Damachi Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Αηδία η λακτα του tassimo ζουμί με υγρό μπαταρίας ένα πράμα Πολύ καλύτερα μια illy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Αηδία η λακτα του tassimo ζουμί με υγρό μπαταρίας ένα πράμα Πολύ καλύτερα μια illy Πολύ σωστα! Άγευστη και νερό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisN.S. Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Καλά και ο καφές iperespresso της Illy χάλια είναι, στα ίδια επίπεδα με nespresso. Δοκίμασε πρώτα κάπου μην πάρεις τη μηχανή τσάμπα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Χάλια σε σχέση με τι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisN.S. Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Χάλια σε σχέση με τι; σε σχέση με espresso που πίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 σε σχέση με espresso που πίνεται Σε βρίσκω άδικο, ή κάτι ήταν λάθος με τη μηχανή. Αξιοπρεπέστατος είναι ο καφές που βγάζει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sts4x4 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Με τόσες αντικρουόμενες απόψεις μάλλον δεν προχωρήσω να κάνω μια δώρο στον εαυτό μου λόγω Χριστουγέννων... Εκτός και εάν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisN.S. Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Σε βρίσκω άδικο, ή κάτι ήταν λάθος με τη μηχανή. Αξιοπρεπέστατος είναι ο καφές που βγάζει!πως τον πίνεις τον καφέ σου; προσωπικά τον πίνω σκέτο και δεν με ικανοποίησε καθόλου η γεύση και το σώμα του καφέ. Ίσως ο nespresso ristreto να είναι και καλύτερος για το δικό μου γγούστο. (αναφέρομαι σε κάψουλες πάντα έτσι; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Σκέτο τον πίνω κι εγώ. Ο iperesprsso είναι ο καλύτερος εσπρέσσο από κάψουλα που έχω πιεί! Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η μηχανή, μιλάω για την francis x7.1. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black66.gr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Έχω δοκιμάσει και εγώ όλες τις μάρκες από τις κάψουλες και ο illy είναι ότι πιο καλύτερο από αυτές, και πιο κοντινότερο σε γεύση και σώμα με τους καφέδες που πίνουμε από μια καλή επαγγελματική μηχανή καφέ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caotonic Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Καλημερα, για οποιον ενδιαφερει η συγκεκριμενη προσφορα υπαρχει και στα ΑΒ Βασιλοπουλος με την ιδια τιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δεν πίνω καφέ αλλά αν έπινα θα με προβλημάτιζε η ιστορία με τις κάψουλες και τα χημικά που περιέχουν. Κάπου είχα διαβάσει ότι κάνουν κακό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damachi Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Αμα πίνεις κάθε μερα μετα απο χρονια καταλήγεις με στομάχι η καρκινο . Ευτυχώς τις βαριέσαι και μένουν στο ράφι μετα από μερικές φορες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Τι χημικά έχουν οι κάψουλες;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 εχει δει κανενας να παιζει καμμια προσφορα τωρα με καφε illy και δωρο μηχανη? ( εκτος απο την mitaca ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα