MrTakis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα στην ομάδα. Χρειάζομαι την βοήθειά σας και τα φώτα σας. Θέλω να εγκαταστήσω στο δίκτυο του σπιτιού μου, το router της TP-LINK TD-W8951ND αλλά κάνω όλα τα βήματα της εγκατάστασης αλλά το αποτέλεσμα είναι να μην λειτουργεί σωστά. Το ιστορικό του δικτύου μου: Είχα forthnet και άλλαξα σε vodafone. Από την vodafone δε μου δώσανε modem και κράτησα της forthnet, το technicolor td5130. Όλα ήταν μια χαρά απλά αποφάσισα να αλλάξω modem και να βάλω το συγκεκριμένο της tp-link. Δοκίμασα το καινούργιο router σε 2 άλλα διαφορετικά δίκτυα της vodafone και λειτούργησε μια χαρά, απευθείας, χωρίς να κάνω καμία ρύθμιση. Σττο δικό μου δίκτυο, δε δουλεύει καθόλου. Έκανα τις ρυθμίσεις, που δείχνει και το site της vodafone ( πως να κάνω τη σύνδεση PPPOE, να βάλω το vpi και το vci κτλ) αλλά και πάλι τίποτα. Αν ξαναβάλω το παλιό μου modem, της technicolor, όλα δουλεύουν μια χαρα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με αυτό το πρόβλημα;
poulinos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 δεν συγχρονιζει η δεν παιρνει ip?firmware update δοκιμασες; στοιχεια βαζεις οτι να νε οσο ξερω διοτι δεν εχει radius η vodafone.αλλα πρεπει να εχει κατι μεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα