Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<div class="post_block hentry clear no_sidebar ipsBox_container id=" post_id_56144462'="" style="margin: 0px; padding: 0px; background-image: none; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; border: 1px solid rgb(219, 228, 239); clear: both; position: relative; color: rgb(28, 40, 55); font-family: helvetica, arial, sans-serif; font-size: 13px;">

Καλησπέρα παιδια θέλω να κάνω μια αγορά οθόνης έχω ήδη στη κατοχή μου μια τίμια lg 24αρα full hd 3ετίας αλλά μου φαίνεται πλέον μικρή και δεν ευχαριστιέμαι το gaming το οποίο είναι και ο λόγος που θέλω και θα κάνω χρηση τη νέα οθόνη που ψάχνω! Είμαι ανάμεσα σε αγορά μιας 27αρας ή της μόδας των ultrawide 29 ιντσών. Το bugdet είναι γύρω στα 200 ευρώ και τα παιχνίδια που παιζω είναι pubg, lol, skyrim και witcher. Eπίσης μένω επαρχία (νησί) και δεν υπάρχει κατάστημα της προκοπής να πάω να της δω. Θέλω τη γνώμη σας θα μείνω ικανοποιημένος με την 27αρα και την 24αρα για δεύτερη ή είναι ακόμα καλύτερο να τολμήσω την 29αρα τονίζω ότι τη χρησιμοποιώ μόνο και μόνο για παιχνίδια! Γνώμες απο κατόχους των ανωτέρω οθονών.....Ευχαριστώ πολύ   :-)   :-)   :-)  

Δεν μπορω να αποφασίσω με τη καμια HELP!!!!!!!

Δημοσ.

Ρε Σταθη παλι τα ιδια ρωτας? Αφου στα ειχαμε πει και πριν 10 μερες που ειχες ποσταρει το ιδιο κειμενο. Ποιος ο λογος να κανεις παλι copy paste?

Δημοσ.

Δεν νομίζω πως είναι κακό να θέλω περισσότερο από μια γνώμη! Είμαι καινούργιος στο φόρουμ και η ερώτηση μου τη προηγούμενη φορά ήταν μέσα σε θέμα και πήρε μόνο μια απάντηση! Θα ήθελα να ακούςω κάτι και από κάποιον άλλο που είχε το ίδιο δίλλημα!

Δημοσ.

Το 29 είναι πολύ μικρό σε ύψος , αν δεν μπορείς να πας σε 34 πάρε το 27αρι . Από 27 πήγα σε 29 με χάλασε το ύψος ειδικά όταν δεν είναι 21:9 το υλικό που παίζει και στα πλάγια έχει μαύρες μπάρες ετσι μενεις με 23-24 ιντσες , έτσι πήγα πάλι σε 27 ... Το 34 ακόμα και μαύρες μπάρες να έχει μένεις τουλάχιστον με μια 27αρα

• Like 1
Δημοσ.

Το 29 είναι πολύ μικρό σε ύψος , αν δεν μπορείς να πας σε 34 πάρε το 27αρι . Από 27 πήγα σε 29 με χάλασε το ύψος ειδικά όταν δεν είναι 21:9 το υλικό που παίζει και στα πλάγια έχει μαύρες μπάρες ετσι μενεις με 23-24 ιντσες , έτσι πήγα πάλι σε 27 ... Το 34 ακόμα και μαύρες μπάρες να έχει μένεις τουλάχιστον με μια 27αρα

Αυτό ακριβώς. Μέχρι 27" πας σίγουρα σε wide. Για ultrawide 34 και πάνω (σκέψου οτι η 34 έχει το ύψος της 27").

Δημοσ.

Καλημερα, κανεις δεν εκανε αναφορα ομως οτι στην 21:9 τα παιχνιδια που υποστηριζουν FOV ειναι τελειος διαφορετικα.

Βεβαια ειναι και οπως βολευει τον καθενα, απλα το εγραψα μιας και το ΒΑΣΙΚΟ υπερ που εχει αυτο το φορματ δεν αναφερθηκε.

Δημοσ.

Γουστα ειναι. Εγω απο 27 πηγα σε 29 εκμεταλλευτηκα freesync και γουσταρα χωρις πιξελιασματα γιατι καθομουν κοντα. Απο ποτε σε ενα γραφειο ειναι κοντη η 24αρα δεν καταλαβα; Παιζει ρολο λοιπον η αποσταση και η χρηση.

Δημοσ.

Κοίτα εξαρτώνται πολλά σε αυτό που ρωτάς. Πέρα από την χρήση που της κάνεις παίζει ρόλο και το γραφείο που έχεις. Δηλαδή η απόσταση που έχεις από αυτή και ο χώρος που έχεις στο γραφείο σου. Προσωπικά δεν θα άλλαζα εύκολα το 16:9. Ήμουν κάτοχος 32άρας και με κούρασε μετά από έναν χρόνο χρήσης. καθώς για να κοιτάξω από το ένα άκρο της οθόνης στο άλλο, ειδικά  στα games γυρνούσα το κεφάλι μου δεξιά και αριστερά. Οπότε προχώρησα πριν κάτι μήνες σε μια DELL 27αρα με AMD FreeSync που σε πάει στα 75Ηrdz με IPS πάνελ. Πραγματικά την λάτρεψα. Και δεν ξαναγυρνάω σε μεγαλύτερη. Ξεκουράστηκαν τα μάτια μου και το κεφάλι μου! Πιστεύω 24 με 27 ίντσες είναι το ιδανικότερο για PC και πόσο μάλλον για Gaming. Αν σε ενδιαφέρει η οθόνη που πήρα είναι στο link που σου στέλνω. Οταν την πήρα έκανε 200 ευρώ. Την έχω δει και να πέφτει και στα 170.Τσέκαρε αξιολογήσεις!

https://www.skroutz.gr/s/10441059/Dell-SE2717H.html

Ελπίζω να βοήθησα φίλε!

Δημοσ.

Γουστα ειναι. Εγω απο 27 πηγα σε 29 εκμεταλλευτηκα freesync και γουσταρα χωρις πιξελιασματα γιατι καθομουν κοντα. Απο ποτε σε ενα γραφειο ειναι κοντη η 24αρα δεν καταλαβα; Παιζει ρολο λοιπον η αποσταση και η χρηση.

Βασικά έχεις δίκιο , ξέχασα να αναφέρω ότι ήμουν ήδη σε 27 και με χάλασε το ύψος της 24 . Αν δεν είχα χρόνια μπροστά μου το 27αρι πιθανόν δεν θα σκεφτόμουν έτσι :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...