Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, makfil είπε

Είναι δύσκολο να παραμείνει μια ειδική προσφορά μετά τη λήξη και μόνο με φορητότητα μπορείς να την κρατήσεις αλλά το ρίσκο παραμένει.

Η τιμή που έχω δεν αλλάζει μετά τη λήξη της διάρκειας του συμβολαίου, απλά γίνεται αορίστου χρόνου. Το θέμα είναι να χρησιμοποιήσω αυτό σαν βάση για την προσθήκη του vdsl

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

37 ευρω με απεριόριστα σταθερά ,12 ωρες κινητά, βασικό πακέτο νοβα και vdsl 50 :) αυτο εχω εγω το εκανα και σε εναν φιλο πριν 2 μηνες .

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, makfil είπε

Στη Nova ζητάνε 5€ επιπλέον

Σήμερα το πρωϊ τους πήρα και μου είπαν το ίδιο. Αλλά επειδή είναι στο όνομα της γυναίκας μου η γραμμή, δε μπόρεσα να το κάνω κατευθείαν γιατί έπρεπε να ηχογραφήσουν την ίδια.

Το απόγευμα που ξαναπήρα, μου είπε άλλος υπάλληλος αρχικά 7 € (κατευθείαν, χωρίς να ελέγξει το πακέτο μου). Όταν του είπα ότι το πρωϊ μου είχαν πει 5, με έβαλε σε αναμονή και τελικά μου είπε ότι δε μπορεί να το κάνει στο υπάρχον πακέτο καθόλου (ούτε 5 ούτε 7) και ότι θα επικοινωνήσει το τμήμα προσφορών μαζί μου.

Δεν ξέρω ποιος από τους δύο έκανε λάθος, αλλά δε μου το δώσουν με τα 5 ευρώ επί του τρέχοντος πακέτου δεν πρόκειται να ανανεώσω και θα αρχίσω να παίρνω προσφορές και από άλλους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, naive είπε

Σήμερα το πρωϊ τους πήρα και μου είπαν το ίδιο. Αλλά επειδή είναι στο όνομα της γυναίκας μου η γραμμή, δε μπόρεσα να το κάνω κατευθείαν γιατί έπρεπε να ηχογραφήσουν την ίδια.

Το απόγευμα που ξαναπήρα, μου είπε άλλος υπάλληλος αρχικά 7 € (κατευθείαν, χωρίς να ελέγξει το πακέτο μου). Όταν του είπα ότι το πρωϊ μου είχαν πει 5, με έβαλε σε αναμονή και τελικά μου είπε ότι δε μπορεί να το κάνει στο υπάρχον πακέτο καθόλου (ούτε 5 ούτε 7) και ότι θα επικοινωνήσει το τμήμα προσφορών μαζί μου.

Δεν ξέρω ποιος από τους δύο έκανε λάθος, αλλά δε μου το δώσουν με τα 5 ευρώ επί του τρέχοντος πακέτου δεν πρόκειται να ανανεώσω και θα αρχίσω να παίρνω προσφορές και από άλλους.

ποιο πακετο  εχεις ? forthnet ? εγω το Vdsl το βλεπω στην forthnet 5,25

Επεξ/σία από darkman
Δημοσ.
3 ώρες πριν, darkman είπε

ποιο πακετο  εχεις ? forthnet ? εγω το Vdsl το βλεπω στην forthnet 5,25

Έχω 3play+κινητά με 18€ παρά κάτι

Δημοσ.
9 ώρες πριν, naive είπε

Έχω 3play+κινητά με 18€ παρά κάτι

Εισαι μια χαρα :) τωρα  πρόσφορα στην nova ειναι 23+5,25 το vdsl , εσενα και 7 να στο βαλει παλι ποιο κατω εισαι ;)

Δημοσ.

Ναι, είναι καλή τιμή, αλλά έχει προκύψει από αντιπροσφορά σε φορητότητα + είμαι πολλά χρόνια συνεπής πελάτης. Για αυτό τώρα δε θέλω να πληρώσω το vdsl παραπάνω από όσο το δίνουν σε όλους, γιατί θα είναι σα να μου παίρνουν πίσω την προσφορά. Άσε που έχει και 24μηνη δέσμευση και χοντρά τέλη αποσύνδεσης, οπότε για 2 χρόνια δε θα μπορώ να χρησιμοποιήσω τον ανταγωνισμό, αφού σιγά-σιγά το vdsl καθιερώνεται και πάει για βασικό πακέτο. Για παράδειγμα, το 18€ για το πακέτο που έχω τώρα και πέρσι το θεώρησα σούπερ προσφορά, πλέον το δίνουν όλοι οι πάροχοι (πλην ΟΤΕ) μέσω τηλεφωνικών προσφορών.

Δημοσ.

Τα είπαμε και προηγουμένως, αφού έχεις καλή προσφορά, δεν μπορείς να φύγεις, και θέλεις και το vdsl, θα προσπαθήσεις να το πάρεις με τα 5€ και αν δεν τα καταφέρεις ή δεν θα το βάλεις ή θα συμβιβαστείς.

Σημειωτέον ότι, εάν το βάλεις, ανανεώσεις τη δέσμευσή σου για 24 μήνες.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, makfil είπε

Τα είπαμε και προηγουμένως, αφού έχεις καλή προσφορά, δεν μπορείς να φύγεις, και θέλεις και το vdsl, θα προσπαθήσεις να το πάρεις με τα 5€ και αν δεν τα καταφέρεις ή δεν θα το βάλεις ή θα συμβιβαστείς.

Σημειωτέον ότι, εάν το βάλεις, ανανεώσεις τη δέσμευσή σου για 24 μήνες.

Μίλησα σήμερα με το τμήμα προσφορών και τους πίεσα αρκετά, νομίζω ότι αν μπορούσε να μου το δώσει στη συγκεκριμένη φάση θα μου έδινε, ίσως μόνο με αίτημα φορητότητας να δίνουν την τελική προσφορά. Ίσως να τους τρενάρω και να αφήσω να περάσει λίγος καιρός χωρίς δέσμευση για να παίρνω και άλλες προσφορές και να δουν ότι δεν καίγομαι κιόλας. Νομίζω ότι όσο μένω χωρίς δέσμευση χειρότερα είναι για αυτούς, χάνουν το κέρδος από την επιπλέον υπηρεσία που θα έπαιρνα και αυξάνεται το ρίσκο να λάβω καλύτερη προσφορά από άλλο πάροχο.
Από περιέργεια, γνωρίζει κάποιος πόση διαφορά έχουν αυτά που πληρώνουν οι πάροχοι στον ΟΤΕ μεταξύ ADSL και VDSL;  Τα λέει εδώ ο ΟΤΕ αλλά δεν τα καταλαβαίνω http://www.otewholesale.gr/Services/Pricelists/tabid/221/language/el-GR/Default.aspx

Δημοσ.

Ρε παιδια αυτο με τα 24μηνα ακομα δεν τα εχω καταλαβει εμενα με περνει ο οτε και τους λεω οτι εχω κανει 24μηνο με forthnet και μου λεει δεν υπαρχει κανενα προβλημα αν θελετε να ερθετε σε εμας <_<

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει γι' αυτούς, εσύ θα το έχεις... :P

Αυτο τους ειπα και μου λενε οχι κανενα θεμα και ηταν και απο το πενταψηφιο του οτε :P εκτος και αν επεσα σε κανενα νουμερο :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, darkman είπε

Αυτο τους ειπα και μου λενε οχι κανενα θεμα και ηταν και απο το πενταψηφιο του οτε :P εκτος και αν επεσα σε κανενα νουμερο :P 

Δε λένε ό,τι θέλουνε, αλλά ότι τους πούνε να λένε. Για κάποιο διάστημα όντως έλεγαν (από τον ΟΤΕ) ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και θα είναι κάτι που θα το ξαναβρεις αν τυχόν γυρίσεις στην ίδια εταιρεία και τέτοια. Μετά, μάλλον πέσανε καταγγελίες και άρχισαν να λένε κάτι του στυλ "απότι έχουμε μάθει από άλλους πελάτες που το έκαναν δεν το πλήρωσαν και δεν είχαν πρόβλημα" και τέτοια.  Στον ΟΤΕ επειδή κάνουν μόνοι τους την τηλεφωνική προώθηση, υπάρχει κάποιο μέτρο, στις άλλες εταιρείες που εμπλέκονται τρίτες τηλεφωνικές εταιρείες τις οποίες δε θα ξαναβρεις μετά την υπογραφή, λένε ό,τι τους γουστάρει σε αισχρό σημείο, εμένα μου έλεγαν ότι έχει βγει απόφαση του Αρείου Πάγου να μην τα πληρώνουμε, ή ότι εδώ δεν πληρώνει κανένας λογαριασμούς σιγά μη σου πουν τίποτα για το τέλος διακοπής.

Η πραγματικότητα είναι ότι θα  έχεις μια εκκρεμμότητα που μπορέι να δοθεί και σε εισπρακτική και να σε ταλαιπωρεί, αλλά τελευταία έχουν κάνει οι εταιρείες ένα κοινό μητρώο σαν το Τειρεσία των τραπεζών όπου αν χρωστάς νομίζω πάνω από 200€ ή πιστολιάσεις το τέλος διακοπής μπαινεις και μετά σε αντιμετωπίζουν ανάλογα σαν κακοπληρωτή. https://www.lawspot.gr/nomika-nea/apdph-prasino-fos-gia-mitroo-afereggyon-syndromiton-kinitis-tilefonias

Επεξ/σία από naive

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...