Προς το περιεχόμενο

Microsoft Xbox One S 500GB Starter Bundle στα 199 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αδερφέ, κάνε υπομονή λίγες μέρες που θα παίξουν καλύτερες προσφορές τα Χριστούγεννα..

Σε εννιά ημέρες έχουμε πλέον Χριστούγεννα. It's official.

Τώρα, γιατί δεν βγάζουν PS4 σκέτο στα 200 το πολύ, αφού το είχαν βγάλει πέρυσι, δεν ξέρω.

Στο Γερμανικό site της microsoft που το είχε στα 169€ το One-S, πλέον έχει εκτοξευθεί που μπήκα χθες.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν το θεωρώ ευκαιρία από την στιγμή που πέρσι έπαιζε φθηνότερα και μάλιστα με το gears of War 4, στο αμαζον μέχρι πρόσφατα 189 combo με διάφορα παιχνίδια ενώ στο Γερμανό έστω απο λάθος 120.

Δημοσ.

λιγο δυσκολο να βαλουν 200 το πσ4 ...αυτοι περιμενουν τις εορτες για να κονομησουν με το μερισμα κλπ.

Δημοσ.

Χωρίς να γνωρίζω απλά μαντεύοντας, μάλλον από Δευτέρα που ανοίγει η τελευταία εβδομάδα για τα Χριστούγεννα, θα παίξει παντού αυτή η τιμή. Δεν νομίζω πάντως να παίξει χαμηλότερη.

Όσο αφορά το ps4, γιατί να ρίξουν την τιμή του  έτσι που πουλάει παγκόσμια; 

Δημοσ.

Σε εννιά ημέρες έχουμε πλέον Χριστούγεννα. It's official.

Τώρα, γιατί δεν βγάζουν PS4 σκέτο στα 200 το πολύ, αφού το είχαν βγάλει πέρυσι, δεν ξέρω.

Στο Γερμανικό site της microsoft που το είχε στα 169€ το One-S, πλέον έχει εκτοξευθεί που μπήκα χθες.

Περυσι επαιξε τοσο γιατι ηθελαν να ξεστοκαρουν τα  Α κ C Chassis..

Τωρα δεν εχουν τετοια πιεση, ενω πουλουν και σαν ζεστο ψωμι και σε υψηλοτερη τιμη..

Δημοσ.

Iσχυει απολυτα. Εχω δε, μια κρυφη ελπιδα να ειναι συμβατο (λογω ιπποδυναμης) με το επομενο ΧΒΟΧ, οποτε αυτο κυκλοφορησει..

χμ καλη φαση θα ηταν αυτο. το 360 πρπει να κρατησε καμια δεκαετια. αρα να περιμενουμε ευκολα ακομα μια πενταετια με το one?

Δημοσ.

Οι προσφορές στην Ελλάδα στις κονσόλες είναι για γέλια.

Στα 119 ευρώ που το είχε βάλει ο Γερμανός ήταν ευκαιρία.

ηταν λαθος φιλε αυτο ,οποιος προλαβε.

Δημοσ.

Είμαι απο τους τυχερούς που το χτύπησαν στα 119 το συγκεκριμένο.

Πάντως και στα 199 είναι μια χαρά τιμή παιδιά.

Αν κάποιος το θέλεις άμεσα το χτυπάει.

Τα χριστούγεννα, οσονούπω, σίγουρα θα παίξουν προσφορές αλλά μην είστε σίγουροι ότι θα παίξει π.χ το συγκεκριμένο χαμηλότερα απο τα 199, άλλωστε και η προσφορά του στα BF ήταν στα 199 (τα 119 του Γερμανού ήταν απο άλλο πλανήτη).

Εγώ περιμένω κάποια χαμηλότερη τιμή στο X να δώ στις γιορτές, είμαι αισιόδοξος... ! :D

• Like 3
Δημοσ.

Παιδιά χίλια συγγνώμη εκ των προτέρων σε όλους για την off topic ερώτηση αλλά επειδή δεν μπορώ να βρω άκρη, τα κατεβασμένα με game pass παιχνίδια μπορώ να τα παίξω offline? Μπορώ δλδ να κατεβάσω ένα παιχνίδι δωρεάν με το game pass και να το παίξω μετά στο χωριό που δεν έχω ιντερνετ;

Ρωτάω επειδή με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη προσφορά (έστω κι αν δεν είναι σαν τη θρυλική του Γερμανού) :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...