JohnnyX Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δεν πίνω καφέ αλλά αν έπινα θα με προβλημάτιζε η ιστορία με τις κάψουλες και τα χημικά που περιέχουν. Κάπου είχα διαβάσει ότι κάνουν κακό. Δεν εχυουν κανενα χημικο ..καποιες καψουλες κατα την παραγωγη καφε εκλειουν φουρανιο που περιεχεται στον καφε Αμα πίνεις κάθε μερα μετα απο χρονια καταλήγεις με στομάχι η καρκινο . Ευτυχώς τις βαριέσαι και μένουν στο ράφι μετα από μερικές φορες Δηλαδη εγω που πινω 7 χρονια καψουλες τη μαμησα ε ? Ελα μην ακουω αηδιες....Μη βγαζετε ιστοριες αμα δε ξερετε και μαλιστα τοσο χοντρες 1
Damachi Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δε λεω για φουράνιο και υπερβολες , εμενα το στομαχι μου δεν αντεχει ουτε tassimo ουτε dolce . Τις μηχανες τις ειχα παρει οταν ειχε βγει η μοδα με τα αυτοματα βολευει πολυ να εχεις latte macchiato με ενα κουμπι αλλα πινεις και πλαστικο ..... Σαν προσφορα παντως για να μην αδικω και τον ts ειναι πολυ καλη ! 6 ευρο το λιγοτερο κοστιζουν η οχταδα καψουλες
zio10 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δε λεω για φουράνιο και υπερβολες , εμενα το στομαχι μου δεν αντεχει ουτε tassimo ουτε dolce . Τις μηχανες τις ειχα παρει οταν ειχε βγει η μοδα με τα αυτοματα βολευει πολυ να εχεις latte macchiato με ενα κουμπι αλλα πινεις και πλαστικο ..... Σαν προσφορα παντως για να μην αδικω και τον ts ειναι πολυ καλη ! 6 ευρο το λιγοτερο κοστιζουν η οχταδα καψουλες 6€ η δεκαεξάδα εννοείς μάλλον;
Damachi Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 οχι οι 8 εχουν καφε οι αλλες 8 γαλα σκονη 1
JohnnyX Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δε λεω για φουράνιο και υπερβολες , εμενα το στομαχι μου δεν αντεχει ουτε tassimo ουτε dolce . Τις μηχανες τις ειχα παρει οταν ειχε βγει η μοδα με τα αυτοματα βολευει πολυ να εχεις latte macchiato με ενα κουμπι αλλα πινεις και πλαστικο ..... Σαν προσφορα παντως για να μην αδικω και τον ts ειναι πολυ καλη ! 6 ευρο το λιγοτερο κοστιζουν η οχταδα καψουλες Οντως ισχυουν αυτα που λες , αλλα οχι να παθουμε και καρκινο. Μη τρομοκρατουμε το κοσμο με τετοια πραγματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα