Tsakalos! Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Γεια χαρα.. Στο μαγαζι μου, εχω ενα μικρακι pc το οποιο ειναι ολημερα ανοιχτο.. τρεχω ενα προγραματακι για εναν ετικετογραφο και απο κει και περα μονο μεσω ιντερνετ καποιους Online καταλογους, ολη μερα ιντερνετικο ραδιοφωνο η youtube και πολυ σπανια ισως κανα hd βιντεακι... εχω πανω του 2 οθονες... Η χρηση του ειναι οπως βλεπεται εντελως απλη.. ΒΑΣΙΚΟΣ παραγοντας επιλογης εξαρτηματων ειναι, να ειναι χαμηλης καταναλωσης , να μην ζεστενεται γιατι το κουτακι ειναι σε ντουλαπι και να δουλευει σχετικα σβελτα.. Το κουτακι μου παιρνει μητρικες mini iTX, και δεν εχω σκοπο να παρω κατι αλλο, καθαρα λογω μεγεθους. Τροφοδοτικο παιρνει κανονικο atx και υψος εχει απλετο, οποτε χωραει και Low profile mini itx μητρικες αλλα και με κανονικο cpu με full size ψυκτρα.... Εδω και αρκετα χρονια εχω δοκιμασει διαφορες μητρικες, και με τους παλιους μονο πυρινους και διπυρηνους atom, και amd, και προσφατα ειχα AM1 με εναν τετραπυρινο athlon στα 1.6 ... ολα τα συστηματα σερνονταν απο πολυ εως λιγο.. πιστευα οτι με ΑΜ1 θα ηταν καπως καλυτερα, αλλα τριχες...Αυτη την στιγμη εχω μια Asrock me A4-5000APU ενσωματωμενο cpu, και ειναι καπως καλυτερα απο ολα τα υπολοιπα... Λειτουργικο εχω win 7 αγορασμενα, και δε το βλεπω να αγοραζω 10αρια.. Τα υπολοιπα χαακτηριστικα ειναι 8gb DDR3 RAM, 120GB Sandisk SSD , και ενα Corsair 350watt atx psu... Θελω να τον αναβαθμησω.,.. θελω να γινει ποιο snappy... Και θελω το κοστος να κρατηθει χαμηλα οσο γινεται.. κοιταω λοιπον λυσεις να παιρνουν πανω τα δυο στικακια ραμ που ηδη εχω... Οι λυσεις με itx και FM2 με προβληματιζουν κυριως λογω θερμοκρασιων... Ακομα και ενας ταπεινος AMD A4-5300 που ειχα σε ενα αλλο συστηματακι με υπερκαλυπτει, αλλα σκεφτομαι, εαν τον υποχρονισω αρκετα, πχ να τρεχει στα 2-2.5Ghz, θα ειναι ποιο κρυος? θα τρεχει καθολου η θα σερεται οπως ο ΑΜ1?.. Το χει δοκιμασει κανενας? θα το δοκιμαζα αλλα η μητρικη μου καηκε πριν κανα 5μηνο και ο cpu ειναι καβατζα.. απο κει και περα, εχει δοκιμασει κανεις λυσεις τυπου celeron n3050, intel J3455? Αξιζει τον κοπο η θα ναι απλα πχ 10% καλυτερα σε σχεση με οτι εχω τωρα?.. πχ Asrock J3455B-iTX η Asrock J3160... Καποια αλλη λυση-προταση? ...θα ηθελα να μην ξεπερασω το 100αρικο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα