Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θέλω να πάρω δώρο ένα κινητό σε μια φίλη. Η χρήση του θα είναι απλή, facebook, messenger, mail, youtube και κανένα ιντερνετ.

Θέλω να έχει καλή κάμερα, αυτονομία και να μην κολλαει.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 150

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Facebook, σερφαρισμα, φώτο.

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:5' - 5,5'

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): fingerprint, ισως γρήγορη φόρτιση.

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;οχι

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;αδιαφορο

8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Δεν έχω ιδέα τι είναι ????

9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα;Ναι

10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;

11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;ναι

12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλαδα

13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι άλλα θα προτιμούσα να ξέρω από πού να μην αγοράσω αν υπάρχουν καταστήματα που πουλάνε refurbished η ελλατωματικα.

14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούριο

Έχω δει πολλά xiaomi στο Σκρουτζ και έχω μπερδευτεί.

Νομίζω μου άρεσε το redmi x και το redmi note x αλλά αν υπάρχουν και πιο οικονομικα για την χρήση που θέλω θα ήταν καλύτερα.

Ευχαριστώ πολύ!

Υ.γ το κινητό θέλω να το αγοράσω όσο πιο σύντομα γίνεται.

Δημοσ.

Δεν θα δεις και τόσο καλή κάμερα ιδικά την νύχτα με το redmi note 4 που παρεμπιπτόντως είναι το ίδιο με το 4X απλός δεν έχει την μπάντα B20.

Αν θες ανέβασε το ποσό και πάρε κάτι σαν αυτό https://www.skroutz.gr/s/10183106/Huawei-Honor-6X-3GB-32GB.html

Δημοσ.

Εγώ έχω το xiaomi redmi note 3 pro. Αν έχει παρόμοια κάμερα θα είναι ότι πρέπει.

Ποιο δεν έχει την μπάντα Β20 και τι ακριβώς είναι αυτό;

Ευχαριστώ πολυ

Δημοσ.

Εγώ έχω το xiaomi redmi note 3 pro. Αν έχει παρόμοια κάμερα θα είναι ότι πρέπει.

Ποιο δεν έχει την μπάντα Β20 και τι ακριβώς είναι αυτό;

Ευχαριστώ πολυ

Νομίζω την ίδια σχεδόν έχει δεν θα δεις τρελή διαφορά.

Το redmi note 4X δεν έχει την B20.

http://www.insomnia.gr/topic/633212-τι-παίζει-με-τις-συχνότητες-των-4g-δικτύων-στην-ελ/?fromsearch=1

Δημοσ.

Πρόσφατα αγόρασα για δώρο στην Μητέρα μου το Redmi 4X και για την αδελφή μου το Redmi Note 4X. Και τα δύο τα είχα στα χέρια μου για να τα σετάρω και να τα δοκιμάσω. Είμαι κάτοχος Samsung από το πρώτο Galaxy S και μέχρι τώρα Galaxy S7 και οφείλω να πω πως με εντυπωσίασαν και έχω αρχίσει να αναθεωρώ γιαυτά! Είναι άριστα τηλέφωνα, με ποιότητα κατασκευής, αρκετά καλές οθόνες, γρήγορα, εύχρηστα, με πολύ καλές κάμερες και το κυριότερο φιλικά στην τιμή. Οι διαφορές ανάμεσα στα δύο αυτά κινητά είναι το μέγεθος της οθόνης και η ανάλυσή της. Στο Note 4X είδα λίγο καλύτερες φωτογραφίες σε σχέση με το 4Χ και ας έχουν ίδια MP. Λογικά έχουν βάλει καλύτερο αισθητήρα. Επίσης το 4Χ δεν έχει φωτιζόμενα Soft Buttons ενώ το Νote 4X έχει. Δες λοιπόν τι από τα 2 σε βολεύει καλύτερα και πάρε το άφοβα! Προσωπικά θα σου πρότεινα το Note 4X καθώς με 30-40 ευρώ παραπάνω θα έχεις 1080p οθόνη, 5,5 ίντσες και καλύτερες λήψεις από τις κάμερες!

Δημοσ.

Πρόσφατα αγόρασα για δώρο στην Μητέρα μου το Redmi 4X και για την αδελφή μου το Redmi Note 4X. Και τα δύο τα είχα στα χέρια μου για να τα σετάρω και να τα δοκιμάσω. Είμαι κάτοχος Samsung από το πρώτο Galaxy S και μέχρι τώρα Galaxy S7 και οφείλω να πω πως με εντυπωσίασαν και έχω αρχίσει να αναθεωρώ γιαυτά! Είναι άριστα τηλέφωνα, με ποιότητα κατασκευής, αρκετά καλές οθόνες, γρήγορα, εύχρηστα, με πολύ καλές κάμερες και το κυριότερο φιλικά στην τιμή. Οι διαφορές ανάμεσα στα δύο αυτά κινητά είναι το μέγεθος της οθόνης και η ανάλυσή της. Στο Note 4X είδα λίγο καλύτερες φωτογραφίες σε σχέση με το 4Χ και ας έχουν ίδια MP. Λογικά έχουν βάλει καλύτερο αισθητήρα. Επίσης το 4Χ δεν έχει φωτιζόμενα Soft Buttons ενώ το Νote 4X έχει. Δες λοιπόν τι από τα 2 σε βολεύει καλύτερα και πάρε το άφοβα! Προσωπικά θα σου πρότεινα το Note 4X καθώς με 30-40 ευρώ παραπάνω θα έχεις 1080p οθόνη, 5,5 ίντσες και καλύτερες λήψεις από τις κάμερες!

Αν έχει το redmi 4X και έχει τον κωδικό MAG138 να ξέρεις ότι έχει και την 800αρα.

Τώρα αν έχει το redmi note 4X με κωδικό 2016100 δεν έχει 800αρα.

Μόνο το μοντέλο 2016102 την έχει.

Αυτά για να είσαι ενήμερος.

Και ναι όντως το note έχει καλύτερη κάμερα.

Δημοσ.

Καλημέρα τελικά πήρα το redminote 4 από τα seven στα 180€ γιατί τα μαγαζιά που το είχαν 150€ ήταν κάτι μικρομαγαζα και φοβήθηκα μην την πατήσω με κανένα ανακατασκευασμένα, κλεμμένο κλπ.

Χτες το πήρα, μου φάνηκε πολύ εντυπωσιακό και πάρα πολύ καλό για την τιμή του.

Δημοσ.

Καλημέρα τελικά πήρα το redminote 4 από τα seven στα 180€ γιατί τα μαγαζιά που το είχαν 150€ ήταν κάτι μικρομαγαζα και φοβήθηκα μην την πατήσω με κανένα ανακατασκευασμένα, κλεμμένο κλπ.

Χτες το πήρα, μου φάνηκε πολύ εντυπωσιακό και πάρα πολύ καλό για την τιμή του.

Έχεις και εγγύηση από την Info quest 2 χρόνια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...