Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους, έχω ένα LG Optimus G E975 στο οποίο έχω περάσει μια άλλη rom καθώς που έβγαζε τρελά κολλήματα με αυτή που είχε μείνει από τα official updates. Όλα ωραία και καλά μέχρι που άλλαξα μπαταρία στο κινητό. Πρώτον, το ποσοστό της μπαταρίας ανεβοκατεβαίνει δηλαδή από 65% πάει 70% και μετά από 2 λεπτά πέφτει στο 63% και δεύτερον και σημαντικότερο είναι αυτή η ετοιμότητα κυψέλης που μου τρώει >60%. Όσο αναφορά το ανεβοκατέβασμα διορθώθηκε λίγο με διαγραφή των wipe cache partition και με ένα καλιβράρισμα με την εφαρμογή battery calibration ενώ με το δεύτερο ότι έχω πειραματιστεί δεν έχει γίνει τίποτα... :-(  

post-272674-0-18338000-1513423686_thumb.png

post-272674-0-88210000-1513423702_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

ναι άλλα μου έβγαζαν άλλα προβλήματα όπως bootloop, πρόβλημα με wifi κ.α οπότε έμεινα σε αυτή με τα λιγότερα προβλήματα. Έλεγα πριν δοκιμάσω πάλι για αλλαγή rom μήπως γίνεται τπτ άλλο..Ευχαριστώ πάντως φίλε για την απάντηση 

Δημοσ.

Όχι αν έχει αυτή η rom αυτό το πρόβλημα δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

Όπως είπες η κάθε μία έχει τα δικά τις θεματακια.

Κάπου είδα ότι έχει βγει και 6 αν δεν κάνω λάθος.

Δημοσ.

Η μπαταρία είναι των 5 ευρώ ή των 20?

Δεν παίζει ρόλο ,έχουν πολύ αυτό το πρόβλημα και ιδικά στην 5.1 από ότι διάβασα.
  • Like 1
Δημοσ.

@Pseudonumo είναι των 26 ευρώ

@tsilitheo τι εννοείς αν πατάνε σωστά οι επαφές? γενικά δεν έχω πρόβλημα με τις κλήσεις

Δημοσ.

Τι εννοω... Αλλαζοντας την μπαταρια κατι δεν κουμπωσε σωστα. Η κεραια. Τωρα ο πομποδεκτης αναγκαζεται να δουλευει εντατικα για να εχει επαφη με την κυψελη. Λογω απουσιας κεραιας. Και σου "τρωει" μπαταρια. Κοιτα τις χρυσες επαφες που πανω τους πατανε κατι χρυσα πινακια

https://goo.gl/images/T8Pnjo

Βλεπεις τις χρυσες επαφες;. Ειναι κεραιες gsm wifi Bluetooth κτλ. Τα πινακια της μητρικης δεν πατανε πανω στην gsm κεραια. Ελπιζω εχεις καταλαβει

Δημοσ.

Τι εννοω... Αλλαζοντας την μπαταρια κατι δεν κουμπωσε σωστα. Η κεραια. Τωρα ο πομποδεκτης αναγκαζεται να δουλευει εντατικα για να εχει επαφη με την κυψελη. Λογω απουσιας κεραιας. Και σου "τρωει" μπαταρια. Κοιτα τις χρυσες επαφες που πανω τους πατανε κατι χρυσα πινακια

https://goo.gl/images/T8Pnjo

Βλεπεις τις χρυσες επαφες;. Ειναι κεραιες gsm wifi Bluetooth κτλ. Τα πινακια της μητρικης δεν πατανε πανω στην gsm κεραια. Ελπιζω εχεις καταλαβει

μολις το κοιταξα φαινονται ενταξει ολα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...