Προς το περιεχόμενο

Microsoft Xbox One S 500GB Starter Bundle στα 199 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δελτίου Τύπου της Microsoft Hellas, αναφέρει για μείωση τιμής του Xbox One S για την περίοδο των Χριστουγέννων αλλά και τα παιχνίδια δώρα που θα συμπεριλαμβάνονται τόσο στο Xbox One S αλλά και το νέο Xbox One X.

Φέτος τα Χριστούγεννα, το Xbox προσφέρει τα καλύτερα δώρα της αγοράς σε μικρούς και μεγάλους gamers και μεταμορφώνει αυτές τις γιορτές στην πιο gamingεμπειρία! Από τις 20 μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου, αγοράστε και εσείς τη πιο δυνατή κονσόλα της αγοράς, Xbox One Χ, με δώρο το PlayerUnknown’s Battlegrounds και το Xbox One S σε μειωμένη τιμή και δώρο δύο επιπλέον παιχνίδια, το Steep και το TheCrew.

Από τις 20 Δεκεμβρίου, το Xbox One X, η πιο δυνατή κονσόλα της αγοράς, έρχεται με δώρο το καλύτερο online multiplayer game, το PlayerUnknowns Battleground (Xbox One console exclusive)*.Το φαινόμενο που έσπασε κάθε ρεκόρ σε PC (7 ρεκόρ Guinness), έρχεται μαζί με το Xbox One και προκαλεί τους παίκτες να δώσουν την πιο έντονη μάχη επιβίωσης κόντρα σε σκληρούς αντιπάλους από όλο τον κόσμο.

Παράλληλα και μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, αποκτήστε όλα τα Xbox Οne S σε νέα μειωμένη τιμή (-50€) και δώρο το Steep, το χειμωνιάτικο παιχνίδι με extreme sports και το The Crew. Αυτά τα Χριστούγεννα, απογειώστε και εσείς την gaming εμπειρία σας με συνολικό κέρδος 110€ για όλα τα Xbox One S και βρείτε το Xbox One S 500GB από 279,99€ μόνο 229,99€ και το Xbox One S 1TB από 349,99€ μόνο 299,99€ και δώρο τους δύο δημοφιλείς τίτλους!

Xmas-Xbox-Visual-1170x444.jpg

Xbox-One-X-And-PUBG.jpg

• Like 2
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Για το Xone S, ουσιαστικά δηλαδή 30 ευρώ πάνω από την επίσημη BF προσφορά στα 199 ευρώ απλά επειδή δίνει 2 παιχνίδια δώρο το The crew που είναι παλιό και τίποτα το ιδιαίτερο και το Steep που δεν έχω ιδέα τι λέει.  :ph34r:

Προσωπική γνώμη πάντα, μάπα προσφορές. Καλύτερα κάποιος να πάρει το starter bundle στα 199 ευρώ παρά να δώσει 229 για να πάρει τα παιχνίδια. Παιχνίδια βρίσκει κανείς αξιόλογα μεταχειρισμένα σε χαμηλές τιμές και όχι ότι θέλει να σπρώξει η MS. 

Απο την άλλη το Xone X περίμενα να πέσει λίγο η τιμή του εν όψει γιορτών αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Η αγορά του αργεί ακόμα λοιπόν. 

Edit: Είδα τώρα ότι ξεστόκαραν το Bundle στα 199 ευρώ :shock: ... και έρχονται λοιπόν με Χριστουγεννιάτικες "προσφορές" για την ίδια κονσόλα στα 229 ευρώ με δώρο 2 τίτλους. Ούτε κάν δυνατούς τίτλους.

Γελάνε και τα τσιμέντα παιδιά! Κρίμα. 

• Like 5
Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος τα bundles των 279.99 και 349.99 αρχικής τιμής που αναφέρονται περιλαμβάνουν κάποιο παιχνίδι πρώτης γραμμής (forza horizon/ac origins κτλ) άρα η προσφορά είναι -50 ευρω σε αυτά τα πακέτα + τα δυο free παιχνιδια...(με κάθε επιφύλαξη)

• Like 1
Δημοσ.

Μακάρι φίλε, αυτό περιμένουμε. Οψόμεθα!

Δημοσ.

εγω περιμενω μια συμπαθητικη προσφορα για το  S κατω απο 170 ευρω να το χτυπησουμε...

εγω περιμενω μια συμπαθητικη προσφορα για το  S κατω απο 170 ευρω να το χτυπησουμε...

Δημοσ.

Σε γνωστη αλυσιδα ηδη εχει το xbox one x αρκετα πακετα προσφορας με δωρο το PUBG+παιχνιδι προσφορας...

Απο τα παιχνιδια που δινει ειναι:Forza 7 ή Assassin's Creed Origins ή Call of Duty: WWII ή FIFA 18.

Κατα την γνωμη σας πιο πακετο συμφερει πιο πολυ?

Δημοσ.

Φίλε στο το λινκ που δίνω πάνω δίνουν εκτός από τα παιχνίδια και ΔΕΥΤΕΡΟ controller , πολύ πιο σημαντικό και χρήσιμο κατά την άποψή μου. Χωρίς να θέλω να πάρω κάποιον στο λαιμό μου , προσωπικά θα έκανα υπομονή , ειδικά για το X.

Δημοσ.

Ναι το ειδα το link αλλα αναφερει ομως οτι το προιον δεν ειναι διαθεσιμο για αποστολη στο εξωτερικο (εκτος Η.Β.)

Δημοσ.

Φίλε στο το λινκ που δίνω πάνω δίνουν εκτός από τα παιχνίδια και ΔΕΥΤΕΡΟ controller , πολύ πιο σημαντικό και χρήσιμο κατά την άποψή μου. Χωρίς να θέλω να πάρω κάποιον στο λαιμό μου , προσωπικά θα έκανα υπομονή , ειδικά για το X.

Οκ δεκτό, αλλά μην ξεχνάμε ότι oι 470 λίρες που κοστίζει το bundle του game.co.uk είναι 530 ευρώ περίπου. 

Δεν νομίζω ότι αν υπήρχε κάτι αντίστοιχο εδώ σαν πακέτο σε αυτά τα χρήματα ~550 ευρώ θα ήταν δελεαστικό. Μάλλον θα τους έμενε στο ράφι. Και αυτό γιατί π.χ. εγώ που θέλω το X το θέλω στις γιορτές σε τιμή πιο προσιτή από τα 359 που κάνει τώρα. Επειδή το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών θα προέρχονται από το Xone ή S θα έχουν ήδη συλλογή από games και τα συγκεκριμένα μπορούν να τα πάρουν σε βάθος χρόνου.

Για το χειριστήριο δε, πάλι διαφωνώ,  αρκετοί θα έχουν και δεύτερο ήδη. Δεν δίνεις 5,5 κατοστάρικα εύκολα τη σήμερον και μάλιστα για κονσόλα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...