sissi1993 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 οσοι εχουν τελειωσει το 2019 δινουν με νεου τυπου?
Iliana-an Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 23 ώρες πριν, sissi1993 είπε οσοι εχουν τελειωσει το 2019 δινουν με νεου τυπου? Ναι
Iliana-an Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Στις 22/8/2018 στις 6:57 ΜΜ, chris90Ps είπε Γεια ψάχνω και εγώ τις απαντήσεις για τις ερωτήσεις στην ειδ. Προπονητής Αθλημάτων !!! Έχω την Κινητική Μάθηση - Κινητικό Έλεγχο και την Αθλητική Ψυχολογία !!! Αν θέλεις μπορούμε να συνεργαστούμε ? θα ηθελα κινητικη μαθηση και κινητικο ελεγχο. εχω ολες τις ερωτησεις απο διατροφη αν ενδιαφερεσαι
mlykoudis Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Ενδιαφέρομαι και εγώ για τις απαντήσεις , μιας και τις έχετε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων προπονητης αθλημάτων Επεξ/σία 5 Μαΐου 2020 από mlykoudis
vozikiBS Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Στις 26/4/2020 στις 8:38 ΜΜ, Iliana-an είπε Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για τις θεματικές ενότητες Θ και ΙΑ. Ενδιαφέρομαι για τις απαντήσεις. Δεν έχω πρόβλημα να τις πληρώσω. Αν θέλεις στείλε μου μνμ
celia93 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Στις 18/12/2019 στις 9:26 ΠΜ, gatouli_s είπε Έχω τις απαντήσεις στις θεματικές ενότητες Α,Β, Ζ, Θ και ΙΑ και περιμένω τις απαντήσεις στη διατροφή , αν θέλει καποιος να συνεργαστούμε να στειλει μηνυμα . Καλησπέρα σας, Διαθέτει κάποιος ολοκληρωμένες τις απαντήσεις για τα θέματα εξετάσεων στην Προπονητική; Ή γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο φροντιστήριο που να παρέχει τις απαντήσεις στην απαιτούμενη ύλη; 1
Mouxtaros Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα παιδιά, θέλω να προετοιμαστώ για τις εξετάσεις πιστοποίησης Προπονητής Αθλημάτων με ειδικότητα στα Βάρη. Θα ήθελα να με βοηθήσετε στις εξής ερωτήσεις. Ομάδα ερωτήσεων Γ, Δ (ειδικότητα Βάρη), Η, Θ, ΙΑ, και ΙΓ Σας ευχαριστώ πολύ...
Maryrodini Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Στις 29/4/2020 στις 7:48 ΜΜ, Iliana-an είπε Ενδιαφερομαι,.ψαχνω και απο τα αθληματα εξειδικευσης.εχω ολες τις απαντησεις απο ψυχολογια και διατροφη.αν ενδιαφερεσαι θα τις ηθελα.εγω εχω ολες τις απαντησεις απο ψυχολογια και διατροφη .αν ενδιαφερεσαι καλησπέρα! αν έχεις από ψυχολογία θα με βοηθούσες πολύ! Αν ψάχνεις ακόμα πες μου τι σου λείπει να δω τι μπορώ να βρω
Katerinae Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Γειά σας, τον κατάλογο ερωτήσεων για τους προπονητές αθληματων, νέου τύπου θα ήθελα να μου στείλετε αν είναι δυνατόν.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
Tatofski64 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα να σας ρωτήσω, πως μπορώ να δώσω εξετάσεις στον εοππεπ, για προπονητής αθλημάτων, πρέπει να παω σε ΙΕΚ, και μετά δίνω εξετάσεις? Εχω τελειώσει AF Studies. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα