Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για φθηνότερο, και αν προτιμάς απο eshop για να γλιτώσεις μεταφορικά δες αυτό http://www.e-shop.gr/psu-be-quiet-system-power-b8-350w-p-PER.643456 Αν και με τέτοιο όνομα είσαι αθήνα οπότε δες και εδώ για φθηνότερα.

Σε καλύπτουν άνετα ακόμα και gpu να βάλεις.

https://www.skroutz.gr/s/5604242/Corsair-VS-Series-VS350-80Plus.html

https://www.skroutz.gr/s/5246477/LC-Power-LC420-12-V2-31.html

Άλλη φορά, για να ξέρεις, γράφουμε εδώ http://www.insomnia.gr/topic/487346-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-desktop%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%82/

Αυτό μου αρέσει στον Sheogorath, ο τύπος λέει πως το θέλει απλά για χρήση γραφείου και στην χειρότερη +1 low profile και βλέπω προτάσεις στα 70+ ευρώ. 

Overkill του overkill στο overkill, πάλι καλά που δεν είπε για 150 ευρώ budget  :-) 

Όλες οι προτάσεις του είναι καλές επιλογές κατά την πολύ ταπεινή μου γνώμη.

• Like 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

add:

Παιδιά, δεν παίζει περίπτωση να πάρω AMD ούτε κάτι άλλο. Το καταλαβαίνω ότι μπορεί να υπάρχουν καλύτερες συνθέσεις και πιθανώς και πιο οικονομικές ή ότι άλλο, αλλά αυτή η σύνθεση  εμπεριέχει μέσα το δικό μου γούστο. Εφόσον αισθάνομαι εγώ okay με αυτά που έχω παραγγείλει, δεν παίζει να αλλάξω άποψη.

Αρκετες ωρες ψαξιμο σε σχολια προ διετιας. Την εχει πατησει πολυς κοσμος ετσι. Δεν παιρνεις παπουτσια ουτε αμαξι. Κοιτας να παρεις το καλυτερο δυνατο σε σχεση με τα ευρω σου.

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/8570625/Corsair-CX-Series-450M.html

80+ bronze, 5 χρόνια εγγύηση, modular (ok, δεν σε ενδιαφέρει αυτό το χαρακτηριστικό, αλλά αφού σε αυτή την τιμή υπάρχει γιατί όχι ;)

Επίσης, όπως έγραψε και ο radio πες μας αν τα έχεις ήδη τα λοιπά κομμάτια ή αν απλά σκέπτεσαι να τα αγοράσεις..

Σε αυτή τη τιμή μπορεί να δει και τα τροφοδοτικά της Seasonic σειρά Gold

Δημοσ.

Τα ξέρω για τις γενιές και δεν είναι τυχαίο που επέλεξα i3 6xxx.

Τον επέλεξα γιατί οι skylake είναι οι τελευταίοι που μπορούν να τρέξουν Windows 7, και επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να βάλω Windows 10 σε PC που είναι για office productivity και θέλουμε ακόμα 2 χρόνια για να λήξει το support των Windows 7, τουλάχιστον και σίγουρα δεν θα σπάσω τα νεύρα μου για τα επόμενα 2 χρονάκια.

Μετά, βλέπουμε.

Αν τα 10αρια έχουν στρώσει, ΙΣΩΣ και να δοκιμάσω την μετάβαση.

Αλλιώς, Windows 7 μέχρι το 2025 ακόμα και χωρίς updates.

Δημοσ.

Αυτό μου αρέσει στον Sheogorath, ο τύπος λέει πως το θέλει απλά για χρήση γραφείου και στην χειρότερη +1 low profile και βλέπω προτάσεις στα 70+ ευρώ. 

Overkill του overkill στο overkill, πάλι καλά που δεν είπε για 150 ευρώ budget  :-) 

Όλες οι προτάσεις του είναι καλές επιλογές κατά την πολύ ταπεινή μου γνώμη.

Ετσι ειναι απο τη μια. Απο την αλλη αν παραδωσει πνευμα σε τεσσερα χρονια τα αλλα θα αλλαχτουν στην εγγυηση και το εικοσαρι παραπανω θα το εκτιμησεις τοτε.

Δημοσ.

Βλέπω άτομο εν έτη σχεδόν 2018 να αγοράζει i3 6ης γενιάς (όχι μεταχειρισμένο) και στεναχωριέμαι πραγματικά. Δεν είμαι υποστηρικτής intel/amd αλλά ο 6100 νομίζω είναι από τις χειρότερες επιλογές από ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ hardware υπάρχει μέσα στο skroutz.

Ας ελπίσουμε οι φωνές να ακουστούν στα αυτιά των ατόμων που πρέπει και να φύγουν για R3 1200 ή να ψαχτούν στα μεταχειρισμένα.

Εντωμεταξύ μόλις βγει η φθηνή μητρική για 1151v2 ο i3 8100 θα είναι ότι πιο vfm έχω δει τα τελευταία χρόνια. 

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδιά, δεν καταλαβαίνω που βρίσκετε το περίεργο.

Αν ζήταγε κάποιος σύνθεση συμβατή με Linux, θα του προτείνατε ότι να’ναι?

Δυστυχώς η ευτυχώς στην δική μου περίπτωση, θέλω το software που χρησιμοποιω να είναι συγκεκριμένο, δεν θέλω να βάλω Windows 10 σε καμία περίπτωση, που είναι το περίεργο?

Και όσο αντέξουν τα Windows 7.

Λέτε να μην είδα τις τιμές για τις επόμενες γενιές των Intel και για τους Ryzen επίσης?

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά, δεν καταλαβαίνω που βρίσκετε το περίεργο.

Αν ζήταγε κάποιος σύνθεση συμβατή με Linux, θα του προτείνατε ότι να’ναι?

Δυστυχώς η ευτυχώς στην δική μου περίπτωση, θέλω το software που χρησιμοποιω να είναι συγκεκριμένο, δεν θέλω να βάλω Windows 10 σε καμία περίπτωση, που είναι το περίεργο?

Κανενα προβλημα κουβεντα κανουμε αν και ξεφυγαμε λιγο. Παντως ενημερωτικα εφταρια και στους kaby και στους coffee και στους ryzen μπαινει. Γκουγκλαρε αν θες. Λοιπον καλο βραδυ και καλες αγορες για τροφοδοτικο κλπ. ;)
Δημοσ.

Συμφωνώ και εγώ.

Κουβέντα κάνουμε, αλλά το ότι κάποιος επιλεγεί μια συγκεκριμένη σύνθεση η οποία μπορεί να φαίνεται σε κάποιον άλλον "ανόητη" ή "άκυρη", δεν σημαίνει απαραίτητα ότι "την πάτησε" ή "είναι άσχετος".

Αν έπαιρνα πχ τον i3 7100 που έχει την HD 630, που θα έβρισκα drivers για Windows 7?

Δεν δίνει η Intel drivers για Windows 7, τουλάχιστον αυτό κατάλαβα με το ψάξιμο που έκανα.

Microsoft Windows® 10, 64-bit only γράφει.

Τελοσπάντων, το ξενυχτήσαμε.

Σας ευχαριστώ και πάλι για τις προτάσεις σας και γενικά για την κουβέντα.

Greets!

• Like 1
Δημοσ.

Τσέκαρε περιπτώσεις που βάλανε 7άρια σε νέα συστήματα. Γενικά τα λάθη θέλουμε να προλάβουμε γενικά εδώ, για αυτό "σκυλιάσαμε".

Δημοσ.

Οκει, μπορεί να γίνεται.

Σίγουρα όμως δεν θα βρεθώ με συσκευές στο device manager που να έχουν κίτρινα θαυμαστικά?

Θα είναι σταθερό το σύστημα?

Επίσης, μόλις τώρα κατέβασα τους τελευταίους drivers για τις κάρτες γραφικών.

Βλέπετε τι γραφεί στο "Operating Systems"?

Windows 10 64 μόνο.

4MN5h8Y.png

Και εδώ παλαιότεροι drivers που φαίνεται καθαρά οτι drivers για Windows 7, μέχρι τους Skylake.

Μετά... γιόκ!

sz0JcgS.png

Γιατί λοιπόν να μπω σε όλη αυτή τη φάση και να μην πάρω κατευθείαν κάτι που να είμαι σίγουρος ότι θα τρέχει τα 7αρια κανονικά και χωρίς ματσακονιές?

Καληνύχτες και ίσως να συνεχίσουμε άλλη στιγμή την κουβέντα.....

Δημοσ.

μήπως μπορούσες να μας πεις τι ακριβώς προγράμματα θα χρησιμοποιησεις ?για να καταλάβουμε κι εμείς γιατί δεν θες καθόλου τα 10ρια?

Δημοσ.

Παιδιά, δεν παίζει περίπτωση να πάρω AMD ούτε κάτι άλλο. Το καταλαβαίνω ότι μπορεί να υπάρχουν καλύτερες συνθέσεις και πιθανώς και πιο οικονομικές ή ότι άλλο, αλλά αυτή η σύνθεση  εμπεριέχει μέσα το δικό μου γούστο. Εφόσον αισθάνομαι εγώ okay με αυτά που έχω παραγγείλει, δεν παίζει να αλλάξω άποψη.

Αν τα 10αρια έχουν στρώσει, ΙΣΩΣ και να δοκιμάσω την μετάβαση.

Αλλιώς, Windows 7 μέχρι το 2025 ακόμα και χωρίς updates.

Αυτά που γράφεις όμως δείχνουν περισσότερο δική σου εμμονή με τα 7άρια, παρά ''προβληματικά'' 10άρια, όπως θέλεις να εννοήσεις.

Όσον αφορά στον cpu περί γούστου intel/amd να το καταλάβω, αν ήταν θέμα οικονομικό και αγόραζες κάποιον μεταχειρισμένο πάλι να το καταλάβω...Αλλά γούστο σε νέα αγορά επεξεργαστή 2 γενεών πίσω, δεν ξέρω....

Τέλος, απορώ πως δεν είχες καταλήξει ήδη και στο τροφοδοτικό και ρώτησες εδώ...

• Like 2
Δημοσ.

Μπαίνουν κανονικά drivers στους kabylake. Πριν εγκαταστήσεις τους drivers προσθέτεις 2 γραμμές σε ένα txt αρχείο που έχουν οι drivers. Μην σε αγχώνει αυτό. Ούτε θαυμαστικά θα βρεις στο device manager.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...