GT-MAN Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Καλημερα, σκεφτομαι για αγορα smartphone μιας και αυτο που εχω τωρα (LG G4) αρχισε να τα φτυνει και δεν το βλεπω να την παλευει για πολυ... παρακατω βαζω τι φορμα : 1) Το ποσό που διαθέτουμε: Μέχρι 400-420 ευρω το πολύ2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Η χρηση ειναι παρα πολυ facebook, messenger, instagram, viber, email, youtube και κανενα παιχνιδι που και που... γενικα το εχω ολη μερα στο χερι οποτε δεν θελω να λαγκαρει και να τρωει σκαλωματα με την πρωτη δυσκολια...3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: τουλαχιστον 5.5 ιντσες4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): δεν εχω κατι συγκεκριμενο στο μυαλο μου...5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; αμα φτασω να δωσω 400 ευρω ναι θα ηθελα να εχει καλη καμερα και οχι κατι που να ειναι χειροτερο και απο αυτο που εχω τωρα...οποτε σε αυτα τα λεφτα θεωρω οτι πρεπει να ειναι καλη η καμερα, ναι.6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι ιδιαιτερα, δεν ειναι κυριος στοχος αυτος...αν τωρα το εχει κιολας καλοδεχουμενο...7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; δεν με απασχολει και τοσο παλι αυτο το θεμα οπως και να το εχει...αν ειναι τελικα dual.8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; τι ακριβως ειναι αυτο? με την 800αρα μπαντα?9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; οχι11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλαδα13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);οχι συγκεριμενα καποιο...οπου συμφερει περισσοτερο...14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινουριο
vchristod84 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Καλημερα, σκεφτομαι για αγορα smartphone μιας και αυτο που εχω τωρα (LG G4) αρχισε να τα φτυνει και δεν το βλεπω να την παλευει για πολυ... παρακατω βαζω τι φορμα : 1) Το ποσό που διαθέτουμε: Μέχρι 400-420 ευρω το πολύ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Η χρηση ειναι παρα πολυ facebook, messenger, instagram, viber, email, youtube και κανενα παιχνιδι που και που... γενικα το εχω ολη μερα στο χερι οποτε δεν θελω να λαγκαρει και να τρωει σκαλωματα με την πρωτη δυσκολια... 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: τουλαχιστον 5.5 ιντσες 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): δεν εχω κατι συγκεκριμενο στο μυαλο μου... 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; αμα φτασω να δωσω 400 ευρω ναι θα ηθελα να εχει καλη καμερα και οχι κατι που να ειναι χειροτερο και απο αυτο που εχω τωρα...οποτε σε αυτα τα λεφτα θεωρω οτι πρεπει να ειναι καλη η καμερα, ναι. 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι ιδιαιτερα, δεν ειναι κυριος στοχος αυτος...αν τωρα το εχει κιολας καλοδεχουμενο... 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; δεν με απασχολει και τοσο παλι αυτο το θεμα οπως και να το εχει...αν ειναι τελικα dual. 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; τι ακριβως ειναι αυτο? με την 800αρα μπαντα? 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; οχι 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλαδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);οχι συγκεριμενα καποιο...οπου συμφερει περισσοτερο... 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινουριο Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις το xiaomi mi note 3. Επίσης και το LG G6 είναι καλή συσκευή αλλά δεν ξέρω από μπαταρία αν θα σου έβγαζε τη μέρα εφόσον το λιώνεις
GT-MAN Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 το huawai p10 lite λεει τιποτα? ή καποιο xiaomi αντιστοιχα? δεν θελω να παω παλι σε lg
Fulgore Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Να δω ποσα ακομα θεματα θα ανοιξουν για να ρωτησει καποιος για κινητο στα 400ευρω.... 1
saruman123 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Το Honor 9 https://www.skroutz.gr/s/12190980/Huawei-Honor-9-4GB-64GB.html Samsung Galaxy S7 https://www.skroutz.gr/s/8332719/Samsung-Galaxy-S7-32GB.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα