gatouli_s Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Γεια σας, θα ήθελα να προετοιμαστώ για τις εξετάσεις πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ προπονητή αθλημάτων / στην ειδικότητα Eλευθερη προπονηση - aerobic. Αν κάποιος έχει άλλη ειδικότητα π.χ ποδόσφαιρο, μπασκετ, τέννις κ.λ.π μπορεί να μου στείλει τις απαντήσεις γιατί οι ερωτήσεις είναι κοινές για όλες τις κατηγορίες των προπονητών πλην τις ερωτήσεις μίας θεματικής ενότητας για κάθε ειδικότητα. Κάθε βοήθεια πολύτιμη.
chris90Ps Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Γεια ψάχνω και εγώ τις απαντήσεις για τις ερωτήσεις στην ειδ. Προπονητής Αθλημάτων !!! Έχω την Κινητική Μάθηση - Κινητικό Έλεγχο και την Αθλητική Ψυχολογία !!! Αν θέλεις μπορούμε να συνεργαστούμε ?
jimmys26 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Παιδιά ξεθάβω το θέμα γιατί δίνω εξετάσεις πιστοποίησης τον επόμενο μήνα.Προπονητής αθλημάτων.Σε 2 ΙΕΚ που τηλεφώνησα και ζήτησα τις απαντήσεις μου είπαν εξυπηρετούν μόνο δικούς τους αποφοίτους.Κάθε βοήθεια δεκτή.
Ενρίκε Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Γειά σας θα ήθελα τις απαντήσεις εοππεπ για προπονητής αθλημάτων
Tsompanaki maria Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Παιδια θελω απαντημενα τα θρματα τιυ εοππεπ προπονητων...εχει κανείς σας;
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα υπάρχει κάποιος που να έχει τις απαντήσεις για τις ερωτήσεις πιστοποιήσεις με εξειδίκευση (γυμναστική με βάρη)! Ευχαριστώ!
gatouli_s Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Έχω τις απαντήσεις στις θεματικές ενότητες Α,Β, Ζ, Θ και ΙΑ και περιμένω τις απαντήσεις στη διατροφή , αν θέλει καποιος να συνεργαστούμε να στειλει μηνυμα .
ManFromEarth Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Ε ρε κάτι επιστήμονες που βγάζει η χώρα μας !!! 3 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, gatouli_s είπε Έχω τις απαντήσεις στις θεματικές ενότητες Α,Β, Ζ, Θ και ΙΑ και περιμένω τις απαντήσεις Αφού έχεις τις απαντήσεις τότε τι απαντήσεις περιμένεις;
gatouli_s Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδια όλοι διαβάσατε το μισο μηνυμα επειδή εμεινε μια γραμμη κενή ...... δεν πειράζει ...... χωρίς κενά λοιπόν ....... Έχω τις απαντήσεις στις θεματικές ενότητες Α,Β, Ζ, Θ και ΙΑ και περιμένω τις απαντήσεις στη διατροφή , αν θέλει καποιος να συνεργαστούμε να στειλει μηνυμα . Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2019 από gatouli_s
SavvasKate Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Καλησπερα παιδια..ψαχνω τις απαντησεις για το μαθημα τις αθλητικης παιδαγωγικης.. Καθε βοηθεια πολυτιμη!! Ευχαριστω!!
Iliana-an Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 στις 4:30 ΜΜ, gatouli_s είπε Παιδια όλοι διαβάσατε το μισο μηνυμα επειδή εμεινε μια γραμμη κενή ...... δεν πειράζει ...... χωρίς κενά λοιπόν ....... Έχω τις απαντήσεις στις θεματικές ενότητες Α,Β, Ζ, Θ και ΙΑ και περιμένω τις απαντήσεις στη διατροφή , αν θέλει καποιος να συνεργαστούμε να στειλει μηνυμα . Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για τις θεματικές ενότητες Θ και ΙΑ. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2020 από Iliana-an
eleni28123 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Στις 26/4/2020 στις 8:38 ΜΜ, Iliana-an είπε Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για τις θεματικές ενότητες Θ και ΙΑ. Καλησπέρα και εγώ έχω ερωτήσεις κλασσικού αθλητισμού
Iliana-an Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Ενδιαφερομαι,.ψαχνω και απο τα αθληματα εξειδικευσης.εχω ολες τις απαντησεις απο ψυχολογια και διατροφη.αν ενδιαφερεσαι 21 ώρες πριν, eleni28123 είπε Καλησπέρα και εγώ έχω ερωτήσεις κλασσικού αθλητισμού θα τις ηθελα.εγω εχω ολες τις απαντησεις απο ψυχολογια και διατροφη .αν ενδιαφερεσαι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα