nikos_studio Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα, Χτές πήρα το λάπτοπ που γράφει στον τίτλο.. Θέλω να του βάλω εναν ssd (θα κράτησω αυτον που έχει πάνω 1ΤΒ για backup) Αυτο που θέλω να μάθω είναι αν μπορώ να του βάλω τον "Samsung 960 Evo NVMe M.2 250GB" και εφόσον τον βάλω πάνω αν θα δουλεύει όπως πρέπει (στο μέγιστο δυνατό των επιδόσεων του συγκεκριμένου ssd) Η σελίδα του λαπτοπ είναι η παρακάτω:https://support.hp.com/gr-el/product/hp-pavilion-power-15-cb000-laptop-pc/15551388/model/16767681/troubleshooting?jumpid=reg_r1002_grel_s-001_title_r0001 Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Ναι μπορείς αλλά θέλει προσοχή όταν θα ανοίξεις το καπάκι από την κάτω μεριά. Το καπάκι είναι όλο το κάτω μέρος. Έχει κλιπς γύρω γύρω όπως θα δεις στο βίντεο. Μην σπάσεις κανα κλιπ και αρχίσουν τις μουρμούρες στην HP αν χρειαστείς την εγγύηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_studio Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Ο συγκεκριμένος ssd λέει πως είναι NVMe. αυτό δεν το είδα κάπου γραμμένο στα χαρακτηριστικά του λάπτοπ.. και απο ότι βλέπω διαφέρουν και λιγο απο αυτόν που προτείνει η crucial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 http://store.hp.com/us/en/pdp/hp-pavilion-power---quad-w--2gb-gfx-touch-optional-1gk62av-1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_studio Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 http://store.hp.com/us/en/pdp/hp-pavilion-power---quad-w--2gb-gfx-touch-optional-1gk62av-1 Ωραία.. Σε ευχαριστώ πολυ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Έχε υπόψιν σου ότι οι Μ.2 ζεσταίνονται αρκετά, πόσο μάλλον σε λάπτοπ. Δεν θα έβαζα Μ.2 σε λάπτοπ. Είναι προτιμότερο να βάλεις ένα κανονικό ssd στην θέση του δίσκου και τον δίσκο να τον κάνεις εξωτερικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas_pro Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Το laptop τι λεει φιλε; Σκεφτομαι να το χτυπησω και εγω! Ειναι αξιοπιστο το μηχανημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Το laptop τι λεει φιλε; Σκεφτομαι να το χτυπησω και εγω! Ειναι αξιοπιστο το μηχανημα; Τώρα βγαίνουν λάπτοπ με τους νέους επεξεργαστές 8 series όπως και τους amd που είναι πολύ πιο δροσεροί. Μην ασχολείσαι με άλλους επεξεργαστές. Οι νέοι επεξεργαστές είναι μεγάλο βήμα προς τα εμπρός στο "καυτό" θέμα των θερμοκρασιών και ταυτόχρονα καλές επιδόσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_studio Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Το laptop τι λεει φιλε; Σκεφτομαι να το χτυπησω και εγω! Ειναι αξιοπιστο το μηχανημα; Φιλε μου δεν θελω να παραδεχτώ στον εαυτό μου οτι το μετάνιωσα.. Γενικα ομως είμαι ευχαριστημένος απο θέμα επιδόσεων αυτό που με απογοήτευσε είναι το κατασκευαστικό κομμάτι (πολυ φτηνιαδούρα) η είσοδος του φορτιστή είναι πολυ ασταθές οταν κουμπώνεις το βίσμα ενω είναι μεσα κουνιέται λες και έχει ξεκολλήσει απο μέσα η θύρα (3-4 μερα).. κατα τα άλλα δεν το εχω δουλέψει ακομα πολλές μέρες να σου πω.. Επισης χρειάζεται οπωσδήποτε εναν ssd γιατι με τον σκληρό που έχει πάνω δε μπορείς να κάνεις δουλειά.. Εγω που δουλεύω πολύ photoshop + illustrator παει σφαίρα και πάλι όμως δεν ξέρω τι θα γίνει μετα απο 2-3 ώρες δουλειάς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariana318 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΑΠΤΟΠ.EIΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΤΟΥ;; ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΠΟΛΥ ΤΟ LIGHTROOM KAI TΟ PHOTOSHOP!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_studio Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΑΠΤΟΠ.EIΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΤΟΥ;; ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΠΟΛΥ ΤΟ LIGHTROOM KAI TΟ PHOTOSHOP!! Ναι οπως είπα και στον φίλο πιο πάνω photoshop και illustrator τρεχει τελεια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kingfuse Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Καλημέρα, Πρόκειται να αγοράσω το συγκεκριμένο λαπτοπ. Επίσης θα προσθέσω SSD Samsung 960 Evo NVMe M.2 250gb. Διαβάζω παραπάνω τα σχόλια σας και ήθελα την γνώμη σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kingfuse Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Εφόσον δεν έχει CD, θα μπορούσε να χωρέσει και τους δύο σκληρούς μέσα? Δεν φαίνεται από το βίντεο τι έχει κάτω από το καπάκι.. Είναι όλο μπαταρία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 41 λεπτά πριν, Kingfuse είπε Εφόσον δεν έχει CD, θα μπορούσε να χωρέσει και τους δύο σκληρούς μέσα? Δεν φαίνεται από το βίντεο τι έχει κάτω από το καπάκι.. Είναι όλο μπαταρία? Εκτός από την κλασσική υπόδοχη SATA για 2.5" HDD/SSD διαθέττει και M.2 SSD υποδοχή που σημαίνει ότι δέχεται δύο σκληρούς δίσκους... Φιλική συμβουλή: Aν το αγοράσεις μην το ανοίξεις εσύ γιατί θα το χαλάσεις σίγουρα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα