Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, θέλω να πάρω το xiaomi mi5x κ το βρίσκω στο geekbuying it warehouse 212€ ενώ από hk warehouse 166€.. υπάρχει περίπτωση από το hk warehouse να περάσει τελωνείο?ή να τα πάρω κατευθείαν από Ιταλία?

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, θέλω να πάρω το xiaomi mi5x κ το βρίσκω στο geekbuying it warehouse 212€ ενώ από hk warehouse 166€.. υπάρχει περίπτωση από το hk warehouse να περάσει τελωνείο?ή να τα πάρω κατευθείαν από Ιταλία?

Δε βλέπω να υπάρχει διαθέσιμη κάποια τριγωνική μέθοδος αποστολής (EU express, Priority Direct Mail) μέσω Ευρωπαικής χώρας οπότε είναι σχεδόν βέβαιο οτι θα πληρώσεις τελωνείο αν το πάρεις απο hk warehouse. Προτίμησε την Ιταλία για σίγουρα

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Λογικά θα καταλήξω σε αυτό.. γνωρίζετε μήπως καποιο άλλο xiaomi σε αντίστοιχη τιμή με 4 gb κ 64 μνήμη κ καλή κάμερα ?

Στο banggood το βρίσκω 213 $ από hk γτ τλκ στης Ιταλίας δεν είναι διαθέσιμο

Θα έχω πρόβλημα από εκεί?

Δημοσ.

Φίλε μου ξανά σκέψου την επιλογή του τηλεφώνου, να ξέρεις ότι το mi5x δεν δεν έχει global rom οπότε για να έχεις ελληνικά, google play store πρέπει να περάσεις την ελληνική ρομ από την κοινότητα μας, αν δεν το έχεις με τα ξεκλείδωματα bootloader φλασαρισματα μην το πάρεις θα μπλέξεις.

• Like 1
Δημοσ.

Αλήθεια?αυτό δεν το γνώριζα! Κάτι ανάλογο σε δυνατότητες είναι το max 2 ή το note 4? Αυτά είναι οκ?

φιλε μου αυτη  την περιοδο αγοραζεις απο banggood Κυριως και διαλεγεις priority direct mail Μονο για να γλιτωσεις τελωνειο

Δημοσ.

φιλε μου αυτη την περιοδο αγοραζεις απο banggood Κυριως και διαλεγεις priority direct mail Μονο για να γλιτωσεις τελωνειο

Συμφωνώ απόλυτα, μόνο το bangood με priority είναι ασφαλές καθως και τα ευρωπαϊκά warehouses.

Δημοσ.

Αλήθεια?αυτό δεν το γνώριζα! Κάτι ανάλογο σε δυνατότητες είναι το max 2 ή το note 4? Αυτά είναι οκ?

Επισης συμπληρωσε την φορμα αν θελεις να σου προτεινουμε καποιο κινητο γιατι αυτα τα 2 που λες ειναι τελειως διαφορετικα μεταξυ τους

Δημοσ.

Το ξερεις φυσικα οτι το mi5x ειναι μια πετσοκομενη εκδοση της σειρας που υστερει πολυ απο τα υπολοιπα... Για εμενα δεν αξιζει οχι 220 αλλα ουτε 150€. Το mi6 το βρισκεις με 300€ απο εξω και ειναι 10 φορες καλυτερο τηλεφωνο (δυστυχως χωρις την 800αρα).

Προταση μου να παρεις κατι αλλο

Δημοσ.

Το ξερεις φυσικα οτι το mi5x ειναι μια πετσοκομενη εκδοση της σειρας που υστερει πολυ απο τα υπολοιπα... Για εμενα δεν αξιζει οχι 220 αλλα ουτε 150€. Το mi6 το βρισκεις με 300€ απο εξω και ειναι 10 φορες καλυτερο τηλεφωνο (δυστυχως χωρις την 800αρα).

Προταση μου να παρεις κατι αλλο

Επίσης το mi5x παίρνει την rom του Mi A1 που στην ουσία είναι το ίδιο τηλέφωνο.
Δημοσ.

Επίσης το mi5x παίρνει την rom του Mi A1 που στην ουσία είναι το ίδιο τηλέφωνο.

Μα αυτο λεω. 220€ εχει το MiA1 απο Ελλαδα και με την 800αρα και με android one και με 2 χρονια εγγυηση (εστω απο καταστημα skroutz). Να παρεις το Mi5x με τα ιδια χρηματα απ εξω την στιγμη που με 300€ παιρνεις το Mi6 δεν εχει λογικη.

Δημοσ.

Μα αυτο λεω. 220€ εχει το MiA1 απο Ελλαδα και με την 800αρα και με android one και με 2 χρονια εγγυηση (εστω απο καταστημα skroutz). Να παρεις το Mi5x με τα ιδια χρηματα απ εξω την στιγμη που με 300€ παιρνεις το Mi6 δεν εχει λογικη.

Σωστά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καπου διαβασα ,απο 20 ευρω και πανω απο κινα, θαχει τελωνειο απο τον γεναρη

Κολπα για πλεονασμα απο φορους .Εκτος αν μπορει καποιος καταγγελια στην ΕΕ

Επεξ/σία από Diskimpex
Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστω ακόμα το ψάχνω η αλήθεια είναι.. το τελωνείο ισχύει κ για ηχείο που θέλω να πάρω από το gearbest?

Δημοσ.

Καπου διαβασα ,απο 20 ευρω και πανω απο κινα, θαχει τελωνειο απο τον γεναρη

Κολπα για πλεονασμα απο φορους .Εκτος αν μπορει καποιος καταγγελια στην ΕΕ

Το πρόβλημα που είναι;; η καταγγελία που κολλάει; Σε κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...