Προς το περιεχόμενο

HP Pavilion Power - 15-cb003nv Προσθήκη SSD

nikos_studio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

14 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

Εκτός από την κλασσική υπόδοχη SATA για 2.5" HDD/SSD διαθέττει και M.2 SSD υποδοχή που σημαίνει ότι δέχεται δύο σκληρούς δίσκους...

Φιλική συμβουλή: Aν το αγοράσεις μην το ανοίξεις εσύ γιατί θα το χαλάσεις σίγουρα!!!

Σε ευχαριστώ. Θα το κάνει το σέρβις του κωτσόβολο που δίνει και σχετική εγγύηση. Η infoquest δεν δίνει εγγύηση στα ανταλλακτικά που βάζει πάρα μόνο για τρεις μήνες 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 μήνες μετά...
Στις 15/12/2017 στις 4:55 ΜΜ, nikos_studio είπε

Ο συγκεκριμένος ssd λέει πως είναι NVMe. αυτό δεν το είδα κάπου γραμμένο στα χαρακτηριστικά του λάπτοπ.. και απο ότι βλέπω διαφέρουν και λιγο απο αυτόν που προτείνει η crucial

Καλησπερα Νικο , 

Τελικα υποδοχη για SSD NVMe M.2 εχει το λαπτοπ ; 

Στις 15/12/2017 στις 5:55 ΜΜ, BlueBlood7 είπε

Έχε υπόψιν σου ότι οι Μ.2 ζεσταίνονται αρκετά, πόσο μάλλον σε λάπτοπ. Δεν θα έβαζα Μ.2 σε λάπτοπ. Είναι προτιμότερο να βάλεις ένα κανονικό ssd στην θέση του δίσκου και τον δίσκο να τον κάνεις εξωτερικό.

Απο που προκυπτει αυτο ?O δικος μου σε μισο χρονο λειτουργιας δεν εχει δει πανω απο 36c .Σε λαπτοπ παντα μιλαω.

• Like 1

1 ώρα πριν, BlueBlood7 είπε

Για NVME αναφέρομαι. Είσαι τυχερός φαίνεται.

Για του λογου το αληθες το πειστηριο :)

Βεβαια κραταω και μια πισινη..γιατι δεν ξερω πως δουλευει η φαση.Αν δηλ οι τιμες των θερμοκρασιων αποθηκευονται καπου στον δισκο και τις "δινει" στα διαφορα προγραμματα οπως το hdd sentinel.Αν ισχυει αυτο..τοτε εχει νοημα το σκρινσοτ.Αν το hdd sentinel κραταει μια database θερμοκρασιων ΟΣΟ τρεχει τοτε το σκρινσοτ δεν μας λεει τιποτα.Γιατι δεν το εχω μονιμως ανοιχτο το προγραμμα.

14 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε

Παίζει ρόλο και το λάπτοπ. Τη ψύξη έχει που είναι τοποθετημένος ο Μ.2 και φυσικά η θερμοκρασία δωματίου. 

Γνωριζεις εαν τελικα υπαρχει slot sto HP Pavilion Power 15-cb003nv ?

5 ώρες πριν, Chris Agapakis είπε

Aν μιλαμε για το φορητο που φαινεται στο βιντεο που ποσταρε ο zacharis1955 στην προηγουμενη σελιδα , ναι εχει υποδοχη m.2

Στο βιντεο φαινεται ο m.2 δισκος στην υποδοχη του κατω απο τα δυο φανς και ο κλασικος δισκος στα δεξια .

• 2 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 μήνες μετά...
Στις 18/10/2018 στις 9:13 ΜΜ, Georgis.georgiou είπε

Παιδια εχω αγορασει το ιδιο λαπτοπ και εγω..μπορει να μπει τελικα 2ος δισκος;αν ναι τι και πως;ευχαριστω..

Στις 8/12/2018 στις 10:44 ΠΜ, Kingfuse είπε

Τελικά έβαλε κανείς 2ο δίσκο?

Στις 24/7/2018 στις 9:56 ΠΜ, Chris Agapakis είπε

εχω το μηχανιμα εδω και αρκετο καιρο.πολυ ικανοποιημενος(cb003nb).To εχω ανοιξει και πράγματι εχει Μ.2 slot και μαλιστα υποστιριζει και ΝVMe.

Καλώς τον. Σκέφτεσαι να βάλεις δίσκο μ2? Περίμενα να πέσουν οι τιμές και τώρα έχω στείλει ερώτηση στο πλαίσιο για να βάλω τον 500άρη 970 Evo που τον έχει 144€

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...