Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Κακά τα ψέματα, από όλους το ακούς αυτό...
darkman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 16 ώρες πριν, naive είπε Δε λένε ό,τι θέλουνε, αλλά ότι τους πούνε να λένε. Για κάποιο διάστημα όντως έλεγαν (από τον ΟΤΕ) ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και θα είναι κάτι που θα το ξαναβρεις αν τυχόν γυρίσεις στην ίδια εταιρεία και τέτοια. Μετά, μάλλον πέσανε καταγγελίες και άρχισαν να λένε κάτι του στυλ "απότι έχουμε μάθει από άλλους πελάτες που το έκαναν δεν το πλήρωσαν και δεν είχαν πρόβλημα" και τέτοια. Στον ΟΤΕ επειδή κάνουν μόνοι τους την τηλεφωνική προώθηση, υπάρχει κάποιο μέτρο, στις άλλες εταιρείες που εμπλέκονται τρίτες τηλεφωνικές εταιρείες τις οποίες δε θα ξαναβρεις μετά την υπογραφή, λένε ό,τι τους γουστάρει σε αισχρό σημείο, εμένα μου έλεγαν ότι έχει βγει απόφαση του Αρείου Πάγου να μην τα πληρώνουμε, ή ότι εδώ δεν πληρώνει κανένας λογαριασμούς σιγά μη σου πουν τίποτα για το τέλος διακοπής. Η πραγματικότητα είναι ότι θα έχεις μια εκκρεμμότητα που μπορέι να δοθεί και σε εισπρακτική και να σε ταλαιπωρεί, αλλά τελευταία έχουν κάνει οι εταιρείες ένα κοινό μητρώο σαν το Τειρεσία των τραπεζών όπου αν χρωστάς νομίζω πάνω από 200€ ή πιστολιάσεις το τέλος διακοπής μπαινεις και μετά σε αντιμετωπίζουν ανάλογα σαν κακοπληρωτή. https://www.lawspot.gr/nomika-nea/apdph-prasino-fos-gia-mitroo-afereggyon-syndromiton-kinitis-tilefonias Αρα το λενε και οποιον τσιμπήσουν
naive Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 33 λεπτά πριν, darkman είπε Αρα το λενε και οποιον τσιμπήσουν Σωστά, απλά το λέω ότι επειδή πρόκειται για μια συνηθισμένη ερώτηση, τους δασκαλεύουν για το πως θα την απαντήσουν. Πάντως ναι, έμμεσα ή άμεσα όλοι σε συμβουλεύουν να το σπάσεις, κρίνοντας από τη δική μου εμπειρία. Μόνο τώρα τελευταία που τους έλεγα ότι το συμβόλαιό μου λήγει σύντομα, μου έλεγαν ότι μπορει να κανονίσουν η μεταφορά να γίνει μετά τη λήξη, το οποίο δεν ξέρω κατα πόσο θα το έκαναν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα