Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, θα ήθελα να προετοιμαστώ για τις εξετάσεις πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ  προπονητή αθλημάτων / στην ειδικότητα Eλευθερη προπονηση - aerobic. Αν κάποιος έχει άλλη ειδικότητα π.χ ποδόσφαιρο, μπασκετ, τέννις κ.λ.π μπορεί να μου στείλει τις απαντήσεις γιατί οι ερωτήσεις είναι κοινές για όλες τις κατηγορίες των προπονητών πλην τις ερωτήσεις μίας θεματικής ενότητας για κάθε ειδικότητα.

Κάθε βοήθεια πολύτιμη.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια ψάχνω και εγώ τις απαντήσεις για τις ερωτήσεις στην ειδ. Προπονητής Αθλημάτων !!! Έχω την Κινητική Μάθηση - Κινητικό Έλεγχο και την Αθλητική Ψυχολογία !!!  Αν θέλεις μπορούμε να συνεργαστούμε ?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά ξεθάβω το θέμα γιατί δίνω εξετάσεις πιστοποίησης τον επόμενο μήνα.Προπονητής αθλημάτων.Σε 2 ΙΕΚ που τηλεφώνησα και ζήτησα τις απαντήσεις μου είπαν εξυπηρετούν μόνο δικούς τους αποφοίτους.Κάθε βοήθεια δεκτή.

• 1 μήνα μετά...
  • 2 μήνες μετά...
  • 3 μήνες μετά...
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα υπάρχει κάποιος που να έχει τις απαντήσεις για τις ερωτήσεις πιστοποιήσεις με εξειδίκευση (γυμναστική με βάρη)! Ευχαριστώ!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έχω τις απαντήσεις στις θεματικές ενότητες Α,Β, Ζ, Θ και ΙΑ  και περιμένω τις απαντήσεις

στη διατροφή , αν θέλει καποιος να συνεργαστούμε να στειλει μηνυμα .

Δημοσ.
6 ώρες πριν, gatouli_s είπε

Έχω τις απαντήσεις στις θεματικές ενότητες Α,Β, Ζ, Θ και ΙΑ  και περιμένω τις απαντήσεις

Αφού έχεις τις απαντήσεις τότε τι απαντήσεις περιμένεις; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια  όλοι  διαβάσατε το μισο μηνυμα επειδή εμεινε μια γραμμη κενή ...... δεν πειράζει ...... χωρίς κενά λοιπόν .......

Έχω τις απαντήσεις στις θεματικές ενότητες Α,Β, Ζ, Θ και ΙΑ  και περιμένω τις απαντήσεις  στη διατροφή , αν θέλει καποιος να συνεργαστούμε να στειλει μηνυμα .

Επεξ/σία από gatouli_s
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια..ψαχνω τις απαντησεις για το μαθημα τις αθλητικης παιδαγωγικης.. 
Καθε βοηθεια πολυτιμη!! Ευχαριστω!! 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 στις 4:30 ΜΜ, gatouli_s είπε

Παιδια  όλοι  διαβάσατε το μισο μηνυμα επειδή εμεινε μια γραμμη κενή ...... δεν πειράζει ...... χωρίς κενά λοιπόν .......

Έχω τις απαντήσεις στις θεματικές ενότητες Α,Β, Ζ, Θ και ΙΑ  και περιμένω τις απαντήσεις  στη διατροφή , αν θέλει καποιος να συνεργαστούμε να στειλει μηνυμα .

Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για τις θεματικές ενότητες Θ και ΙΑ.

Επεξ/σία από Iliana-an
Δημοσ.
Στις 26/4/2020 στις 8:38 ΜΜ, Iliana-an είπε

Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για τις θεματικές ενότητες Θ και ΙΑ.

Καλησπέρα και εγώ έχω ερωτήσεις κλασσικού αθλητισμού

Δημοσ.

Ενδιαφερομαι,.ψαχνω και απο τα αθληματα εξειδικευσης.εχω ολες τις απαντησεις  απο ψυχολογια και διατροφη.αν ενδιαφερεσαι

21 ώρες πριν, eleni28123 είπε

Καλησπέρα και εγώ έχω ερωτήσεις κλασσικού αθλητισμού

θα τις ηθελα.εγω εχω ολες τις απαντησεις απο ψυχολογια και διατροφη .αν ενδιαφερεσαι

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...