auron10000 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους, έχω ένα λάπτοπ που παρουσίαζε θέματα θερμοκρασιών και έκλεινε το λάπτοπ άνοιξα να το καθαρίσω και παράτησα ότι είχε βγει απ' την θέση η cmos battery του λάπτοπ όπως παραθέτω σε εικόνα και δεν ξέρω τι να κανω για να το τοποθετήσω ώστε να μην φεύγει, όπως παραθέτω και στην εικόνα έχει από κάτω κάτι σαν αυτοκόλλητο το οποίο όμως πλέον δεν κολλάει πάνω. Παραθέτω και φωτογραφία. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για την βοήθεια Κάτι που ξέχασα να αναφέρω είναι πως το λάπτοπ είναι το hp pavilion g62160 ev
isay Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους, έχω ένα λάπτοπ που παρουσίαζε θέματα θερμοκρασιών και έκλεινε το λάπτοπ άνοιξα να το καθαρίσω και παράτησα ότι είχε βγει απ' την θέση η cmos battery του λάπτοπ όπως παραθέτω σε εικόνα και δεν ξέρω τι να κανω για να το τοποθετήσω ώστε να μην φεύγει, όπως παραθέτω και στην εικόνα έχει από κάτω κάτι σαν αυτοκόλλητο το οποίο όμως πλέον δεν κολλάει πάνω. Παραθέτω και φωτογραφία. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για την βοήθεια Κάτι που ξέχασα να αναφέρω είναι πως το λάπτοπ είναι το hp pavilion g62160 ev Το εγραψες 3 φορες, αλλα φωτογραφία ... πουθενα
isay Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Ενα κομματάκι ταινία διπλής όψεως και είσαι οκ. Στην αναγκη σελοτέιπ στροφαρισμένο σαν κύλινδρο. Μη βάλεις υγρή κολλα
auron10000 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Αλήθεια; Τόσο απλό είναι το σκέφτηκα να βάλω ταινία διπλής όψεως αλλά σκέφτηκα μην του κάνει στο μέλλον μεγαλύτερη ζημιά Πρέπει να κάνει και κάπου σωστή εφαρμογή; Γιατί είμαι τελείως άσχετος με τέτοιου είδους μπαταρίες
isay Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Τι εφαρμογή; Ενα μικρο κομματάκι θέλει, οχι τέντα.
sil_unique Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 και ταινία να μην βάλεις με το που κουμπώσεις την μητρική δεν θα πάει πουθενά η μπαταρία - δεν μπορεί να ξεκουμπώσει
auron10000 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά ευχαριστώ για την βοήθεια λύθηκε το συγκεκριμένο θέμα ευχαριστω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα