Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 22/8/2018 στις 6:57 ΜΜ, chris90Ps είπε

Γεια ψάχνω και εγώ τις απαντήσεις για τις ερωτήσεις στην ειδ. Προπονητής Αθλημάτων !!! Έχω την Κινητική Μάθηση - Κινητικό Έλεγχο και την Αθλητική Ψυχολογία !!!  Αν θέλεις μπορούμε να συνεργαστούμε ?

θα ηθελα κινητικη μαθηση και κινητικο ελεγχο. εχω ολες τις ερωτησεις απο διατροφη αν ενδιαφερεσαι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενδιαφέρομαι και εγώ για τις απαντήσεις , μιας και τις έχετε.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

προπονητης αθλημάτων

Επεξ/σία από mlykoudis
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 26/4/2020 στις 8:38 ΜΜ, Iliana-an είπε

Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για τις θεματικές ενότητες Θ και ΙΑ.

Ενδιαφέρομαι για τις απαντήσεις. Δεν έχω πρόβλημα να τις πληρώσω. Αν θέλεις στείλε μου μνμ

Δημοσ.
Στις 18/12/2019 στις 9:26 ΠΜ, gatouli_s είπε

Έχω τις απαντήσεις στις θεματικές ενότητες Α,Β, Ζ, Θ και ΙΑ  και περιμένω τις απαντήσεις

στη διατροφή , αν θέλει καποιος να συνεργαστούμε να στειλει μηνυμα .

Καλησπέρα σας,

Διαθέτει κάποιος ολοκληρωμένες τις απαντήσεις για τα θέματα εξετάσεων  στην Προπονητική; 

Ή γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο φροντιστήριο που να παρέχει τις απαντήσεις στην απαιτούμενη ύλη; 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θέλω να προετοιμαστώ για τις εξετάσεις πιστοποίησης Προπονητής Αθλημάτων με ειδικότητα στα Βάρη.

Θα ήθελα να με βοηθήσετε στις εξής ερωτήσεις.

Ομάδα ερωτήσεων Γ, Δ (ειδικότητα Βάρη), Η, Θ, ΙΑ, και ΙΓ

Σας ευχαριστώ πολύ...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 29/4/2020 στις 7:48 ΜΜ, Iliana-an είπε

Ενδιαφερομαι,.ψαχνω και απο τα αθληματα εξειδικευσης.εχω ολες τις απαντησεις  απο ψυχολογια και διατροφη.αν ενδιαφερεσαι

θα τις ηθελα.εγω εχω ολες τις απαντησεις απο ψυχολογια και διατροφη .αν ενδιαφερεσαι

καλησπέρα! αν έχεις από ψυχολογία θα με βοηθούσες πολύ! Αν ψάχνεις ακόμα πες μου τι σου λείπει να δω τι μπορώ να βρω 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γειά σας, τον κατάλογο ερωτήσεων για τους προπονητές αθληματων, νέου τύπου θα ήθελα να μου στείλετε αν είναι δυνατόν.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. 

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, 

Θα ήθελα να σας ρωτήσω, πως μπορώ να δώσω εξετάσεις στον εοππεπ, για προπονητής αθλημάτων, πρέπει να παω σε ΙΕΚ, και μετά δίνω εξετάσεις? Εχω τελειώσει AF Studies. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...