Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ. Χρειαζομαι τα φωτα σας.

Για ενα συστημα με Ryzen 1200:

Ο συνδιασμος της μνημης Corsair Vengeance LPX 3,200 mhz 8GB

με την μητρικη της Gigabyte AB350M Gaming 3 

αξιζει;

Εχω ψαξει σε ξενα φορουμς και σε βιντεο, και πολλοι λενε οτι η μητρικη δεν σηκωνει τα 3200 της μνημης, σε αλλους τρεχει χαμηλοτερα σε αλλους δεν κανει boot κλπ.

Γνωριζει κανεις κατι;

Να πω επισης οτι σκεφτομαι την συγκεκριμενη μνημη γιατι την εχω βρει μεταχειρισμενη απο γνωστο σε καλη τιμη. 

Το χρωμα της ειναι κοκκινο κατι που ταιριαζει με την συγκεκριμενη μητρικη, οποτε ειναι (ψυχαναγκασμος ξερω  :-D ) και καπως αισθητικο το θεμα.

Ωστοσο περα απο την απορια μου δεχομαι την γνωμη σας για κατι διαφορετικο, εφοσον το παραπανω αποτελει προβλημα.

Σας ευχαριστω, εκ των προτερων .

Δημοσ.

Αν την βρηκες καλη τιμη παρτην χτες. Κατα πασα πιθανοτητα θα τρεχει 2933-3066 με bios update.

Δημοσ.

Μπορει και να μη χρειαστει καθολου. Τι προβλημα; Οχι κανενα.

Δημοσ.

Λοιπον επειδη ειδα ανοιξες κι αλλο θεμα παμε απο την αρχη. Ποσο βρηκες τη μνηνη;

Επισης γραψε τον κωδικο της. Αν δεν τον γνωριζεις γραψε αν ειναι ενα 8gb η δυο των 4gb.

Δημοσ.

Το άνοιξα φίλε πριν την δεύτερη σου απάντηση.

Το εψαξα λίγο παραπάνω πιο μετά, και είδα ότι βγαίνουν συχνά update και διορθώνονται αρκετά προβλήματα. Ήδη πολλοί τρέχουν στα 3000 με OC.

Άλλοι πάλι δεν έχουν πρόβλημα και στα 3200. Είμαι εντάξει με το "πρόβλημα"

Απλά άνοιξα κι άλλο θέμα γιατί είδα ότι διαβαζοταν αλλά δεν έπαιρνα κάποια απάντηση, μάλλον γιατί δεν είχε κάποιος παρόμοιο πρόβλημα. Και χρειαζόμουν μια πιο άμεση απάντηση για να προχωρήσω στην αγορά.

Δεν το έκανα για να θιξω εσένα και με συγχωρείς αν συνέβει αυτο.

Φιλικά πάντα, καλή συνέχεια

Δημοσ.

αξιζει;

Εχω ψαξει σε ξενα φορουμς και σε βιντεο, και πολλοι λενε οτι η μητρικη δεν σηκωνει τα 3200 της μνημης, σε αλλους τρεχει χαμηλοτερα σε αλλους δεν κανει boot κλπ.

Γνωριζει κανεις κατι;

Να πω επισης οτι σκεφτομαι την συγκεκριμενη μνημη γιατι την εχω βρει μεταχειρισμενη απο γνωστο σε καλη τιμη. 

Το χρωμα της ειναι κοκκινο κατι που ταιριαζει με την συγκεκριμενη μητρικη, οποτε ειναι (ψυχαναγκασμος ξερω  :-D ) και καπως αισθητικο το θεμα.

Ωστοσο περα απο την απορια μου δεχομαι την γνωμη σας για κατι διαφορετικο, εφοσον το παραπανω αποτελει προβλημα.

επισημα η μητρικη σηκωνει μεχρι 2600mhz...το πιο πιθανο ειναι να σου ριξει την ταχυτητα στα 2600.

Δημοσ.

αξιζει;

Γνωριζει κανεις κατι;

Πάντα αυτό που κάνεις είναι να πατάς το όνομα και το μοντέλο της μητρικής σου στο google

κάπως έτσι http://lmgtfy.com/?q=Gigabyte+AB350M+Gaming+3

Μετά στα αποτελέσματα θα πας στο link (συνήθως θα είναι το πρώτο μη διαφήμιση αποτέλεσμα αλλιώς πρόσεξε στο λινκ -πράσινα γράμματα- να ξεκινάει με το όνομα της εταιρίας δηλαδή εδώ πχ www.gigabyte... κτλ) 

Στην περίπτωση μας η σελίδα της εταιρίας για το συγκεκριμένο προιόν είναι αυτή https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-AB350M-Gaming-3-rev-10#support-doc

πατάς στο tab που λέει support list

μετά στο σχετικό link για memory support list του επεξεργαστή σου δηλαδή εδώ

και βλέπεις την λίστα με όλες τις υποστηριζόμενες μνήμες με τα χαρακτηριστικά τους και διαλέγεις. 

Αυτό μπορείς να το κάνεις με όλες τις μητρικές όπου θα έχεις παρόμοια απορία απο εδώ και στο εξής ανεξάρτητα την μάρκα ή την εταιρία (amd/intel) 

επισημα η μητρικη σηκωνει μεχρι 2600mhz...το πιο πιθανο ειναι να σου ριξει την ταχυτητα στα 2600.

Επίσημα υποστηρίζει έως 3200 .. έτσι λέει στο specification της σελίδας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...