Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Καλησπέρα, προσπαθώ με το παραπάνω software, να πάρω backup, ένα dvd, με την επιλογή Mode->iso->read. Διάβασα στο afterdawn.com, σε έναν σχετικό οδηγό οτι το decrypter σου δημιουργεί ΕΝΑ αρχείo - εφ΄όσον έχεις NTFS -. Εγώ που έχω ntfs, γιατί μου δημιουργεί τα παρακάτω??? Το ένα είναι iso, και το άλλο mds. Ερώτηση: για να γράψω με το decrypter, θα του δώσω το iso, σωστά?? Το mds file, τι ρόλο παίζει?? PS Επίσης είδα μια επιλογή στο decrypter - create dvd mds file -, κσι επειδή στο afterdawn, έλεγε οτι το decrypter σου δημιουργεί dvd file, ρωτάω αν έχει σχέση αυτό ή γράφω το iso και τελειώνω. Ευχαριστώ
marios1957 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Εσύ του λες(και αυτό βλέπει...),ότι έχεις ntfs.Για καλό και για κακό,σου φτιάχνει και ένα "link" για το iso..... Αν είχες δηλ. fat32,θα σου έβγαζε δύο iso και ένα mds.... Άνετα,όποιο και να του δώσεις σαν πηγή,αυτό θα σου γράψει κανονικά το dvdάκι σου... . Dvd->iso->write.
accipio Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Γράφεις απλώς το iso με το Decrypter και θα είσαι εντάξει (το έχω κάνει αρκετές φορές). Το mds (αρχείο του Alcohol) δημιουργείται για... αδιευκρίνιστους (για μένα) λόγους, πάντως νομίζω ότι πρέπει να έχει σχέση με λόγους συμβατότητας (με άλλα προγράμματα ίσως; Ή μήπως με το σύστημα FAT32; το αγνοώ, αλλά κάτι τέτοιο υποψιάζομαι).
accipio Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Μάριε, με πρόλαβες στην πληκτρολόγηση - ... ας όψεται η pstn σύνδεσή μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.