Looter Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Οκ δεκτό, αλλά μην ξεχνάμε ότι oι 470 λίρες που κοστίζει το bundle του game.co.uk είναι 530 ευρώ περίπου. Δεν νομίζω ότι αν υπήρχε κάτι αντίστοιχο εδώ σαν πακέτο σε αυτά τα χρήματα ~550 ευρώ θα ήταν δελεαστικό. Μάλλον θα τους έμενε στο ράφι. Και αυτό γιατί π.χ. εγώ που θέλω το X το θέλω στις γιορτές σε τιμή πιο προσιτή από τα 359 που κάνει τώρα. Επειδή το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών θα προέρχονται από το Xone ή S θα έχουν ήδη συλλογή από games και τα συγκεκριμένα μπορούν να τα πάρουν σε βάθος χρόνου. Για το χειριστήριο δε, πάλι διαφωνώ, αρκετοί θα έχουν και δεύτερο ήδη. Δεν δίνεις 5,5 κατοστάρικα εύκολα τη σήμερον και μάλιστα για κονσόλα. Φίλε μου 359 δεν υπάρχει πουθενά το Χ. Μάλλον για το PS4 Pro αναφέρεσαι το οποίο είναι κονσόλα 1+ έτους. Το Χ μπορούσες να το πάρεις στα 400 την Black Friday στο Γερμανό με επιστροφή ή ακόμα και τώρα στα 450 με επιστροφή(ισχύει 10%). Η τιμή του στο Skroutz είναι 490. Στα 530 παίρνεις τον extra controller που έχει σημαντική αξία και 3 παιχνίδια οπότε δεν το λες και κακό σαν bundle... Εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα παίξουν καλύτερες πάντως... 1
stelios18120 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 οι καλες προσφορες ειναι μετα τις γιορτες τωρα βαράνε τις τιμεςΑκριβώς αυτό επειδή έχουν πάνω κάτω όλοι χρήματα από τα δώρα που παίρνουν από την δουλειά,συνταξεις,επιδόματα,και πολλά άλλα ψωνίζουν δωράκια κτλπ και έτσι οι τιμές είναι στα ύψη. Μετά τις γιορτές παίζουν προσφορές. 1
Looter Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Ναι το ειδα το link αλλα αναφερει ομως οτι το προιον δεν ειναι διαθεσιμο για αποστολη στο εξωτερικο (εκτος Η.Β.) ¨Εφτασα μέχρι την πληρωμή και μου έβγαλε κανονικά international shipping. Αν κάνω κάτι λάθος και δεν γίνεται αγορά , συγνώμη.
lionheart75 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Φίλε μου 359 δεν υπάρχει πουθενά το Χ. Μάλλον για το PS4 Pro αναφέρεσαι το οποίο είναι κονσόλα 1+ έτους. Το Χ μπορούσες να το πάρεις στα 400 την Black Friday στο Γερμανό με επιστροφή ή ακόμα και τώρα στα 450 με επιστροφή(ισχύει 10%). Η τιμή του στο Skroutz είναι 490. Στα 530 παίρνεις τον extra controller που έχει σημαντική αξία και 3 παιχνίδια οπότε δεν το λες και κακό σαν bundle... Εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα παίξουν καλύτερες πάντως... Ναι έχεις δίκιο μπερδεύτηκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα