Προς το περιεχόμενο

Hitman Holiday Pack - Free

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπάρχει ήδη θέμα

Κοιταξα στην πρωτη σελιδα και τιποτα, αν ειχε παει στις πισω δεν το ξερω.

υπάρχει ήδη θέμα

Τωρα το ειδα αλλα γραφει για PS4 ενω ειναι δωρεαν για PC, Xbox και PS4.

• Like 3
Δημοσ.

Μπαίνει σε steam τι φάση είναι ;

τι παταω για να κατεβει ;

Εγώ απλα το πρόσθεσα απο το steam και κατεβηκε

Δημοσ.

Παιδιά ο μόνος τρόπος να μπει στο Library είναι αν το κατεβάσουμε?

Λογικά όταν πατήσεις play game και πάει να σε βάλει να το κατεβάσεις σου το ενεργοποιεί και στον λογαριασμό σου ακόμα και εάν πατήσεις να ακυρώσεις το κατέβασμα.Στα υπόλοιπα παιχνίδια που έχω δει τουλάχιστον έτσι γίνεται.Μπορείς να δεις εάν περάστηκε στο λογαριασμό σου ως εξής: πας πάνω δεξιά στο nickname σου, το κλικάρεις και μετά πας account details.Από εκείστο ιστορικό των αγορών κλπ (το πάνω πάνω πεδίο δηλαδή) πας στο view licences and product key activations.Εάν στο έχει εκεί νομίζω είσαι έτοιμος.

Δημοσ.

Λογικά όταν πατήσεις play game και πάει να σε βάλει να το κατεβάσεις σου το ενεργοποιεί και στον λογαριασμό σου ακόμα και εάν πατήσεις να ακυρώσεις το κατέβασμα.Στα υπόλοιπα παιχνίδια που έχω δει τουλάχιστον έτσι γίνεται.Μπορείς να δεις εάν περάστηκε στο λογαριασμό σου ως εξής: πας πάνω δεξιά στο nickname σου, το κλικάρεις και μετά πας account details.Από εκείστο ιστορικό των αγορών κλπ (το πάνω πάνω πεδίο δηλαδή) πας στο view licences and product key activations.Εάν στο έχει εκεί νομίζω είσαι έτοιμος.

Εκεί μου το βγάζει κανονικά αλλά στο Library δεν μου το εμφανίζει...

Οκ άρχιζα να το κατεβάζω και μου το εμφάνισε!

Ευχαριστώ πολύ!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...