modesto Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Για όποιον ενδιαφέρεται πιστεύω ότι αποτελεί μία πολύ καλή προσφορά https://www.you.gr/pc-parts/konsoles/konsoles-xbox-360/microsoft-xbox-one-s-white-500gb-starter-bundle Γράφει 279 αν το βάλεις στο καλάθι όμως είναι 199
burnin Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 μια απορια. αμα παρω το One και οχι το x , τι συμβατοτητα με τα νεα παιχνιδια θα εχω? πχ απο το 360 στο ουαν, στο ουαν επαιζες τα παιχνιδια του 360, τα παιχνιδια του 3609 στο ουαν οχι. αν ισχυει το ιδιο και εδω και τα παιχνιδια του χ στο ουαν δεν παιζουν, αξιζει? κονσολα ανεκαθεν για το κολ οφ ντιουτι επαιρνα. αν και το εχω κοψει εδω και 2-3 χρονια... θα ξαναρχισω αλλα αξιζει να παω στο ουαν? η τιμη φαινεται τουμπανο παντως θενξ
VonLoutsos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δεν ξέρω αν είναι καλή τιμή όταν πριν λίγο καιρό έπαιζε στα 249 με δύο πολύ καλούς τίτλους....Δεν εχει παιχνίδι μέσα και αυτό ειναι πρόβλημα.
hasiotis_john Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Μια χαρά είναι η τιμή, αν σκεφτείς πως ακόμα και στις αγγελίες πλέον το βρίσκεις ακριβότερο.Για κάποιον που το θέλει ΆΜΕΣΑ είναι λουκούμι, ωστόσο εγώ προτείνω λίγη υπομονή μέχρι τις γιορτές που χαλαρά θα γίνει μια μίνι σφαγή στις προσφορές! Πως το ανακάλυψες ρε συ modesto? Στον ελεύθερό σου χρόνο ρίχνεις προιόντα στα καλάθια μπας και βγει χαμηλότερα η τιμή?? Στην κεντρική τους σελίδα δεν το αναφέρουν καθόλου, έχουν μόνο την προσφορά στα 279 με το χειριστήριο. 3
Οράτιος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 υπαρχει και στο γερμανό στα 199€ επίσης. https://www.germanos.gr/product/xbox-one-s-500gb-starter-bundle/20368907/
k_dinos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Ρίξτε ρε την τιμή στο X, αυτό το έχουμε! Αν πέσει κι άλλο η τιμή πως θα το πουλήσω εγώ μετά? Πέρα από την πλάκα, πολύ καλό deal. Ο Γερμανός έχει και 10% επιστροφή 1
petran91 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 μια απορια. αμα παρω το One και οχι το x , τι συμβατοτητα με τα νεα παιχνιδια θα εχω? πχ απο το 360 στο ουαν, στο ουαν επαιζες τα παιχνιδια του 360, τα παιχνιδια του 3609 στο ουαν οχι. αν ισχυει το ιδιο και εδω και τα παιχνιδια του χ στο ουαν δεν παιζουν, αξιζει? κονσολα ανεκαθεν για το κολ οφ ντιουτι επαιρνα. αν και το εχω κοψει εδω και 2-3 χρονια... θα ξαναρχισω αλλα αξιζει να παω στο ουαν? η τιμη φαινεται τουμπανο παντως θενξ Το ουάν εξ παίζει όλα τα παιχνίδια που παίζει και το ουάν ες αλλά είναι πιο δυνατό σαν μηχάνημα.
burnin Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Το ουάν εξ παίζει όλα τα παιχνίδια που παίζει και το ουάν ες αλλά είναι πιο δυνατό σαν μηχάνημα. Ωωω αθτο δεν το ήξερα άρα ουσιαστικά διαφορα στο παιχνίδι δεν εχουν. Ξέρουμε ομως ποσο καιρό θα ισχύει το οτι θα παίζουν τα ίδια, ή συντομα αναμένονται παιχνίδια για το χ που δε θα τα παιζει το ουαν; ρωτάω για να δω μήπως χτυπήσω την προσφορά. Ευχαριστώ
techm Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό το ρημάδι το PS4 θα παιξει ποτέ κάτω από τα 200;Πόσο ακόμη να περιμένουμε; 2
petran91 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Ωωω αθτο δεν το ήξερα άρα ουσιαστικά διαφορα στο παιχνίδι δεν εχουν. Ξέρουμε ομως ποσο καιρό θα ισχύει το οτι θα παίζουν τα ίδια, ή συντομα αναμένονται παιχνίδια για το χ που δε θα τα παιζει το ουαν; ρωτάω για να δω μήπως χτυπήσω την προσφορά. Ευχαριστώ Δεν αναμένεται να βγει παιχνίδι για το X που δεν θα υποστηρίζεται από το S. Είναι ίδια γενιά, τα παιχνίδια βγαίνουν για το S και εμπλουτίζονται οπτικά για το Χ
hasiotis_john Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Ωωω αθτο δεν το ήξερα άρα ουσιαστικά διαφορα στο παιχνίδι δεν εχουν. Ξέρουμε ομως ποσο καιρό θα ισχύει το οτι θα παίζουν τα ίδια, ή συντομα αναμένονται παιχνίδια για το χ που δε θα τα παιζει το ουαν; ρωτάω για να δω μήπως χτυπήσω την προσφορά. Ευχαριστώ Αδερφέ, κάνε υπομονή λίγες μέρες που θα παίξουν καλύτερες προσφορές τα Χριστούγεννα..
vairass Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό το ρημάδι το PS4 θα παιξει ποτέ κάτω από τα 200;Πόσο ακόμη να περιμένουμε; Λογικά μετά τα 10 χρόνια... Λίγο έμεινε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Πως το ανακάλυψες ρε συ modesto? Στον ελεύθερό σου χρόνο ρίχνεις προιόντα στα καλάθια μπας και βγει χαμηλότερα η τιμή?? Στην κεντρική τους σελίδα δεν το αναφέρουν καθόλου, έχουν μόνο την προσφορά στα 279 με το χειριστήριο. Φαίνεται στο skroutz σαν 199 1
kostiger Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δεν αναμένεται να βγει παιχνίδι για το X που δεν θα υποστηρίζεται από το S. Είναι ίδια γενιά, τα παιχνίδια βγαίνουν για το S και εμπλουτίζονται οπτικά για το Χ Iσχυει απολυτα. Εχω δε, μια κρυφη ελπιδα να ειναι συμβατο (λογω ιπποδυναμης) με το επομενο ΧΒΟΧ, οποτε αυτο κυκλοφορησει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα