Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ό,τι σου λένε ισχύει για τα 7άρια. Προς το παρόν δεν έχει βγει πλατφόρμα που να μην τα υποστηρίζει καθόλου. Πάντως δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να μείνεις στα 7, εκτός και αν χρησιμοποιείς κάποιο ιδιαίτερο πρόγραμμα παλιάς έκδοσης... Προσωπικά χρησιμοποιούσα windows 7 πάνω από 8 χρόνια και το τελευταίο δίμηνο έκανα την μετάβαση στα 10. Μόνο θετικές εντυπώσεις μπορώ να πω. Έκανα φυσικά όλα τα απαραίτητα workarounds και άλλαξα το start menu με παρόμοιο των 7, αλλά κατά τα άλλα μου αρέσει το interface και δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα συμβατότητας με τα προγράμματα που είχα ήδη εγκατεστημένα. Αφού κάποια στιγμή θα αλλάξεις αναγκαστικά δεν έχει νόημα να το καθυστερείς. Το λειτουργικό έχει ωριμάσει και είναι εδώ για να μείνει άλλα 8 χρόνια υποστηριζόμενο.

Πληροφοριακά η μετάβαση στα 10 είναι ανέξοδη αν έχεις ήδη λειτουργικό κλειδί των windows 7. 

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες.

Την συζήτηση περί επιλογών, γούστων, i3 vs others κλπ, ας μην την συνεχίσουμε καλυτέρα. Δεν έχει και νόημα εξάλλου πλέον.

Ήθελα να ενημερώσω ότι παρέλαβα σήμερα CPU και MB. Επίσης παράγγειλα και το 350αρι Corsair.

Έχω δυο ερωτησούλες:

1.)

Είναι φυσιολογικό το MB να μην είναι σφραγισμένο, να μην έχει πλαστικό κάλυμμά το κουτι ή να μην έχει έστω κάποια ταινία ασφάλειας? Δεν φαίνεται να έχει πειραχτεί, το «σελοτέιπ» από το σακουλάκι που είναι μέσα το MB δεν έχει αφαιρεθεί και ξαναμπεί σιγουρά, αλλιώς θα φαινότανε, έστω και λίγο. Απλά μου έκανε εντύπωση το ότι είναι έτσι χύμα το κουτί και μπορεί να το ανοίξει ο καθένας.

2.)

Όταν θα έρθει η ώρα να το μοντάρω, να αφήσω την πάστα που εχει το cooler της Intel ή να αγοράσω κάποια after market πάστα (arctic silver π.χ) και να χρησιμοποιήσω αυτή? Θα έχει διαφορά στις θερμοκρασίες? Αν είναι για 2-3 βαθμούς διαφορά, να μην ασχοληθώ και τα κάνω σκατά βάζοντας λιγότερη ή περισσότερη πάστα από αυτή που πρέπει (έχω ένα φόβο για αυτό).

Αυτά και thank you again.

Αν αργήσω να απαντήσω μην με παρεξηγήσετε, είμαι πηγμένος αυτές τις μέρες.

Δημοσ.

1) Ναι έτσι έρχονται οι μητρικές. Και δυστυχώς δεν μπορείς να γνωρίζεις αν έχει χρησιμοποιηθεί έστω και ελάχιστα.

2) Να αφήσεις την πάστα που έχει.

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι σχεδόν 100% σίγουρος ότι η μητρική δεν έχει πειραχτεί.

Εκτός από το εργοστασιακό σελοτέιπ, όταν έκανα την παραγγελία το προϊόν δεν ήταν άμεσα διαθέσιμο αλλά ήθελε 1 εργάσιμη. Οπότε φαντάζομαι έφυγε από τον προμηθευτή, πήγε στο κατάστημα και από το κατάστημα σε μένα. Δεν τους κόβω τόσο «πονηρούς» ώστε να μου στείλανε «πλαγίως» used item.

Για την πάστα στο cooler, αν το BOX βγήκε από το εργοστάσιο πριν 1 χρόνο ή και παραπάνω, η πάστα δεν θα έχει χάσει τις ιδιότητες της μετά από τόσο καιρό? Ή τις διατηρεί χωρίς να επηρεάζεται η απόδοση της?

Μπορεί να λέω και βλακείες, ρωτάω επειδή δεν ξέρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...