Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα..

τη συσκευη την εχω εδω και 2 χρονια. ικανοποιημενος overall περαν απο το συγκεκριμενο θεμα με τη μπαταρια. Android 7.0, Samsung Galaxy S6 Edge+

Το κινητο δεν ειναι root.

τις τελευταιες 2 μερες μου εχει κανει ακριβως το ιδιο πραγμα. εκει που ειναι στο 50% η μπαταρια μολις το ξανακοιταξω ειναι στο 10% και στα καπακια εχει κλεισει. Το συγκεκριμενο συμβαινει περιπου 5-6 ωρες αφοτου το βγαλω απο τη φορτιση.

Καμμια ιδεα; κατι να κοιταξω; εχει συμβει σε κανενα αλλο;

Δημοσ.

https://en.wikipedia.org/wiki/Planned_obsolescence

Θελει αλαλαγή μπαταρίας. Σχεδόν όλες η συσκευές που εχουν γρήγορη φόρτιση η τα φορτίζεις λαθος θελουν άλλαγμα μπαταρίας στα 2 χρόνια...

https://www.ifixit.com/Guide/Samsung+Galaxy+S6+Battery+Replacement/44648

είναι μπελάς και αρκετά δύσκολο στο σ6... Αν έχεις εγγύηση καλός αλλιώς υπάρχουν αρκετά μαγαζιά που θα στο κάνουν.

Δημοσ.

Καλησπερα..

τη συσκευη την εχω εδω και 2 χρονια. ικανοποιημενος overall περαν απο το συγκεκριμενο θεμα με τη μπαταρια. Android 7.0, Samsung Galaxy S6 Edge+

Το κινητο δεν ειναι root.

τις τελευταιες 2 μερες μου εχει κανει ακριβως το ιδιο πραγμα. εκει που ειναι στο 50% η μπαταρια μολις το ξανακοιταξω ειναι στο 10% και στα καπακια εχει κλεισει. Το συγκεκριμενο συμβαινει περιπου 5-6 ωρες αφοτου το βγαλω απο τη φορτιση.

Καμμια ιδεα; κατι να κοιταξω; εχει συμβει σε κανενα αλλο;

κανε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πρώτα

Δημοσ.
μου το χε κανει και σε μενα στο s6 edge    το απλο.στην αρχη μαλιστα εκαιγε πολυ το κινητο  δεν μπορουσα να το πιασω, kαι επεφτε κατακορυφα η μπαταρια ενω αργουσε με τη ταχεια φορτιση να φορτισει,

τελικα το προβ λυθηκε οταν το εκανα ενα ριστορ το τηλ.πρεπει οπως διαβασα ,μια εφ απ το πλει στορ να δημιουργησε το προβλημα αυτο.

αρα πριν το πας σε σερβις κανε ενα full restore  και αν δεις οτι συνεχιζει τοτε αλλαξε μπαταρια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...