anonymus73 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους Είμαι ανάμεσα στα 2 αυτά κινητά και θα ήθελα την γνώμη σας. Διάλεξα αυτά τα δύο ,γιατί το budget είναι μέχρι 200 ευρώ και δεν θέλω να πάω σε γνωστές κινέζικες μάρκες (Xiaomi,Huawei κ.τ.λ). Προτιμώ stock android και εάν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση θα την ήθελα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις γνώμες σας,
saruman123 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Το nokia είναι καλύτερο εκτός από μια λεπτομέρεια. Έχει 2 gb ram ενώ το moto 3gb ram. Δεν μπορείς να δώσεις κάτι παραπάνω και να πας στο G5 plus?
anonymus73 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση. Προτείνεις το Nokia γιατί έχει 8πύρηνο αντί 4+4 του ΜΟΤΟ G5S? Πόσο διαφορά στην απόδοση θα έχουν ,εάν το θέλω για normal χρήση(όχι gaming)? H οθόνη και η κάμερα του Νοκια είναι καλύτερη? (Δεν μπορώ να ανέβω πανω από 200 ευρώ) Μια άσχετη ερώτηση:γιατί σε αρκετά μοντέλα κινητών το dual sim είναι φθηνότερο από το single sim?
saruman123 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Σε όλες τις ερωτήσεις σου ειναι επειδή έχει stock android και κάνει καλύτερη διαχείριση. Ναι είναι καλύτερη η κάμερα του Nokia. Το τελευταίο δεν το γνωρίζω,αυτό μπορεί να αφορά τις εταιρείες ή πως βλέπουν τις πωλήσεις που κάνουν
ziaba Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Σε όλες τις ερωτήσεις σου ειναι επειδή έχει stock android και κάνει καλύτερη διαχείριση. Ναι είναι καλύτερη η κάμερα του Nokia. Το τελευταίο δεν το γνωρίζω,αυτό μπορεί να αφορά τις εταιρείες ή πως βλέπουν τις πωλήσεις που κάνουν Και το νόκια σχεδόν στοκ Android έχει όπως και το λένοβο τεσπα και γω g5s προτείνω λόγω περισσότερης ραμΜια άσχετη ερώτηση:γιατί σε αρκετά μοντέλα κινητών το dual sim είναι φθηνότερο από το single sim?Συνήθως τα ντούαλ προορίζονται για φτωχότερες χώρες γιαυτό και χαμηλότερη τιμή
SeNNinhA Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Στην τιμη που παιζουν δεν μπορω να ανεχτω τον snap 430 απο κανενα απο τα δυο. Απο την αλλη το G5+ αν και ασχημο (προσωπικη αποψη) ειναι αξιολογο τηλεφωνο. Sorry αλλα οι «κινεζιες» που αποριπτεις ειναι καλυτερες. Αληθεια, το ξερεις οτι το Nokia δεν ειναι Nokia αλλα made in India απο την κινέζικη Foxconn
anonymus73 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα σας Θέλω stock android για τον λόγο αυτό κοίταξα αυτά τα 2 (Νοκια-Moto G). Σχεδόν όλα τα κινητά ανεξαρτήτος μάρκας είναι made in China χωρίς αυτό να "λέει κάτι" για την ποιότητα τους. Υπάρχει άλλη μάρκα σε αυτό το budget (μέχρι 200 ευρω) με stock android? Πάντως για το G5S είδα κάποια reviews και μου φαίνεται ότι έχει καλύτερη ανάλυση-ποιότητα οθόνης από το Νοκια 5 και η κάμερα του είναι 16Mpixels αντί 13 του Νοκια ,αλλά δεν ξέρω για την ποιότητα του φακού. Έχει κάποιος ιδία εμπειρία από τα 2 κινητά να μου πει την γνώμη του?
SeNNinhA Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Stock android εχει και το Xiaomi MiA1 με καλυτερο επεξεργαστη αλλα με καπως χειροτερη καμερα στα ιδια χρηματα. Τα 13mp μαλλον υποδεικνυουν καλυτερη και οχι χειροτερη καμερα απο τα 16Mp. Το Nokia ειναι το πιο ομορφο. Το G5s για εμενα ειναι ασχημο.
anonymus73 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Το είχα τσεκάρει το Xiaomi αλλά έχει πάνω από 200 ευρώ και είμαι εκτός budget. Τα 16Mp δεν είναι καλύτερα από τα 13Μp?
Diskimpex Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Συγκριση μονο με Νοκια 6 μπορει να γινει με το μοτο .Φουλ μεταλικα και τα δυο .Επειδη τα εψαχνε φιλος ,το g5s ειναι καλυτερο σε καμερα,ταχυτητα, οθονη .Εχει και μπροστινο φλας και ταχεια φορτιση.Το φλας πισω κανει την νυκτα μερα σε αποσταση 4 μετρα .
SeNNinhA Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Το είχα τσεκάρει το Xiaomi αλλά έχει πάνω από 200 ευρώ και είμαι εκτός budget. Τα 16Mp δεν είναι καλύτερα από τα 13Μp? Οχι δεν ειναι. Σε τοσο μικρους αισθητηρες τα πολλα Mp ριχνουν την ποιοτητα της εικονας διοτι το καθε pixel ειναι μικροτερο (αφου ειναι περισσοτερα στην ιδια επιφανεια). Και επειδη το pixel ειναι στην πραξη αυτο που μαζευει το φως, οσο μικροτερο τοσο λιγοτερο φως αρα τοσο χειροτερη ποιοτητα φωτογραφιας. Τι νοημα εχει να εχεις υψηλη αναλυση σε μια κακη φωτογραφια. Με καλο φωτισμο δεν εχει σημασια αλλα οσο το φως μειωνεται φαινεται η διαφορα.
anonymus73 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα