Προς το περιεχόμενο

[Gaming Mouse] Logitech G703 Lightspeed 55€ @Cosmodata [ΤΕΛΟΣ-ΑΚΥΡΑ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Σε σύγκριση με το παλιό g9x είναι στα ίδια επίπεδα;

Μην ρωτάς εμένα, δεν ξέρω ! :D

Εγώ μόλις έδωσα παραγγελία και περιμένω να δω τι δικαιολογία θα μου πούνε.

Δημοσ.

Εδώ στο site τους έχουν section με refurbished.

Μπαίνω να δω και βλέπω 2-3 πράγματα που φαίνονται ενδιαφέροντα. Πριν κάνω παραγγελία μπαίνω στη διαδικασία να διαβάσω τα “ψιλά” γράμματα και τι διαβάζω;;

Γράφουν ότι τα προϊόντα είναι μεταχειρισμένα.

Παίρνω τηλέφωνο και τους ρωτάω τι εννοούν μεταχειρισμένα εφόσον γράφουν refurbished.

Μου εξηγεί λοιπόν ο υπάλληλος ότι η Cosmodata βαπτίζει refurbished μεταχειρισμένα προϊόντα τα οποία δεν έχουν ΚΑΜΙΑ εγγύηση από τον κατασκευαστή , έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι και μερικά χρόνια ,μπορεί βα έχουν εμφανείς φθορές αλλά έχουν ελεγχθεί από το τεχνικό τους τμήμα.

Και τα παραπάνω τα ονομάζουν αυτοί refurbished.

Καταλαβαίνετε ότι οι άνθρωποι είναι απλά επικίνδυνοι και είναι εύκολο να εξαπατηθεί ένας καταναλωτής που δεν ξέρει τι του πασάρουν...

Μακριά!!!!

• Like 4
Δημοσ.

Εμένα παραδόξως μου το έστειλαν λένε, δεν πήρα τηλ απλά μου έστειλαν mail με αριθμό courier. Τώρα το τι θα λάβω αν το λάβω σε τι κατάσταση θα το λάβω θα ενημερώσω.. :P

Δημοσ.

Παλιά ήταν καλό μαγαζί πάντως.(10+)

Πόσο παλιά?, γιατί εγώ έχω δουλέψει εκεί και έφυγα λίγο πρίν το κάψουν με την δολοφονία Γρηγορόπουλου, λίγα άτομα άξιζαν όπως ένα παιδί ονόματι Γιώργος που δούλευε στo δευτερο μαγαζάκι με τα ψιλοπράγματα, το τότε αφεντικό ήταν ένας παραδόπιστος που καθόταν στην πόρτα σε μία ψάθινη καρέκλα καφενείου και έβλεπε ποιος μπαίνει και τι σεφτέ κάνει το μαγαζι,τότε εάν έκανες παζάρια με μετρητά πετύχαινες καλές εκπτώσεις και ήταν ο μόνος λόγος που άξιζε να πάς, τώρα σου πουλάνε "κιτ αναβαθμισης" με ryzen 1400, motherboard a320 και ένα στικ μνήμη 8gb 375 €.

• Like 1
Δημοσ.

βγαλε βιντεο το unboxing για σιγουρια...

Καλά κάτσε να έρθει πρώτα και ρίχνω και review insomnia edition αν θελετε.. :P

Δημοσ.

Παλιά ήταν καλό μαγαζί πάντως.(10+)

Συγνώμη ρε φίλε αλλά από το 1996 έως τώρα τα μόνα καλά δύο πράγματα που έχουν κάνει είναι λάθη σε παραγγελίες φίλων που τελικά μέσα στη συσκευασία είχαν καλύτερο προϊόν... ΑΝΕΚΑΘΕΝ ήταν τραγικοι, απλά πλέον έχουμε 2017 και έχουν βγει στην αγορά νέα καταστήματα από άλλους που είναι καλύτεροι στα πάντα και έχεις πολύ καλύτερες εμπειρίες . Για αυτό και νομίζεις ότι ήταν 10+ καλύτεροι, όπως μια ταινία που είχες δει μικρός και είχες εντυπωσιαστεί (αν τη δεις ξανά τώρα θα σου φανεί πολύ μέτρια) 

Ένα από τα μεγαλύτερα δήθεν καταστήματα, κουτοπόνηροι , αναξιόπιστοι , 20e + πάνω σε πάρα πολλά προϊόντα. με ακόμα πιο άθλιο υπεύθυνο που αντί να παραδέχονται τα λάθη τους σου τη λένε και από πάνω με υφάκι ... Το μόνο που τους κρατά είναι οι παλιές γενιές που πίνουνε νερό στο όνομά τους διότι ψώνιζαν από ΚΑΛΑΘΙΑ ακόμα και PC .... 

Προσωπικά στις 10 εμπειρίες που αναγκάστηκα και ψώνισα από το συγκεκριμένο κατάστημα οι 4 είχαν κάκιστη κατάληξη.   Ακόμα και τα πιστωτικά επιστροφής από ελαττωματικά , στα δύο το ένα είχαν περασμένο στο σύστημά τους και άρχισαν τις μπούρδες, πάρε λογιστήριο κτλ. Συχνά λάθη στο ταμείο, πήγαν να με βγάλουν και τρελό - να μου λέει η υπεύθυνη "δεν βγήκαμε με πλεόνασμα σε έλεγχό μας, δεν έχει γίνει κάποιο λάθος" ....  ένα μήνα να δουν το βίντεο από την κάμερα, που φαινόταν η υπάλληλος που έκανε το λάθος με τα ρέστα . Κατά τα άλλα η απάντηση τους αποστομωτική "Μήπως δεν θυμάστε που το ξοδέψατε το 20e?"

Και σας ρωτώ κύριοι, μπαίνεις μέσα να τις αστράψεις 2 χαστούκια ; τσαφ τσαφ να σε κοιτά σαν μπάμια ; 

Πραγματικά βαρέθηκα με το συγκεκριμένο κατάστημα, δε θα ξαναπάρουν ευρώ από μένα και καλό είναι να αποκτήσετε βαθύτερη  καταναλωτική συνείδηση. Από που αγοράζετε και τι , δεν είναι μόνο η τιμή αυτό που μετρά. Υπάρχουν πάρα πολλά καταστήματα που θα σας συμπεριφερθούν πολύ καλύτερα από την πώληση έως και την υποστήριξη. Μάθετε να χρησιμοποιείται τις κριτικές στο skroutz και να μαυρίζετε αυτούς που πρέπει .   

• Like 4
Δημοσ.

Οκ παρελαβα στην τιμη του τιτλου, η συσκευασια κλειστη ολα φαινονται normal, το ανοιξα και η πρωτη εντυπωση σε σχεση με τα αλλα g403 που εχω ειναι, καλυτερα clicks(καποιος που δεν ειναι picky σαν εμενα σε αυτο το θεμα δεν θα καταλαβει καμια διαφορα), καλυτερο χωρις rattle scroll wheel(αλλα μπορει να το παθει στην πορεια μου εχει συμβει 2 φορες), αν και λιγο πιο σκληρη, τα υπολοιπα ειναι σαν το g403. Α και η υποστηριξη powerplay φυσικα, αν θελετε περισσότερες εντυπωσεις οταν παω σπιτι.

Μερικες pics για τον φιλο iakoboss7, δεν εχει video γιατι δεν κρατήθηκα να πάω σπιτι το ανοιξα στη δουλεια. :P

oRzaUIu.jpg

Οι υπολοιπες εδω: https://imgur.com/a/ixnB3

Γενικα ειχα κακες εμπειριες απο cosmodata (απο πολυ παλιά οταν ήμουν γυμνασιο και πήγαινα φροντιστήριο στο κέντρο :P) αλλα τωρα they delivered δεν μπορω να μην τους το αναγνωρίσω..  B)

• Like 2
Δημοσ.

Εδώ στο site τους έχουν section με refurbished.

Μπαίνω να δω και βλέπω 2-3 πράγματα που φαίνονται ενδιαφέροντα. Πριν κάνω παραγγελία μπαίνω στη διαδικασία να διαβάσω τα “ψιλά” γράμματα και τι διαβάζω;;

Γράφουν ότι τα προϊόντα είναι μεταχειρισμένα.

Παίρνω τηλέφωνο και τους ρωτάω τι εννοούν μεταχειρισμένα εφόσον γράφουν refurbished.

Μου εξηγεί λοιπόν ο υπάλληλος ότι η Cosmodata βαπτίζει refurbished μεταχειρισμένα προϊόντα τα οποία δεν έχουν ΚΑΜΙΑ εγγύηση από τον κατασκευαστή , έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι και μερικά χρόνια ,μπορεί βα έχουν εμφανείς φθορές αλλά έχουν ελεγχθεί από το τεχνικό τους τμήμα.

Και τα παραπάνω τα ονομάζουν αυτοί refurbished.

Καταλαβαίνετε ότι οι άνθρωποι είναι απλά επικίνδυνοι και είναι εύκολο να εξαπατηθεί ένας καταναλωτής που δεν ξέρει τι του πασάρουν...

Μακριά!!!!

Ίσως να μην κατάλαβα καλά τι γράφεις αλλά.....

Υποννοείς οτι ο όρος "refurbished" αναφέρεται σε κάτι άλλο?

Χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ το cosmodata, είχα και εγώ άσχημες εμπειρίες, αλλά για του λόγου το αληθές, ο όρος refurbished αναφέρεται σε προιόντα επιστροφής για διάφορους λόγους, μεταχειρισμένα, επιδιορθωμένα ελαττωματικά κλπκλπ, τα οποία έχουν ελεγθεί για την λειτουργία τους.

Δεν υποννοείται κάπου οτι ΔΕΝ ειναι μεταχειρισμένα ή οτιδήποτε άλλο κατάλαβα ότι νομίζεις απο το κείμενο σου.

Δημοσ.

Άλλο used και άλλο refurbished. Το refurbished πρέπει να συνοδεύεται από εγγυηση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...