rical Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα στο Φόρουμ. Είχα κανει και αλλο ενα θεμα πριν 2-3 εβδομαδες σχετικα με την αγορα κινητου που θα κρατησει ανετα 2-3 χρονακια χωρις κολληματα. Ευχαριστω ολους οσους μου πρότειναν κάποια κινητά.. Και πανω που ειμαι ετοιμος την επομενη εβδομαδα να τσιμπησω (μαλλον) το v10 .μου λεει ενας φιλος μου οτι πουλαει καινουριο 6S αλλα16αρι 350 σε εμενα μου το δινει . Ερωτηση για τους ειδικούς... Αξιζει ρε παιδια; δεν με νοιαζει android ή ios και ειχα 3 χρονια το g3. Μου αρεσει το iphone και η μονη χρηση που θα του κανω ειναι (fb,insta,viber,utube, και κανα Hearthstone.) συν οτι με ενδιαφερει να βγαζει καλες φωτο.κοιτώντας τα σπεκς με χαλαει λιγο το 4.7 της οθονης αλλα υο ειδα απο κοντα και σε σχεση με αλλα δεν φαινεται και τοοοοσοο μικρο.. Περεταίρω δεν ξερω αν θα μου φανει Όταν το παρω στα χερια για καιρο πχ. Τι λετε; να το τσιμπησω ή υπαρχει κατι πολυ ανωτερο περαν απο το V10? Με μάξιμουμ μπαντζετ τα 300-320 βαρια για το v10 . τα 350 θα τα εδινα.. Επειδη στο ακρπυτζ ειναι στα 450 και μ το δινει 100 κάτω.. Μια βοηθεια μαγκες
Sheogorath Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα, Ακριβά το δίνει, αλλά είναι καλό κινητό. Μαξ 300 θα πλήρωνα. 1
rical Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Εγω σκεφτομαι να του πω 300 επειδη τα 16 μου φαίνονται λιγα .. Τι λες; Επίσης κοιταγα και το honor 8
petran91 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 350 θα έδινα για 64αρι. 300 είναι εντάξει τιμή.
rical Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Ευχαριστώ παίδες περιμένω απάντηση. Τι λέτε για χονορ 8
SeNNinhA Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 16gb δεν δινεις λεφτα να αγορασεις ουτε κινεζικο των 100€. Μην το παρεις
AggelosTz Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Μια χαρά είναι το 16αρι. Οι φωτό αποθηκεύονται στο google photo και για καμιά δεκαριά εφαρμογές που θέλει είναι υπέρ αρκετό. Δεν καταλαβαίνω μερικούς που αρχίζουν "16!?!?Μακριά !!!" Τις μπαχατέλες τα android που σε "κοροϊδεύουν" με τον εσωτερικό χώρο ότι επειδή έχει sd πάρε 16 το περναμε στο ντούκου ;
vchristod84 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Μια χαρά είναι το 16αρι. Οι φωτό αποθηκεύονται στο google photo και για καμιά δεκαριά εφαρμογές που θέλει είναι υπέρ αρκετό. Δεν καταλαβαίνω μερικούς που αρχίζουν "16!?!?Μακριά !!!" Τις μπαχατέλες τα android που σε "κοροϊδεύουν" με τον εσωτερικό χώρο ότι επειδή έχει sd πάρε 16 το περναμε στο ντούκου ; Οι "μπαχατελες" τα android παίρνουν και micro SD φιλτατε. 1
petran91 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Μια χαρά είναι το 16αρι. Οι φωτό αποθηκεύονται στο google photo και για καμιά δεκαριά εφαρμογές που θέλει είναι υπέρ αρκετό. Δεν καταλαβαίνω μερικούς που αρχίζουν "16!?!?Μακριά !!!" Τις μπαχατέλες τα android που σε "κοροϊδεύουν" με τον εσωτερικό χώρο ότι επειδή έχει sd πάρε 16 το περναμε στο ντούκου ; Υπέρ αρκετά τα 12gb (τόσα είναι ελεύθερα για χρήση) δεν τα λες, ειδικά σε κινητό ναυαρχίδα των 600+ ευρώ (όταν κυκλοφόρησε). Να δίνεις τόσα λεφτα και να σε περιορίζει τόσο ο χώρος τώρα που κάποια παιχνίδια για παράδειγμα ξεπερνάνε το 1gb, όχι δεν είναι κάτι για να το προτείνουμε ελεύθερα.
SeNNinhA Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Μια χαρά είναι το 16αρι. Οι φωτό αποθηκεύονται στο google photo και για καμιά δεκαριά εφαρμογές που θέλει είναι υπέρ αρκετό. Δεν καταλαβαίνω μερικούς που αρχίζουν "16!?!?Μακριά !!!" Τις μπαχατέλες τα android που σε "κοροϊδεύουν" με τον εσωτερικό χώρο ότι επειδή έχει sd πάρε 16 το περναμε στο ντούκου ; Εχω το 5s εδω και χρονια με 32gb μνημη. Παιχνιδια ελαχιστα μεσα (για τους μικρους καμια φορα) και καποιες εφαρμογες που μου ειναι χρησιμες. Επισης 50gb icloud και μονιμα 5-7Gb internet. Οι φωτογραφιες μου ειναι κυριως για επαγγελματικους λογους αλλα καθημερινες. Αραια και που απο κανενα βιντεακι short. Ακομη και τα 32gb ειναι οριακα λιγα. Ναι, σαφως και αποθηκευονται ολα στο cloud εχω προσβαση στα παντα. ΑΛΛΑ... δεν εχω παντα καλή συνδεση 3G/4G ωστε να τα βλεπω. Οποτε ειναι σαν να μην υπαρχουν οταν απλα βλεπω μια θολουρα περιμενοντας να κατεβασει την εικονα. Ναι μπορεις να ζησεις και ετσι. Αλλα ειδικα με 16gb απλα δεν ειναι κατι που θα προτεινω και δεν ειναι κατι που θα επιλεξω σημερα. Αλλαξα απο 16gb σε 32gb μονο για αυτο και τελικα απλα οριακα κανω την δουλεια μου. Και υπολογισε οτι η καθε φωτο ειναι και χαμηλοτερης αναλυσης στο 5s αρα και μικροτερου ογκου data. Οι απαιτησεις του καθενα ειναι διαφορετικες αλλα σημερα τα 16gb ειναι σαν να λες 2gb μνημη στο PC σου. Γιατι? Για το πρεστιζ του να εχεις iphone? No no no no. 2
Pseudonumo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Ας το πω και γω, μόνο σε τιμή χάρισμα Πέθαναν τα 16ρια χωρίς sd, ένα ταξίδι να πας τα βίντεο πλέον είναι κάθε 5 λεπτά και γίγα.
Heybro Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Και τα 32 πολύ λίγα είναι στις μέρες μας. 100 ευρώ αν το δίνει καλώς αλλιώς μακριά. 16gb χωρίς sd είναι dumbphone με όλη τη σημασία της λέξης.
rical Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Μου είπε ότι επειδή είναι κούτα το δίνει τόσο κλπ κλπ... Του είπα ότι δεν το θέλω... 16 δεν είναι τίποτα... Εδώ στα 32 όταν είχα πάει Αγγλία τα 32 στο κινητό με έφτασαν ίσα ίσα (και είχα και φωτογραφικη) ... Κοιτάω χονορ 8 και v10 αυτά με έχουν τραβήξει προς το παρόν.. Και το χονορ είναι στα 300.. Καμία άλλη πρόταση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα