη εμπειρια απο pc building (μετα βιας εχω φτιαξει 2 φορες pc :P ) και τις δυο παρηγγειλα απο vision studio . Αργησαν λιγο παραπανω απο οσο ειχαν πει , τηλεφωνησαν για την εξτρα καθυστερηση βεβαια , (μου ειχαν πει 1 βδομαδα , πανω στην βδομαδα με πηραν και μου ειπαν οτι θελουν αλλη μια για να συγκεντρωσουν τα πραγματα ) αλλα ολα ηρθαν οπως τα περιμενα . Επισης ειχαν πολυ ποικιλια , δεν υπηρχε κατι που να το θελω και να μην το βρισκω εκει (π.χ σε αλλα μαγαζια εβρισκα τον επεξεργαστη που ηθελα αλλα οχι την καρτα γραφικων )και σχετικα καλες τιμες , οχι κατι σπουδαιο .

Τωρα για να πω την απολυτη αληθεια , και μιας και δεν εχω μετοχες στο vision studio , νομιζω κατι αναλογω παιζει με τα περισσοτερα site/καταστηματα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...