stratos_21 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους! Λήγει το συμβόλαιο 3play του ΟΤΕ στις 23/12 και ακόμα δεν με έχει καλέσει κάποιος. Αυτή την στιγμή δίνω 48,5/μήνα με 24mbps, απεριόριστα σταθερά και 30' κινητά, και OTE TV full pack. Η χρήση μου είναι μόνο ίντερνετ και OTE TV (κυρίως αθλητικά και ντοκιμαντέρ). Σταθερό τηλέφωνο δεν έχω καν σπίτι, οπότε δεν με ενδιαφέρει η παροχή για κλήσεις. Λέω να περιμένω μέχρι τις 22 και να καλέσω εγώ αιτούμενος προσφορά, και αν δεν με καλύψει να απευθυνθώ στην forthnet για φορητότητα, με σκοπό να επανέλθει ο ΟΤΕ με αντιπροσφορά. Το ζητούμενο είναι να μείνω στον ΟΤΕ με καλύτερη τιμή, και αν γίνεται με vdsl. Αν δεν γίνει, τότε θα αρκεστώ σε vdsl χωρίς τηλεόραση σε άλλον πάροχο, καθώς τα αθλητικά της nova δεν με καλύπτουν. Σημείωση ότι αν φύγω από ΟΤΕ θα ήθελα αξιόπιστο πάροχο, και όχι απαραίτητα τον φθηνότερο... Τι έχετε να μου προτείνετε?
panos- Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Παρε και ζητα το τμημα αποσυνδεσεων και παζαρεψε απο εκει.
Damachi Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Το τμημα αποσυνδεσεων ; οκ 210 μετα ; γιατι αν παρεις το 13888 θα γελασει και το κατσικι
panos- Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Το τμημα αποσυνδεσεων ; οκ 210 μετα ; γιατι αν παρεις το 13888 θα γελασει και το κατσικι Για ολα 13888 καλεις.
moysatos79 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Εγω ως αγανακτησμενος συνδρομητης της forthnet πηρα εγω τηλεφωνο στην cosmote και τους ειπα οτι θελω προσφορα. Κρατησαν τα στοιχεια μου και με πηραν σε καμια ωρα. Μου προσφεραν: vdsl 50 απεριοριστα σταθερα και 30 σε κινητα οτε tv full για ενα χρονο 120 λεπτα σε ενα καρτοκινητο whats up που εχω οταν την ζορισα λιγο μου προσφερε και μειον 32 ευρω στον πρωτο λογαριασμο. Ολα αυτα με 47,50 για ενα χρονο. Εγω ηθελα και τον αποκωδικοποιητη με τον σκληρο οποτε πηγε σε +3 ευρω το μηνα.
stratos_21 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Πήρα ΟΤΕ σαν πρώτη κρούση για ανανέωση και πρότειναν 51€ το ίδιο πρόγραμμα. Τον ευχαρίστησα και το έκλεισα,οπότε πάω για φορητότητα και βλέπουμε
fysikos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 3play με foul cosmote tv 37.5€/μηνα. Τελειωσε το συμβόλαιο του, απευθύνθηκε στην vodafone και ενω αρχικα ο οτε του ελεγε 47€ ακατεβατα, του τα δωσανε στα 37.5 1
chipakos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Εγω ως αγανακτησμενος συνδρομητης της forthnet πηρα εγω τηλεφωνο στην cosmote και τους ειπα οτι θελω προσφορα. Κρατησαν τα στοιχεια μου και με πηραν σε καμια ωρα. Μου προσφεραν: vdsl 50 απεριοριστα σταθερα και 30 σε κινητα οτε tv full για ενα χρονο 120 λεπτα σε ενα καρτοκινητο whats up που εχω οταν την ζορισα λιγο μου προσφερε και μειον 32 ευρω στον πρωτο λογαριασμο. Ολα αυτα με 47,50 για ενα χρονο. Εγω ηθελα και τον αποκωδικοποιητη με τον σκληρο οποτε πηγε σε +3 ευρω το μηνα. Εμένα στην προσφορά που πήρα για το ADSL μου έδωσαν επιπλέον 70 ευρώ δωροεπιταγή για αγορές από το Γερμανό... Τα 120 λεπτά μου τα έδωσαν σε δύο καροκινητά της οικογένειας για ένα χρόνο και τιμή στα 33 ευρώ.Το θέμα είναι ότι μου γάμησαν την ταχύτητα του ρούτερ κι από 11άρι μου το πήγαν στο 7άρι και βροχή από τον ΟΤΕ τα τηλέφωνα για να μεταβώ σε VDSL. Τελικά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι το κάνουν σκόπιμα το χαμήλωμα των υπηρεσιών INTERNET για να μας αναγκάσουν να πάμε σε ποιό ακριβό πρόγραμμα. Περιμένω τον Αύγουστο να λήξει το συμβόλαιό μου να πάω σε NOVA.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα