Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Εχω ενα ηχοσυστηματακι 5.1 της Logitech το οποιο εχει αυτα εδώ πίσο.post-285890-0-35404500-1513415026_thumb.jpg

Μουσική παίζει πάντα απο ράδιο ποτέ απο κάποιο media player.
Πάιζουν μονο τα 2 ηχεια και το γούφερ λογικό γιατί ο ήχος ποι δέχεται ειναι στερεοφωνικός.
Απόσο εχω ψάξει σε ξένα και Ελληνικά φορουμ λυση δέν εχω βρεί μπορουν με κάποιο τρόπο να παίξουν και τα 5 ηχεία?χωρις αριστερα δεξια με βαθος κτλ κτλ θέλω απλά και τα 5 ηχεία να παίζουν μουσική απο το ράδιο..

εχω κάνει δοκιμές κτλ τα ηχεία τα έχω σωστα συνδέσει με το τέστ των windows παίζουν στο ράδιο δεν παιζουν
Δημοσ.

Στο software για τα ηχεία εκεί που φτιάχνεις τις αποστάσεις των ηχείων, τα εφέ ήχου κτλ,λογικά κάπου έχει επιλογή για speaker fill. Αυτό το τικαρεις.

Επίσης από όσο θυμάμαι από chrome δεν θα παίξει έτσι απλά, χρειάζεται κι άλλα tweaks που δεν ξέρω.

• Like 1
Δημοσ.

Το έχω κάνει και αυτο που λές αλλά πάλι τίποτα...το speaker fill ρυθμήσεις chrome δεν έχω κάνει.

αν επαιρνα ενα καλώδιο αυτα τα καρφια 3,5mm πως λέγονται δέν ξέρω ενα που εχει 1 εισοδο και 3 εξωδους θα δούλευε?

Δημοσ.

Δέν δουλεψε..

Επίσης διάβασα στα σχόλια οτι απο ενα pach και μετά δέν δουλευει αυτο..

απο internet explorer που δοκίμασα πάιζουν αλλά οχι κανονικά παίζει σάν απόηχος ενα πράμα, σαν να έχει πολύ βαθος ο ηχος

Δημοσ.

Για αρχη σιγουρεψε οτι τα εχεις σωστα συνδεμενα στην καρτα ηχου ωστε αν ανοιξεις καποιον media player να παιζουν ολα και το woofer μαζι...

Και μετα τικαρισε speaker fill κτλ... Κι εμενα ετσι μου παιζει.. Απλα χρησιμοποιω mozillaκο.. :-)

Δημοσ.

δοκιμασμέμο?

δοκιμασμενο?

Εγώ το έχω δοκιμάσει για άλλη δουλειά βέβαια. Πέφτει η ένταση και μου έκανε κάτι περίεργα το δεξί κανάλι ήχου (ακουγόταν λιγότερο δυνατά σε σχέση με τα άλλα).

Μπορεί να έφταιγε το splitter δεν ξέρω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...