Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δωρεάν για ένα χρόνο το AVG Internet Security

Οδηγίες στο 

https://www.heise.de/download/blog/AVG-Internet-Security-2018-3912605

όποιος δεν ξέρει γερμανικά ας το κάνει google translate.

So you can easily secure our today's free offer:

1. Click on the button " Save Gift Now " .
  2. This will start the download of the annual AVG Internet Security license and install the file on your computer. 
  3. The annual license expires automatically after one year. No payment details are requested, 

please note that the download of the full version is only possible on 16.12.2017. On the other days, only a 30-day trial will be available at the same URL.

• Like 5
Δημοσ.

καποια ιδιαιτεροτητα κατα την εγκατασταση; να αλλαξει ip σε γερμανια η τιποτα τετοιο χρειαζεται;

Δεν νομίζω δεν γράφει κάτι τέτοιο. Εγώ που το δοκίμασα μου το έβαλε κανονικά

Δημοσ.

Eμενα κολλαει στο 73% στην εγκατασταση και λεει οτι δεν υπαρχει συνδεση στο ιντερνετ,το εχει παθει κανεις αλλος?

Συνέβη σε έμενα ήταν στο 97%, σταμάτησε την λήψη, μου σβήσε το WiFi του λαπτοπ και αναγκάστηκα να κάνω επανεκκίνηση που έβγαλε και blue screen of death! Όταν όμως επανήλθα ήταν όλα κομπλέ και τελείωσε η εγκατάσταση. Απ ότι φαίνεται άλλαξε κάτι στις ρυθμίσεις δικτύου και έβγαλε conflict.. Όλα καλά τώρα, ξέρει όμως κανείς που βλέπουμε για πόσο διαρκεί;

• Like 1
Δημοσ.

Θέλει να κανεις account στο AVG?

Εγω δεν εδωσα μειλ τιποτα στο ινσταλεισον. Πατησα απλα σκιπ.

Επισης σα κλειδι εβαλα IBY9X-ESYXT-W4BZQ-QI4WX-A9LI7-INRS3

και θα λειτουργησει εως 16/12/2018
  • Like 2
Δημοσ.

https://imgur.com/a/xQ2yi 97 οι ωρες τους...Εντωμεταξυ πρεπει να ειναι known issue! Τεσπα υπομονη για λιγο και κλεισιμο pc. Θα το παρει μολις ξανανοιξει και συνδεθει στο σερβερ τους. Συμπαθητικο μενου εχουν παντως

Δημοσ.

Η AVG δεν ήταν που κατηγορήθηκε πριν 1-2 χρόνια οτι πουλάει σε διαφημιστές στοιχεία από τους υπολογιστές που ήταν εγκατεστημένο το antivirus???(τουλάχιστον για το free)

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά το συγκεκριμένο είναι πολύ ανώτερο του free και αξίζει να πάει κάποιος σε αυτή την έκδοση ή δεν είναι και τίποτα σπουδαίο και θα ανεβάσει το lag στο pc?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...