Προς το περιεχόμενο

Nokia 535

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους..Έχω ένα πρόβλημα με το αναφερόμενο κινητό!!Ενώ έμπαινε στο messenger κανονικά μου έλεγε αδύνατη η σύνδεση στο δίκτυο κ κάτι τέτοια με αποτέλεσμα να μην μπορώ να στέλνω μηνύματα!!Αποφάσισα λοιπόν να κάνω μια επαναφορά του κινητού και να διαγράψω τα πάντα..Όλα καλά όλα ωραία μέχρι την στιγμή της σύνδεσης του κινητού στο store!!Πόσες φορές και αν προσπάθησα τι κ αν ξανάκανα επαναφορά τίποτα..Κάνει μισό λεπτάκι και προσπαθεί να συνδεθεί βγάζοντας μου (Δεν είναι δυνατή η σύνδεση..Αντιμετωπίζουμε πρόβλημα σύνδεσης κ μπλα μπλα μπλα)

Έχω κ κωδικό σφάλματος 80070057

Λειτουργικό σύστημα 8.1

Κανείς καμιά ιδέα?

Δημοσ.

Ο fb messenger στα windows phone 8.1 δεν δουλευει απο τελη Μαρτιου, δεν ειναι κατι καινουριο. Αν δεν θες να αναβαθμησεις στα windows 10, που μπορεις να το κανεις μονος σου μεσω του upgrade advisor* (δωρεαν btw), η μονη λυση που εχεις για να βλεπεις τα μηνυματα σου και να στελνεις ειναι να μπαινεις στη σελιδα του fb απο τον browser του κινητου.

https://support.microsoft.com/en-us/help/13778/windows-10-mobile-upgrade-advisor-app

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι..Πρόβλημα πάλι με το κινητό που γίνεται στο λειτουργικό των windows 10..

Δεν θέλει να φορτίσει με τίποτα...Καθυστερεί πάρα πολύ!!!

Βγάζει κ λέει για αργό φορτιστή κ άλλα διάφορα αλλά δεν είναι αυτό..Δοκίμασα 100 φορτιστές κ το πρόβλημα συνεχίζει..

Καμιά ιδέα?Ευχαριστώωω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...